Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

da, ca nuker / dagger este acceptabil, dar ca arcas nu. de ce ? no life steal at all.

Am vazut un DB +28 pe Teon. Fereasca mnezo, avea 1111 p. atk. Bine, cred ca era exploited or some shit.

Ce face lumilii?

post it or never happened :D

plm eu imi iau suspend pe toate conturile. ma urasc moderatorii.

tu ce mai zici ? nu prea mai dai nici aici, nici pe dex ... crynow sunt.

Posted

ba <_< vreau sa va intreb ceva <_< =)) in situatii de mass PVP pe dex sau pe unde pana mea jucati .. se folosesc tactici de genu [ 1 party de ES + bish ... NUMAI pt mana burn ?! ] vreau sa spun ca azi am ramas MASCA ! ne bateam in Anthy Lair ... si am fost mana burned de 7 oameni .. SIMULTAN ! sa mor de nu mia picat falca .. am ramas blocat frate =)) talk abt fvcking extreme ! =))

Posted

ba <_< vreau sa va intreb ceva <_< =)) in situatii de mass PVP pe dex sau pe unde pana mea jucati .. se folosesc tactici de genu [ 1 party de ES + bish ... NUMAI pt mana burn ?! ] vreau sa spun ca azi am ramas MASCA ! ne bateam in Anthy Lair ... si am fost mana burned de 7 oameni .. SIMULTAN ! sa mor de nu mia picat falca .. am ramas blocat frate =)) talk abt fvcking extreme ! =))

la mass pvp pe dex se da mana burn, mai ales pe sws/bd... un party fara d/s la mass pvp = 0

Posted

la mass pvp impotriva aliantei lui raw de obicei intra ET/Creed in ei ca in branza, nu prea mai apuca sa dea mana burn and shit.

de obiceipe dex sunt baietii cu 123123 macro cu nume de bish/ee si de obicei pe ei se baga mana burn. dar nu in primul rand OL :D

Posted

Cry! De ce pana mea ai dat cancel la adv? Cutit cu mortal strike si tu dai cancel!? :huh:

E asta nu am mai intalnit-o.

In mass pvp tactica mea favorita este un party de daggeri si un party de warlorzi. Haha stii ce haios e sa intre warlorzii cu aoe-urile si apoi sa intre daggerii? Tine minte, lor le zboara targetul de la shockuri si de la mass hate. :))

Chestia asta am facut-o pe teon, gludio siege. A mers stralucit, noi 2 party-uri vs alte 3 party-uri. Cata haosul a creat, ratatii nu se asteptau.

Posted

as vrea niste sfaturi despre ce dye's sa pun pe TH

eu m-am gandit la +4str-4con si vreau sa stiu daca se merita

Depinde ce vrei. Daca ai dagger cu haste merge +4 str, dar daca nu pui +4 dex -4 str +4con - str.

Bineinteles pentru farm pui +4 str dar de la 78 nu mai are rost str, ai nevoie de dex pentru blow speed si arma cu haste.

Posted

Cry! De ce pana mea ai dat cancel la adv? Cutit cu mortal strike si tu dai cancel!? :huh:

plm, eram doar singur cuc, WF e clan de arcasi ... plm.

cum cacat sa pui bah +dex pe th ? nu pune + pe human fighter ca nu se merita.

la th sunt 2 alegeri. fie +5str - 5 con / fie +5 con - 5 str. si +4wit-5int pt root resist si plm.

andi daca intri pe cont si-l vezi gol, nu te speria, is la mine :hail:

Posted

Jimmy servele alea au fost inchise de FBI fiindca erau in america, in romania nu are nici o juristictie :) .

@Post COUNT 1000

birourile de la Cluj si Bucuresti sunt pe degeaba ? ... nu prea cred

@on

ce se intampla cu economia pe DEX ? super balamuc niste preturi de te doare mintea, sper sa isi revina ca se duce dracului tot serverul

Posted

+str pe dagger... Merge, dar nu pe pw. Dar vezi ca la 78 con-ul o sa-ti fie mai drag, iar dex nu cred ca vrei sa scazi.

+dex pe th? De ce carnat sa faci asta? Poate pentru farm. Ai base dex mic, nu iei atat de mult daca ti-l cresti. Ma rog, atk speed iei putin mai mult decat restul (atentie, doar putin, tu ai pasiva care creste base-ul, insa ei au base-ul mare), dar speed iei putin. Pe pw sau aw merg uneori pe +dex in favoare a +con. Apropo, pe aw niciodata nu cresc str. Uneori il las asa sa nu-mi scada skill crit. Ma rog, cresc doar pt farm. PL set si +5 str 1/3 backstaburi sunt crit in pleata mea. Dar iti dai seama ca nu sunt kamikaze sa merg la macel cu -5 con si in pl set (lol pdef).

Pe th eu as merge cat se poate de sincer pe +5 con -5 str. Go ahead. Base con ai mare, iei hp bun. Plus ca th-ul nu se sparge in dps, ci mai mult in rezistenta. De-asta si-o ia in cacao in dagger pvp, pentru ca majoritatea habar n-au ce sa puna si o ard in -con, -5 con ii face hp-ul aproape de dark elf.

Posted

+str pe dagger... Merge, dar nu pe pw. Dar vezi ca la 78 con-ul o sa-ti fie mai drag, iar dex nu cred ca vrei sa scazi.

+dex pe th? De ce carnat sa faci asta? Poate pentru farm. Ai base dex mic, nu iei atat de mult daca ti-l cresti. Ma rog, atk speed iei putin mai mult decat restul (atentie, doar putin, tu ai pasiva care creste base-ul, insa ei au base-ul mare), dar speed iei putin. Pe pw sau aw merg uneori pe +dex in favoare a +con. Apropo, pe aw niciodata nu cresc str. Uneori il las asa sa nu-mi scada skill crit. Ma rog, cresc doar pt farm. PL set si +5 str 1/3 backstaburi sunt crit in pleata mea. Dar iti dai seama ca nu sunt kamikaze sa merg la macel cu -5 con si in pl set (lol pdef).

Pe th eu as merge cat se poate de sincer pe +5 con -5 str. Go ahead. Base con ai mare, iei hp bun. Plus ca th-ul nu se sparge in dps, ci mai mult in rezistenta. De-asta si-o ia in cacao in dagger pvp, pentru ca majoritatea habar n-au ce sa puna si o ard in -con, -5 con ii face hp-ul aproape de dark elf.

si eu ma gandeam sa pun str si con , eu in plated cu cutit clean dadeam dmg intrunu cu draconic mai mare ;) si ma gandeam ca voi schimba si eu pe draconic si sa pun +str/con, ms

Posted

sa cam schimbat situatia, ce dye pun pe un TH cu un dagger cu mortal strike ? :> tot +str/con ?

+con din moment ce are mortal stric.

ia-ti gandul de la +dex pe th/he

Posted

tu ce mai zici ? nu prea mai dai nici aici, nici pe dex ... crynow sunt.

Ori la scarbici ori couch potato toata ziua. Ma stradui sa-mi cresc PW-ul dar nu prea cred ca am cum avand in vedere ca fusai hackuit.

Posted

+con din moment ce are mortal stric.

ia-ti gandul de la +dex pe th/he

nu am pus niciodata pe th dex :), desi cateodata ar pridne bine un speed in plus :-j

Posted

nu am pus niciodata pe th dex , desi cateodata ar pridne bine un speed in plus

Dap , sunt sanse sa te prinda un destro care tocmai a luat slow :) ....

Ori la scarbici ori couch potato toata ziua. Ma stradui sa-mi cresc PW-ul dar nu prea cred ca am cum avand in vedere ca fusai hackuit.

Hackeri astia ...n`au si ei pic de onoare ...

LE : Cand sa fac si eu lvl server down :blink:

Posted

Dupa 15 februarie am si eu nevoie de 1 un lvl pe bd care e dispus sa ma ajute si pe mine ? Vreau sa fac rpd rpd :D

Bishop + lethal strike + pagans imba xp :)

Posted

lol ba, te credeam baiet destept, cum ai reusit performanta ?

ps: i feel sorry for you ...

Nush bre, m-am lasat prin septembrie, am intrat iar acu doua saptamani, mai eram decat in theca si CD.

Ai dreacu, mai is si pretentiosi.