Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

aha :D

moarte ungurilor :))) ahhahah

Tancii au luat pdef si IN SPECIAL mdef. Ph knight este imba, dar nu in oly. Din cate am auzit, soul of the phoenix, care e ca salvation nu se aplica in oly, pentru ca tot ajungi la 0 hp.

hmm..presupun ca zici de hellbound :))

paladinu pot spune ca e al 2-lea dupa titan in oly:) daca stie cum sa combine Flame Icon cu Angelic Icon (conteaza mult ce dai prima data)

Posted

ba da nici aici nu scap ma de tine claudeFTW ?

Devil is anywhere, anytime ....

Birdy ce summonerul tau faci ?? nu vii si tu pe dex ? :D ...daca s`a apucat si buugy numai tu , icarus si kbm ar mai fi cei care nu joaca pe dex :)) ...

moarte ungurilor ) ahhahah

+1 :P

ce "xenofoaba " e lumea ;;)

Posted

necro > all.

[not joking)

andi vreo 50%

Asta era in interlude. In hellbound stii ce frumos o sa se simta necro-ul dupa un vortex + slug? Sh-ul pur si simplu il arde. Vortex pe necro, dai doua trei in summon eventual il omori, apoi slug inapoi pe necro si il termini. Ah si de apropiat nu stiu daca va indrazni, stii... Silence land rate la matk-ul ala intra in lol stage, buffed serios e cam 8/10 din cate am auzit.

Posted

necro > all.

[not joking)

andi vreo 50%

necro> all (presupun ca "all" inseamna toate clasele:)))

sincer acum.. ce clasa ai? ca daca imi zici ca ai necro nu te cred :)) ahahhahah

Posted

necro> all (presupun ca "all" inseamna toate clasele:)))

sincer acum.. ce clasa ai? ca daca imi zici ca ai necro nu te cred :)) ahahhahah

sts am

ca soultaker ai -> curs of doom

anchor

silence

mage bane

curse of abyss

warrior bane

daca au intrat 2 din cele enumerate mai sus este de ajuns GF.

carcalac, uita-te la pigtailedgirl de exemplu

ceva dubios, pe site dex'u apare UP si cand ma loghez d/c ... wlf :S

carcalac ce nick ai avut la MU ? pe db2 fac pariu ca ai jucat, cu bullet [hcd] ? :D

Posted

Raw ce s-a intamplat aseara la valakas si baium, nu pot sa intru pana dupa sesiune.

buugy eu ca si membru al clanului tracii vreau sa iti spun ca nu stiu pentru ca nu fost acasa ca sa joc :) desi... nu cred ca am luat noi(DT) ceva... cred ca ET sau Creed

Posted

Shade poti vb cu vreun gm sa faca ceva cu crit erros din soe ?? sau cu privilegiile la clan ... bugg`uri majore frate ... :(

ti-ai gasit :)))

ia vezi soul of the phoenix , sa`l faca si pe ala :)) cat timp a fost interlude sa moara paladinu meu de a mers cum a trebuit :) da deh , ce a fost a fost

Posted

re

@spydy .. eu am jucat mu pe db 1.. and my fa :P

nu am inteles ce e cu soe? iti da eroarea aia care te joaca din scot cand dai? eu cand mi-am instalat prima data lineage nu mergea sa ma duc in aden :))

@make3 .. cine esti? :(

Posted

@silenr ce nick si ce guild ?

Si mie imi da eroarea cu soe din bs. din alta parte nu am avut ocazia sa o dau.

taikmeu era lucianus sau cam asa parca.. nu stiu ce guild

eu silenrazvan parca, sau ceva cu razvan.. am fost in ZzzBumi majoritatea timpului

why?

Posted

ti-ai gasit :)))

ia vezi soul of the phoenix , sa`l faca si pe ala :)) cat timp a fost interlude sa moara paladinu meu de a mers cum a trebuit :) da deh , ce a fost a fost

e hellbound dexul acuma maketrii! si cred ca merge din cate stiu cel putin "bulele" de la 80 merg toate:D