Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Prost am fost ca am dat 800k pe o arma D-grade :blink:

vroiam sa cumpar setul Knowledge pentru ca da M.atck dar ... mai bine pastrez bani pt elixir of mental strengh

cum fac cristale dintro arma ?

din cate imi amintesc eu rogi un crafter (dwarf-> artisan/warsmith/maestro:P)

nu iti cumpara knowledge.. ia-ti aia de ng.. devo.. ca iti da cast, si arma cum a zis si kabooom: daemon fang:) sau ia shadow weapon pana la b si cu banii pe care i-ai pastrat iti iei A XD :)

Posted

Prost am fost ca am dat 800k pe o arma D-grade :blink:

vroiam sa cumpar setul Knowledge pentru ca da M.atck dar ... mai bine pastrez bani pt elixir of mental strengh

cum fac cristale dintro arma ?

ce nick ai in joc?

Posted

Stii ce imi place la aia ?? Se cred maestri in pvp dar cand ii intrebi care e cel mai tare skill al sps`ului iti zice ca fire vortex :)) ....

Deci asculta-ma... Prosti nu sunt. In teorie sunt tari. Dar practica ii OMOARA. Am jucat cu multi dintre ei si erau pur si simplu praf. Cateva exceptii, normal. In special astia th wannabe. Deci omule, ii dadeai bluff si statea 5 secunde pana sa te reia in target. Scuza-ma dar esti dagger iar daggerul se joaca cu target. Cum vrei sa te joci tu cu target cand habar n-ai sa targetezi?

Asta a fost cea mai neplacuta surpriza. In rest, glazii wannabe macar aveau scuza, dar si aia veneau la tine si iti baga tss in fata. Pai ce faci frate, dai tss cand am si bluff si trick pregatit? Gg. :))

Am un healer bun totusi chiar ezitam sa-l iau in clan pentru ca orice ziceam ma lingea in c*r, dar chiar stie.

Apropo, a auzit careva de unul devilzwrath?

Posted

Asta a fost cea mai neplacuta surpriza. In rest, glazii wannabe macar aveau scuza, dar si aia veneau la tine si iti baga tss in fata. Pai ce faci frate, dai tss cand am si bluff si trick pregatit? Gg.

Pacat ca erau asa de noobi , am vazut glad care se apropia , dadea stunn cu un blunt si apoi dadea tot ce avea ...ce facea dagger`ul in conditiile astea ?? pai peste vreo 30 de sec il vedeai scriind " ress pliz " :)) ...Insa se poate ca dagger`ul sa il bata...de asta pvp`urile in care dagger`ul e implicat sunt preferatele mele ...niciodata nu stii cand vine lethala / 2crit :> ...

Apropo, a auzit careva de unul devilzwrath?

Era unul pe teon , vazusem ca era activ pe guru ...

Am un healer bun totusi chiar ezitam sa-l iau in clan pentru ca orice ziceam ma lingea in c*r, dar chiar stie.

Urasc oamenii de genul asta :))

Posted

Am vazut un DB +28 pe Teon. Fereasca mnezo, avea 1111 p. atk. Bine, cred ca era exploited or some shit.

Ce face lumilii?

Db +28? Lol.

Claude, tu imi aduci aminte de euphoria de pe pmfun, dar nu stiu de ce. :P

Posted

Ce bun ar mai pune ++ pe db dupa ce il vede +10-16 ?? si in plus era maxim 25 sau nush cat ...so photoshoped 100 %

http://img525.imageshack.us/my.php?image=shot00013li4.jpg

Buwaahhaahahahah :crazy: :crazy: :>

Posted

Ce bun ar mai pune ++ pe db dupa ce il vede +10-16 ?? si in plus era maxim 25 sau nush cat ...so photoshoped 100 %

http://img525.imageshack.us/my.php?image=shot00013li4.jpg

Buwaahhaahahahah :crazy: :crazy: :>

vorba aia : "cat ... ai mancat?" :))

Guest Tralalala
Posted

chiar deloc , arcas + vos = fail :) forest of dead parca asa ii zice , la levelul tau ar trebui sa bati pe acolo , mie mi-au picat 2 full drops acolo pe vremea cand jucam :D

Guest Tralalala
Posted

nu la mobii care dau nuke's , erau niste mobi care dadeau exp bun... si se respawna repede , am impresia ca mobii aia dispareau si apareau , ca sa iti faci o idee fixa :)

Posted

@kbm doar am incercat :D ....daca as fi facut filmulet ultima oara cum am murit......Mi`a dat un mob de 2 ori la rand vreo 900 dmg si ceva.... EPIC !! ( jwls de C sux )..

@tralal fod la 60 ? :o....Nu cred ca e o idee asa de buna , am C pe mine nu A :) .....am sa vad totusi daca gasesc mobii aia ...

un loc cu mobi weak p def ?:D ...lvl 60 + 1x daca se poate :D ...cu xp ~20k...