andix3x Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 @make3 .. cine esti? Liniste ca vine bossu.... ofc :> ... cu dedicatie pentru kBm ti-ai gasit )ia vezi soul of the phoenix , sa`l faca si pe ala cat timp a fost interlude sa moara paladinu meu de a mers cum a trebuit da deh , ce a fost a fost Macar am incercat :lol: .....Desi intra shade pe linkmania cum am eu S pe dex Quote
Spydy Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 taikmeu era lucianus sau cam asa parca.. nu stiu ce guildeu silenrazvan parca, sau ceva cu razvan.. am fost in ZzzBumi majoritatea timpuluiwhy? Am jucat si eu pe acolo. Am fost cofondator al Mafia. Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 e hellbound dexul acuma maketrii! si cred ca merge din cate stiu cel putin "bulele" de la 80 merg toate:D stiu ca e dexbound acum pe dex , da eu am zis ca pe interlude.. aproape 1 an cat timp a fost , n-a mers soul of the phoenix EXACT cum trebuia :) ba apropo ) nu v-a cerut ma catalin sa va mobilizati pt noul sv de dexbound ? bani alea alea Quote
andix3x Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ba apropo ) nu v-a cerut ma catalin sa va mobilizati pt noul sv de dexbound ? bani alea alea Nu , si chiar daca facea erau ff putini care ar fi dat ... kBm mai joci l2 ? :> Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nu , si chiar daca facea erau ff putini care ar fi dat ... eh inseamna ca inca nu stii nimic Quote
andix3x Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 eh inseamna ca inca nu stii nimicTotusi odata la 2 luni mai intra shade ffs :-s ......Vrei sa iau bann ?? eu nu ... Quote
kBm Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nu mai joc.... sa jucati voi cu berzele alea.Nu stiu la ce s-au gandit orezarii aia cand au scos cronica asta.. si chiar aveam chef de l2 Quote
xIcarus Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 (edited) e hellbound dexul acuma maketrii! si cred ca merge din cate stiu cel putin "bulele" de la 80 merg toate:DNu e hellbound, e dexbound. Avem mcrit de gracia in pana mea. Strica tot. Daca ii dai un umil wm mare mirare sa nu iei un mcrit in cap odata la doua pvp-uri. Scuze de limbaj, dar e enervant rau.Si totusi atentie la limbaj. Nu mai fi nervos pe forum. Doar avertisment de data asta. Edited January 30, 2009 by Regenesis Quote
raw^ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 - ce cacat de faza, cand mai avea 30% valakas poc planed maintenance bataie de joc, e chinuiala, timp pierdut, exp pierdut cu caruta si nu te poti plange nimanui pentru ca iei ban... Quote
kBm Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Logic ca nu te poti plange... ptr ca e un "privilegiu" Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 - ce cacat de faza, cand mai avea 30% valakas poc planed maintenance bataie de joc, e chinuiala, timp pierdut, exp pierdut cu caruta si nu te poti plange nimanui pentru ca iei ban... Quote
raw^ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Logic ca nu te poti plange... ptr ca e un "privilegiu"eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/ Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 eu te cred, dar... parerea mea ca e vorba si de niste interese la mijloc, nu stiu.. si nu acuz pe nimeni :/ da a sunat scufitza la magic si s-a rezolvat.. ups nu trebuia sa zic asta Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 da a sunat scufitza la magic si s-a rezolvat.. ups nu trebuia sa zic asta MAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 MAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VICTOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRR parca asa te chema nu ? Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 VICTOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRR parca asa te chema nu ? hahaha da Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 hahaha da eheheheh ai vazut.. ba apropo ce dracu ati facut ma de le-ati taiat portia la valakas la tracii? ca scufitza nu mai joaca. , nici necroval Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 eheheheh ai vazut.. ba apropo ce dracu ati facut ma de le-ati taiat portia la valakas la tracii? ca scufitza nu mai joaca. , nici necroval :D))) Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :D)))tot l2 ma ? sau te-ai apucat de altcevA? Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tot l2 ma ? sau te-ai apucat de altcevA?yup,tot l2 ;Dwaiting for starcraft2/diablo3 ;D Quote
Regenesis Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 MAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D))) warn level up, spam. make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat. Quote
kBm Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Am zis in gluma raw... logic ca sunt niste interese ptr ca altfel nu ar fii rezistat serveru atatia ani si nimeni n-ar da bani de la el ca sa se joace altii.Probabil ca scot din trafic/reclame etc Quote
make3 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 nimeni n-ar da bani de la el ca sa se joace altiida de acord , dar dau bani doar pt ei ca sa joace mai bine echipati :right: Quote
icemoartea Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 warn level up, spam. make, data viitoare daca vei continua primesti si tu. Spre deosebire de el tu doar ai "raspuns", si nu ai initiat. lol ,n`aveai ce sa faci inainte de culcare sau ce ? ... Quote