Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@Bavanai

Iaras vorbest prosti opsedatule de dex smile.gif

ultimadata au fost 80 la ora 3:24 PM http://edit.php

hahahaha bine ma, joaca tu cu 80 de oameni. Eu prefer 3000. Mai ales cand esti newbie, ia zi si mie, cine-l ajuta si pe el pe acolo?

Btw, nu eu sunt cel care transfroma orice post in "L2J > L2off". Asa ca mai intai gandeste-te la actiunile tale inainte sa-mi zici mie "opsedat" (care se scrie "obsedat"), ca e posibil ca tu sa te incadrezi in acest cuvant mai bine ca oricine.

Posted

acum am o ultima intrebare:cum fac sa mearga mai bine k are un fel de laguri(blocaje mici).

este vorba si de grafica pt k nu arata cum mi sa descris apare cateodata si cu linii

astept raspuns

ms anticipat tiphat.gif

Posted

yeee ... am prins si eu tupeu si m`am apucat de l2 ... i am the n00b master tongue.gif

n`am primit ajutor tongue.gif ... nici nu vreau .. cu toate ca ceva adena in plus ar face minuni 8->

hehe ... micutzul meu WarDevil ... tongue.gif lvl 11 fighter ... ( moama ce rupe daggeru ala tongue.gif )

Posted

Sincer, pe un l2j ar invata mai repede, deoarece ar face level ceva mai repede si mai usor pentru un inepator ( wtf, pe dex nici nu e in gludio newbie buffer :| Si dap, este pe oficial, m-am interesat ). Da, pe evolva suntem doar vreo 20-30, dar adminul se ocupa ca lumea ... update de 2 ori pe zi, daca ii zicem o problema se utia sa vada care-i faza, nu aveau niste mosntrii spawn, i-a bagat ...

Posted

Nagasaky' date='Jun 23 2006, 11:31 AM'] Parerea mea e ca cei de pe LM nu mai fac L2 . Deja a trecut aproape un an de cand au zis ca fac si nu au mai facut dry.gif .

poti sati iei gandul de la LM sa faca server de lineage

nu ai sa vezi asta decat pote in 2032

24.gif

Posted (edited)

hahahaha bine ma, joaca tu cu 80 de oameni. Eu prefer 3000. Mai ales cand esti newbie, ia zi si mie, cine-l ajuta si pe el pe acolo?

Btw, nu eu sunt cel care transfroma orice post in "L2J > L2off". Asa ca mai intai gandeste-te la actiunile tale inainte sa-mi zici mie "opsedat" (care se scrie "obsedat"), ca e posibil ca tu sa te incadrezi in acest cuvant mai bine ca oricine.

pe ce server joci cu 3000 de oameni????

Lineage 2 - se va face, dar dureaza testarea, configurarea, gasirea masinilor libere, etc...

Hmm asta inseamna ca nu va pricepeti deloc la configurare aveti prgramatori slabi ori naveti bani de server(ma cam indoiesc desfintati un server de cs ca asa sunt prea multe ) sau vreti sa creeati voi un nou lineage 2 linkmania cu questuri personalizate si skiluri noi??

Edited by mad_eye
Posted

pe ce server joci cu 3000 de oameni????

Asta.

(ma cam indoiesc desfintati un server de cs ca asa sunt prea multe )
Ma cam indoiesc ca un server de cs poate sa suporte unul de l2.
Posted

Asta.

Ma cam indoiesc ca un server de cs poate sa suporte unul de l2.

hmm l2 dex romania imi place serverul acu mam apucat si eu sa joc pe el da auzi de ce nu merge alt+b pe el ca sa arate lista de useri?e rate la sp ca mic nar strica sal mareasca cu vro 2x

Posted

C4 de fapt 95% din serverele care exista acu folosesc C4 si depinde pt a te putea conecta iti tre un patch sau sa modifici din C:\windows\system32\drivers\etc\hosts urmand a pune la sfarsit ip-ul serverului in acest hosts

Guest HomeY
Posted

intrebare intrebatoare : dc nu mere sa iau l2 .. de pe site ?? cand e sa downloadez .. infereastra aia mika ... : not found .. blabla. . sad.gif ?? help !

Guest HomeY
Posted

can i please be helped here ? need a hand !?