Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Andix vezi ca domnul crynap se da lup moralist da stim cu totii ca a pus ochii pe emi-u tau :S

shushhhh ma dai de gol :crybaby:

claude ... eu m-am invatat. absolut nimeni nu imi stie, nici macar numele de la cont dupa ce am patit-o si eu :P

serllyn necromancer, doar ca trebuie sa sti juca cu el :)

Posted

SilenR pe ce server jucati ? pe dex? care e ce-l mai mare lvl sa stiu dak ma bag si yo ... si ce xp rate e

Dexternet are 2 server 4x: Dexbound si 9x Wrath care are hardware problems

FrienzNet tot 2: Roxy 5x, care e varza si din punct de vedere al hardware si a networks (am renuntat nu poti sa faci mass pvp in conditii cat de cat bune) cat si o comunitate varz., si FURY 5000x.

Posted

dex are 2 cronici (c4 / IL ) fara wipe si acum e a 3-a (HB)

duelurile nu merg ..

btw .. HI ! :D

Posted

Ce este mai bun dintre Necromancer si Sorcerer ?

si dc nu merge duelul pe dex ?

Sorcul este cea mai uitata clasa din joc. Mi-as face unul doar pentru ca nimeni nu ia fire resist song sau eventual pt aoe-uri. In pvp... Dps putin mai mare decat necro pentru ca are fire vortex blaster. Si atat. Ceilalti doi nukeri sunt sps (cast speed mare) si sh (lol matk). Deci sorcul este in inferioritate clara. Sh-ul as zice ca are cel mai mare dps, dar casteaza putin greoi si poate lua un interrupt usor daca nu esti buffat.

Posted

sorcul este clasa cea mai echilibrata ... intre sps si sh, m atk bun , cast bun si crituri la fel

Posted

adica pe wc joc prost ? :)) daca ar baga eventul ala pe dex mi'as face wc main imediat :D

Posted

sorcul este clasa cea mai echilibrata ... intre sps si sh, m atk bun , cast bun si crituri la fel

Fii antena aici.

Sps -> 23 wit. Cast mare.

Sorc/necro -> 20 wit. Cast decent.

Sh -> 19 wit. Vrei sa zici cu aprox 5% cast speed mai mult decat sorc.

Deci sorcul este cu mult prea putin peste sh pana acum. Sa vedem.

Sps -> 37 int. Adica matk de cacao.

Sorc/necro -> 41 int. Adica matk decent.

Sh -> 44 int. Adica cu aprox 20% mai mult matk decat sorc.

Pana acum avem de comparat 1 wit cu 3 int. Eu as merge pe int, deci sh are un MIC avantaj. Dar ce se intampla? La damage skills sunt relativ similari amandoi. Mai putin... EMPOWERING ECHO (diferenta de matk e acum de peste 40%, chiar mai mult daca luam in considerare si base matk care este mare). Asta da peste cap toata regula si pune in dps sh > sps (diferenta foarte mica) > sorc > necro.

Crede-ma. Sorc e mai bun la doua lucruri: aoe party si pvp vs fighteri. Dar si acolo sh-ul vine cu dps-ul mare.

Posted

ooo... sal shizz :D

vrei sa spui ca JUCA... pe c4 sau IL... ca acum nu are cu ce sa mai joace bine :))

din cate am inteles crit rate pe skill e mai mic dar crit power e mult mai mare deci e inca bun cu putin noroc la crit :D