Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu e tank eater deloc sk-ul mai ales ii poate da super usor intrerupt la frenzy

A zis ca destro e tank eater :)) ....doamne cat ma amuzi :D ...keep it going please :)

Ce clasa de la kamael poate face solo rb / aoe in fog la 74 ? :blink:

Posted (edited)

A zis ca destro e tank eater :)) ....doamne cat ma amuzi :D ...keep it going please :)

Ce clasa de la kamael poate face solo rb / aoe in fog la 74 ? :blink:

deci destro nu e tank eater idiotule.

warn level up

Edited by Regenesis
Posted

raw^ warn level up.

andix3x, aici nu e cazul foarte tare, dar nu mai fa flame in general. Nu ii mai starni pe ceilalti.

din partea mea poti sa imi dai suspend, nu mai e acelasi linkmania care era odata.

Posted

din partea mea poti sa imi dai suspend, nu mai e acelasi linkmania care era odata.

asa e, te-ai vazut in tracii si imbracat, ti s-au urcat fumurile la cap. ai dreptate, copii ca tine il schimba din ce in ce mai rau :)

cheers and :peace:

Posted

Ce clasa de la kamael poate face solo rb / aoe in fog la 74 ?

rb=raid boss? e imposibil sa faci rb solo in lineage, doar unul slab si cu buffe de 3rd avand eq enchantat tare rau de tot.. (nu includ serverul pe care la lv 78 il faceam solo pe anthy cu pr cu con-11 ) nah! kamael nu am jucat, nu ma pasioneaza papuselele si caluseii si darkbloodhighwooden elfo-orco-humanii cu o aripa :( oricum parerea mea ramane cum a fost dintotdeauna : sh=sfarming hanimal

@rege .. lasa-i frate! is copiii de pe aici :) se mai cearta, ne mai amuzam chestii.. ma intreb cum o sa faci cand o sa revina Inversionitatea Sa?

Posted

asa e, te-ai vazut in tracii si imbracat, ti s-au urcat fumurile la cap. ai dreptate, copii ca tine il schimba din ce in ce mai rau :)

cheers and :peace:

hehe, arde invidia in tine sau ce treaba ai tu cu ce echipament am primit eu in tracii ? la urma urmei si tu ai fost tracii... si in alte 20 de clanuri

fumuri? neah. poate un pic acolo asa dar nu cred ca are relevanta ic setu de pe dex cu un forum de gaming.

Posted

nu e tank eater deloc sk-ul mai ales ii poate da super usor intrerupt la frenzy :))

Cat de prost ma crezi sa pot zice ca sk e tank eater? :))

Stiu, dar tot este tank eater, cu frenzy sau fara. Crush of doom, armor crush. Ignores shield defence. Crushul power 7.6k, si sa fim seriosi ca destro-ul are un longevity de poate killari un tank si fara frenzy.

Posted

hehe, arde invidia in tine sau ce treaba ai tu cu ce echipament am primit eu in tracii ? la urma urmei si tu ai fost tracii... si in alte 20 de clanuri

fumuri? neah. poate un pic acolo asa dar nu cred ca are relevanta ic setu de pe dex cu un forum de gaming.

invidie ? mi se rupe, la cati bani am sparti pe "placeri" puteam sa am ic/draco set stai tu flex. l-ai primit ? bravo tie. dar comportamentul/atitudinea ta e schimbata. suckere :yum:

Posted

andix3x, aici nu e cazul foarte tare, dar nu mai fa flame in general. Nu ii mai starni pe ceilalti.

Scuze Rege , asa sunt eu :) ....am 20 % ...ultimele 10 % din cauza individului asta....scrie doar asa ca sa se afle in treaba ...

Cum a zis si Crynow , de cand ai intrat in tracii ai inceput sa te crezi pro .Eu am incercat sa te schimb un pic , am zis ca dupa ce ma iau un pic de tine o sa iti schimbi comportamentul si o sa postezi si tu ca lumea nu din spamm . Vad ca nu o sa reusesc orice as face , prostul tot prost ramane .

Si replica asta spune totul despre tine ..... no comment ...

Guest Tralalala
Posted

e totusi un copil...eu cred ca voi confundati realitate cu un joc.

Posted

" invidie ? mi se rupe, la cati bani am sparti pe "placeri" puteam sa am ic/draco set stai tu flex. l-ai primit ? bravo tie. dar comportamentul/atitudinea ta e schimbata. suckere "

pai si atunci de ce ai facut legatura la ic setul meu? crynow cu totii ne schimbam, chiar si tu te-ai schimbat ;).

"

Cum a zis si Crynow , de cand ai intrat in tracii ai inceput sa te crezi pro .Eu am incercat sa te schimb un pic , am zis ca dupa ce ma iau un pic de tine o sa iti schimbi comportamentul si o sa postezi si tu ca lumea nu din spamm . Vad ca nu o sa reusesc orice as face , prostul tot prost ramane . "

- nu ma cred pro si nu am zis niciodata ca sunt, stai linistit ca am fost si in alte clanuri cu renume dar care din pacate s-au desfintat, poate daca ai fi si tu macar pentru 2 saptamanii in tracii ai vedea de ce ma mandresc ca sunt in tracii.

- zici ca sunt prost da? nu sunt prima persoana de care te legi fara sa ai habar macar cum o cheama asa ca taci, iti pot da un exemplu din threadu cu lineage: burne ?

- comportament pe forum ? ai vazut tu sa jignesc pe cineva fara sa fiu provocat? nu cred in plus tu nu faci altceva de cat sa copiezi ce au zis altii in alta parte si daca chiar iti pasa ca eu postez doar de dragul de a posta raporteaza-ma omule la un moderator si cu asta gata.

"Cat de prost ma crezi sa pot zice ca sk e tank eater? 21.gif

Stiu, dar tot este tank eater, cu frenzy sau fara. Crush of doom, armor crush. Ignores shield defence. Crushul power 7.6k, si sa fim seriosi ca destro-ul are un longevity de poate killari un tank si fara frenzy."

bai icarus :)) eu ma refeream la destro ca nu e neaparat tank eater nu la sk( nu stiu ce au inteles altii )

la un meci de olimpiada sa zic asa, un sk ar putea bate cu un pic de creier titanul usor ca na.. astai l2 te poate bate si elven elderu daca cel ce il joaca stie juca pe clasa lui :P

"e totusi un copil...eu cred ca voi confundati realitate cu un joc."

foarte grav, vorbesc de comportament de la un joc pe un forum de jocuri, comportament in a posta pe forum si altele... cred ca totul tine de mouse-ul pecare il folosesti

ps: andytreixtrei, invata-ne tu cum sa postam corect daca eu postez degeaba ;)

Posted

Ia mai terminati-o, aici era cea mai matura comunitate de pe linkmania nu o stricati si pe asta.

Eu chiar nu inteleg de la ce va luati, a primit set si gata s-a schimbat? Lasati-o balta, e doar un maderfacar joc, eu ca am fost scammat de iteme de peste 300-400 Euro trebuia sa ma sinucid? Get a life.

@Cine face pvp cu kamaeli :wub:

Posted

Shade owns us =)) ...

pai si atunci de ce ai facut legatura la ic setul meu? crynow cu totii ne schimbam, chiar si tu te-ai schimbat

El in bine , tu in rau ...

foarte grav, vorbesc de comportament de la un joc pe un forum de jocuri, comportament in a posta pe forum si altele... cred ca totul tine de mouse-ul pecare il folosesti

Cred ca se referea la tine cand a zis asta , in caz contrar nu am nimic de comentat :) ...

- zici ca sunt prost da? nu sunt prima persoana de care te legi fara sa ai habar macar cum o cheama asa ca taci, iti pot da un exemplu din threadu cu lineage: burne ?

Nu am zis , era de fapt un proverb ...stai calm ca daca vroiam sa te fac prost te faceam in fata sa iau warn nu pe ascuns , credeam ca ma cunosti :P ....Cat despre Burne m`a ofticat faza aia cu lolpics ....oricum m`am inselat in privinta lui , dar la tine ma indoiesc....si totusi de data asta tot ce am facut a fost sa iti zic sa continui , intr`un mod un pic mai ironic .....daca tu ai luat faza aia ca un " esti praf (beep beep ) " treaba ta....

P.S Eu nu am vrut sa te invat cum sa postezi corect , insa cand postezi nu mai scrie asemenea tampenii , esti mai ceva ca iiverson acum 2 ani ...

andytreixtrei

:blink:

/end !!

from now on back to l2 :D

Posted

Incetati dracu cu noobariile astea, de cand s-a mutat pmfun aici? Cred ca Shade aici e ca mine acolo. Incetati ca e enervant ca dracu.

@kBm: care berze? :lol:

Interfata e retardata oricum, mie mi se pare foarte imprecisa pentru ca in momentul in care dau sa trag marginea ferestrei de fapt dau click in afara si charul incepe sa fuga incolo.

Ma rog, nu zic ca e inapta total, arata mai interesant decat vechiul si nenorocitul albastru sec.