Buugy Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deci... m-am apucat si eu de lineage 2 .. intr-un final... dupa multi ani de Silkroad... Si as avea si eu cateva intrebari pentru ca joc pe un server privat cu rate 15x si nu am inteles nimic din joc pana acum.... btw client-ul e Lineage 2 Gracia part 2.... dar fiind muuuuulteeeee intrebari pentru ca sunt NOOB v-as ruga sa mi dati un link cu un tutorial de lineage 2.. in romana de preferat... dar daca e in engleza nu e nici o problema...dar sa fie simplu si usor de inteles. Va multumesc anticipat :beer:Raspuns: Tu joci pe un l2j (java) servere pe care merg max 15% din skills cum trebuie, daca e l2j e bullsh1t spus intr-un cuvat. Poti sa joci pe oficial daca vrei sa joci gracia final, cu un fee de 12 euro/luna sau dolari nu mai stiu. Sau poti alege servere private dar sa fie l2off, adica cat mai aproape de official.Cat despre tutorial nu stiu daca este, doar cel din joc de la lvl 1. Daca vrei sa inveti cauta pe cineva sa te ajute, asa au invatat majoritatea de aici, uitandu-se la prieteni, intrebandu-i, daca incerci singur sigur renunti dupa 3 zile. Quote
Animosity Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Haha esti in lol EU . laugh it up fanboi ... laugh it up Quote
InGeLiTzA*LeA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 First one on server :wub: :http://img184.imageshack.us/my.php?image=shot00003dh5.png (ma refer la ingeras :X ...poneiul e transformare ... )Si de asemenea:http://img105.imageshack.us/my.php?image=shot00002he4.png( dracusor :X ca mine asa.. ) Quote
spook Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Deci... m-am apucat si eu de lineage 2 .. intr-un final... dupa multi ani de Silkroad... Si as avea si eu cateva intrebari pentru ca joc pe un server privat cu rate 15x si nu am inteles nimic din joc pana acum.... btw client-ul e Lineage 2 Gracia part 2.... dar fiind muuuuulteeeee intrebari pentru ca sunt NOOB v-as ruga sa mi dati un link cu un tutorial de lineage 2.. in romana de preferat... dar daca e in engleza nu e nici o problema...dar sa fie simplu si usor de inteles. Va multumesc anticipat :beer:lineage.roai 3 servere pe care poti juca.cel mai bun si cel mai vechi -> dex rate 4roxy -> rate 5wrath -> rate 9majoritatea de aici jucam/am jucat pe cel de 4x.site dupa care m-am ghidat eu, www.pmfun.com.succes. razvan, la multi ani, chiar daca e tarziu, mai bine decat niciodata :beer:buugy daca nu mai joci, da-mi setu ala :D Quote
Razvan Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ty buugi and cry :) gz pasarico si tie inge :) @noises .. daca ai intrebari poti sa lasi pm, si asa nu am ce sa fac.. cat despre unele informatii despre lineage vezi pmfun.com si mai era un site dar am lapsus acum.. server: cum iti zicea si cry.. lineage.ro bine asa daca nu il sparge uber pro pwnzeru` vali si da el wipe si ce mai zicea ca face wtf with pyro? nu l-am mai vazut pe mess de un car de ani :( Quote
Serllyn Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Unde pot gasi si eu un L2Walker functional pentru servere private cu interlude cum e dexul ? stiu ca risc dar nam timp sa fac lvl Quote
Nimeni Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 wtf with pyro? nu l-am mai vazut pe mess de un car de ani sunt mereu pe mess.. daca e ceva just buzz.. La multi ani btw :) Quote
Burne Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 hehe salutare lume :D, uau HB pe DEX :bananadance2: e in beta cu rollback dupa sau e live ? Quote
raw^ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Unde pot gasi si eu un L2Walker functional pentru servere private cu interlude cum e dexul ? stiu ca risc dar nam timp sa fac lvl iti iei ban direct cum dai login :P si daca vrei sa te joci cu walker dute pe oficial Quote
andix3x Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Unde pot gasi si eu un L2Walker functional pentru servere private cu interlude cum e dexul ? stiu ca risc dar nam timp sa fac lvlDai un pm lui Shade si o sa iti dea el unul , sau lasa`i contul si parola ca iti face el lvl :) hehe salutare lume , uau HB pe DEX e in beta cu rollback dupa sau e liveLive + event cu porcusori :D @birdy cum mai merge pe 5x ?:)wtf with pyro? nu l-am mai vazut pe mess de un car de ani A fost ieri parca , oricum nush ce face omu` ala ...nici eu nu am mai vorbit cu el de mult timp .... Quote
Animosity Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 @birdy cum mai merge pe 15x ?:)fixedmerge ff bine :P Avem 5 castele ? avem !Am pleznit pe Antharas / Zaken / Lilith intro singura noapte ? am pleznit ! Quote
Serllyn Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kamael este bun la facut level si la pvp ? as vrea sa imi fac unul Quote
Burne Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kamael este bun la facut level si la pvp ? as vrea sa imi fac unule grozav fa unu la pvp nu o sa ai adversari si de la 74 poti face AOE de unu singur in fog ( sa iei potiuni de hp si antidote) + ca e singura clasa care poate solo RB Quote
Luci Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 un link de unde pot lua si eu hellbound ?edit:am gasit...btw..back to lineage :D Quote
xIcarus Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 @cry: cred ca glumea la faza cu solo rb. Quote
spook Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 solo aoe is nicebtw, un site unde pot vedea si eu questurile pt kamaeli [ 1st/2nd/3rd ocupation ] Quote
Serllyn Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 cred ca imi voi face un kamael pentru ca am vazut niste filmuletze pe youtube cu kamael in pvp ..... RUPEA Quote
spook Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 cred ca imi voi face un kamael pentru ca am vazut niste filmuletze pe youtube cu kamael in pvp ..... RUPEAorice rupe :) doar sa sti sa joci si sa ai gear bun.acum ma uit si pe straatics. ps: xenona ? :D Quote
xIcarus Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Absolut orice clasa te darama daca e in mainile unui profesionist. Poate e o clasa slaba vs o clasa puternica... Cum ar fi aw vs tyrant. Apai daca aw-ul stie sa joace poate ca nu te omoara, dar ramai masca in ce moduri te umileste cu cate un backstab.Cum era dragul de daedalus cu sk-ul. Cand auzea de destro zicea adu-l incoa, destro fiind tank eater toata ziua. Quote
raw^ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cum era dragul de daedalus cu sk-ul. Cand auzea de destro zicea adu-l incoa, destro fiind tank eater toata ziua. nu e tank eater deloc sk-ul mai ales ii poate da super usor intrerupt la frenzy Quote