raw^ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 esti mai ceva ca iiverson acum 2 ani ... avem acelasi nume deci... tot ce este posibil nu am luat-o ca si "beep beep" cum zici tu dar te refereai la mine oricum am incheiat discutia bine ca nu prea joc nici eu nici tu ca poate ne bateam prin joc @xicarus: aia de pe pmfun sunt chiar cu vaca Quote
crynap Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ce stie bugy asta preturile la iteme, auzi la el 3-400 euro, nebunule !! :lol: bai ce aiurea au picat eventurile aseara, era cel mai tare pvp la aq vazut in ultima luna si gm'ii faceau event :( Quote
Buugy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ce stie bugy asta preturile la iteme, auzi la el 3-400 euro, nebunule !! :lol: bai ce aiurea au picat eventurile aseara, era cel mai tare pvp la aq vazut in ultima luna si gm'ii faceau event :( Cry hai sa iti zic una buna: Azure: aq, zaken,anthy, draconic set (pe server erau putine seturi max 10), FB+Focus, Drac+focus, AM fara SA, 3 crystale lvl 13, erau vreo 5 de lvl 12(avand in vedera ca noi faceam lilith nonstop, putine clanuri puteau face adica 3), nu mai pun seturile de a grade si armele. Calculeaza. Astea sunt ale mele, plus ceea ce s=a furat din CH, adica equip pentru oly:, ic set +6, baium si retete si iteme de s. Quote
Guest dony89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 (edited) E primul tau post si nu iti dau warn. Nu ai voie sa faci reclama la alte servere. Data viitoare primesti direct suspend. Edited January 20, 2009 by Regenesis Quote
jimmy89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 scuze ca ma bag, dar ce reclama a facut ? la alt server de Lineage 2 ?! daca da... nu cred ca e interzis, pt ca asta nu e forumul unui singur server....daca nu, si e vorba de altceva, imi cer scuze Quote
Buugy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 E primul tau post si nu iti dau warn. Nu ai voie sa faci reclama la alte servere. Data viitoare primesti direct suspend. Jimmy stii politica ncsoft, jocul e free dar ca sa joci trebe sa platesti.@I-am zis lui rege sa-l mute la Reclama si Huburi dar el i-a editat postul. Quote
jimmy89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 asta ar insemna ca nici dexul nu e ok...eu nu am vazut ce a scris omu inainte sa i se editeze postul... dar dupa cum a scris rege acolo, arata ca si cum topicul asta apartine unui anume server, si nu ai voie sa faci reclama la altul... si dupa cate stiu eu, linkmania nu are srv de Lineage, ca sa apartina forumu de el. Quote
Buugy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 asta ar insemna ca nici dexul nu e ok...eu nu am vazut ce a scris omu inainte sa i se editeze postul... dar dupa cum a scris rege acolo, arata ca si cum topicul asta apartine unui anume server, si nu ai voie sa faci reclama la altul... si dupa cate stiu eu, linkmania nu are srv de Lineage, ca sa apartina forumu de el.Este o vorba linkmania nu incurajeaza warez, asa ca programele pirate, serverele etc nu se posteaza. Ai vazut undeva sa se faca reclama la dex? se pune un link ceva e alta treaba@Linkmania a avut un open beta de l2 in urma cu 3-4 ani, am vrut sa refac acel lucru cu Zatoikis (cand eram la o bere) dar nu exista timp, nici developeri. Nu mai gasesc link catre login. Quote
jimmy89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 dupa cum ti-am zis: eu nu am apucat sa vad ce a scris omul acolo... dar dupa cum a modificat rege, suna altfel...se pare ca este vorba de altceva, deci imi cer scuze Quote
Regenesis Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Omul facea reclama completa la un server, cap coada + link catre site. Prin alte servere am facut referire la altele in afara de cele oficiale, nu fata de cele pe care le detine LinkMania (adica nici unul). Nu sunt familiarizat foarte bine cu lumea MMO, insa regulile generale impotriva warez-ului se mentin, si pana acum nu am vazut ca vreounul dintre voi sa faca reclama la vreun server. Quote
jimmy89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 s-au lasat destule linkuri cu servere...inca ceva: serverel gratis sunt in regula... nu sunt in regula cele la care tre sa platesti. desigur... in afara de serverul oficial... de asta au fost multe servere inchise de FBI, si Dexul inca a ramas... pt ca acelea care ayu fost inchise erau servere cu donatii... Quote
crynap Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 da, are dreptate jimmy, atata timp cat pe serverul respectiv nu apar nici un fel de "donatii" prin care serverul sa obtina foloase materiale de la jucatori este ok. Quote
jimmy89 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 cry, apropo... ai stat la QA pana la sfarsit ? ca eu nu am putut sa stau, si nush cum s-a terminat Quote
Buugy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jimmy servele alea au fost inchise de FBI fiindca erau in america, in romania nu are nici o juristictie :) .@Post COUNT 1000 Quote
crynap Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 nu jimmy, m-am enervat la ultima voastra tentativa si am iesit. Quote
xIcarus Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 @xicarus: aia de pe pmfun sunt chiar cu vacaAcum stii cum ma simt acolo ca mod. Pacat ca e de treaba adminta si ca stiu alti moderatori. Quote
andix3x Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Acum stii cum ma simt acolo ca mod. Pacat ca e de treaba adminta si ca stiu alti moderatori. Stii ce imi place la aia ?? Se cred maestri in pvp dar cand ii intrebi care e cel mai tare skill al sps`ului iti zice ca fire vortex .... de cand mama masi e asa o inflatie pe dex? :blink: Quote
Serllyn Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 spunetimi si mie ce iteme sa imi cumpar , sunt lvl 27 pot purta D-grade dar nu stiu ce sa imi cumpar de la shop :comp1: Quote
Razvan Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 spunetimi si mie ce iteme sa imi cumpar , sunt lvl 27 pot purta D-grade dar nu stiu ce sa imi cumpar de la shop :comp1:ce esti? Quote
Buugy Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Sunt human wizard :PNu cumpara nimic, si asa wizz e money eater, foloseste shadow weapon, cele de wizz cu M.attack mare. NU are rost sa iti cumperi nimic, folosesti tot setul de NG, devotion pentru cspeed. Spun ca nu are rost sa dai bani pe arma de D grade, deoarece nu poti sa pui SA(special ability) doar de la c in sus si nu este diferenta mare intre cele D grade shadow si cele buyed Quote
kBm Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 demon fangs si devotion set(cand o sa ai bani de demon fangs.. pana atunci arma pe ticket ) @Buugy da dar daca iei demon fangs te si folosesti de el dupaia il faci cristale si mai pui niste bani si iti iei Sage Staff => Homu Quote
Serllyn Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nu cumpara nimic, si asa wizz e money eater, foloseste shadow weapon, cele de wizz cu M.attack mare. NU are rost sa iti cumperi nimic, folosesti tot setul de NG, devotion pentru cspeed. Spun ca nu are rost sa dai bani pe arma de D grade, deoarece nu poti sa pui SA(special ability) doar de la c in sus si nu este diferenta mare intre cele D grade shadow si cele buyedProst am fost ca am dat 800k pe o arma D-grade :blink: vroiam sa cumpar setul Knowledge pentru ca da M.atck dar ... mai bine pastrez bani pt elixir of mental strengh cum fac cristale dintro arma ? Quote
Buugy Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Eu luam de la weapons and armors din giran, de langa taurin. Te uiti pe map, iti arata acolo. Quote