Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@make3 .. cine esti?

Liniste ca vine bossu....

ofc :> ...

cu dedicatie pentru kBm =))

ti-ai gasit )

ia vezi soul of the phoenix , sa`l faca si pe ala cat timp a fost interlude sa moara paladinu meu de a mers cum a trebuit da deh , ce a fost a fost

Macar am incercat :lol: .....Desi intra shade pe linkmania cum am eu S pe dex =))

Posted

taikmeu era lucianus sau cam asa parca.. nu stiu ce guild

eu silenrazvan parca, sau ceva cu razvan.. am fost in ZzzBumi majoritatea timpului

why?

Am jucat si eu pe acolo. Am fost cofondator al Mafia.

Posted

e hellbound dexul acuma maketrii! si cred ca merge din cate stiu cel putin "bulele" de la 80 merg toate:D

stiu ca e dexbound acum pe dex , da eu am zis ca pe interlude.. aproape 1 an cat timp a fost , n-a mers soul of the phoenix EXACT cum trebuia :)

ba apropo :))) nu v-a cerut ma catalin sa va mobilizati pt noul sv de dexbound ?:)) bani alea alea

Posted

ba apropo ) nu v-a cerut ma catalin sa va mobilizati pt noul sv de dexbound ? bani alea alea

Nu , si chiar daca facea erau ff putini care ar fi dat :)) ...

kBm mai joci l2 ? :>

Posted

Nu mai joc.... sa jucati voi cu berzele alea.Nu stiu la ce s-au gandit orezarii aia cand au scos cronica asta.. si chiar aveam chef de l2

Posted (edited)

e hellbound dexul acuma maketrii! si cred ca merge din cate stiu cel putin "bulele" de la 80 merg toate:D

Nu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.

Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta.

Edited by Regenesis
Posted

- ce cacat de faza, cand mai avea 30% valakas poc planed maintenance :|

bataie de joc, e chinuiala, timp pierdut, exp pierdut cu caruta si nu te poti plange nimanui pentru ca iei ban...

Posted

Logic ca nu te poti plange... ptr ca e un "privilegiu"

eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/

Posted

eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/

da a sunat scufitza la magic si s-a rezolvat..

ups :| nu trebuia sa zic asta :|

Posted

da a sunat scufitza la magic si s-a rezolvat..

ups :| nu trebuia sa zic asta :|

MAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Posted

MAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

VICTOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRR

parca asa te chema nu ?:))

Posted

:))

:D)))

warn level up, spam.

make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat.

Posted

Am zis in gluma raw... logic ca sunt niste interese ptr ca altfel nu ar fii rezistat serveru atatia ani si nimeni n-ar da bani de la el ca sa se joace altii.Probabil ca scot din trafic/reclame etc

Posted

warn level up, spam.

make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat.

lol :|,n`aveai ce sa faci inainte de culcare sau ce ? ...