jimmy89 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 All servers are upgraded to Hellbound :o Quote
Aenon Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 si inainte de siege ne`am certat [...] dupa o ora si ceva l`am gasit mort langa oras telenovela! Quote
Serllyn Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Unde pot face lvl la 17-19 fara sa mor intruna ? Quote
Spydy Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 pe langa dion, sau in execution ground la aia de sus de lvl 20-21. Quote
andix3x Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 telenovela!ce faci mah pe aici ? :) Cum e cu invatatul pentru bac ? :> E gata update`ul la hellbound ? un updater nou ceva ? :D Quote
xIcarus Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Doamne. )) Cata nabalaii pe fury. Erau vreo 10 mage in battle, i-am omorat pe toti, doar unul a ripostat. )))) Doamne. ))) Apoi vine unul la mine cica 1v1. Ii dau trick si il omor, sare un adv si un gk pe mine. Adv-ul dupa bluff o fi zis ca n-are rost sa ma mai targeteze, iar gk-ul ia crt backstab si la fel, nu se mai obosea sa ma targeteze. Nu stiu, comunitatea de pe fury devine din ce in ce mai slaba dpdv al experientei. )))) Azi am intalnit numai retardati. In special thii. Bai frate, deci sunt atatia wannabe pe serverul asta... Ca dagger ar trebui sa stii frate un retarget fara tragere de inima daca iei trick, dar astia noaah. Apropo, cu dance si songs gh-ul e invul la physical damage. Si il mai si reflecta, counterattack are reuse prea mic. Asa mai moare cate un prost. Dau flag, ma dezbrac. Vine idiotul dau counterrattack si mai prinde cate un backstab de-ala jegos de se sinucide. Quote
Razvan Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://img103.imageshack.us/my.php?image=38372784rf6.jpghttp://img67.imageshack.us/my.php?image=33028004dc7.jpgnight_khaos667: vrei cv pe dex?night_khaos667: night_khaos667: ca descarc baza de datenight_khaos667: night_khaos667: seriosnight_khaos667: night_khaos667: app nu vreti wipe?night_khaos667: night_khaos667: pe dex? night_khaos667: dau un dropnight_khaos667: night_khaos667: la databasenight_khaos667: dar sa nu aiba aia backup.................................................................................e un tip pe care il cunosc.. cat despre server: mit sau adevar? :(ps: eu joc rappelz oricum.. dar shade.. zi ceva te rog.. Quote
Shade Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://img103.imageshack.us/my.php?image=38372784rf6.jpghttp://img67.imageshack.us/my.php?image=33028004dc7.jpgnight_khaos667: vrei cv pe dex?night_khaos667: night_khaos667: ca descarc baza de datenight_khaos667: night_khaos667: seriosnight_khaos667: night_khaos667: app nu vreti wipe?night_khaos667: night_khaos667: pe dex? night_khaos667: dau un dropnight_khaos667: night_khaos667: la databasenight_khaos667: dar sa nu aiba aia backup.................................................................................e un tip pe care il cunosc.. cat despre server: mit sau adevar? :(ps: eu joc rappelz oricum.. dar shade.. zi ceva te rog..oh noez we r foundprotip: l2 nu foloseste mysql. Ala e alt proiect. Zi-i prietenului tau sa nu mai manance rahat. Quote
raw^ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mama de cand n-am mai fost pe aici hehe salut ! :) - care imi poate da un link unde este questul cu skilele emergente si cu transformarile alea raman dator thx:)) Quote
andix3x Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Preferabil sa iti anunti userii sa isi schimbe parolele:))I think u r gonna need back up ......Daca esti asa de smecher de ce nu schimbi o pagina care ar avea legatura cu dex...ma refer pe la register sau la forum , asa sa faci o pagina " fantoma " pe lineage.ro c`am oricine care are cunostinte solide de mysql ar sti cum merge :P .u r pro :right: ...vezi cum o sa faci fata la flood cand iti gasesti dex`ul ip`ul ...good luck :) ... Quote
xIcarus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cik^^ nu foloseste.... Bai baiate tu esti al mai mare bou' http://www.lineage.ro/phpmyadmin si ink o chestie Bai razvane sa ma apuci de testicule ca pe cuvantul meu esti al mai mare natarau Kiss. "buzz of" fututi gatu mati razvan coaie esti cel mai mare bou posibil sa dea domnul +1 shade dar ne mai auzim btw am apucat sa iau baza de date stai chill :) ptr ca stiam ca asta e mare tont Preferabil sa iti anunti userii sa isi schimbe parolele:)) Ce tare. Esti zeu ce mai, hai da jos dexul. Te provoc. Dar meh, ar trebui sa fie usor pentru un m4d h@x0r ca tine. :rofl2: Asculta aici baiete, daca tu crezi ca poti intra in baza de date dex cu una cu doua esti luat. Mama de cand n-am mai fost pe aici Opa. Plix plox flame like the old times cand eram pamflet? :P Te iubesc si eu. :D Quote
spook Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 BA ZICETI-MI SI MIE DE UNDE CACAT FAC ROST DE CARTILE ALEA SA POT INVATA SKILL DE PE SUBCLASA ?CHEERS Quote
Buugy Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Moama pica dex eu unde mai joc l2? Daca ar fi asa usor de picat cred ca oricine ar avea cunostinte de mysql si ii poarta pica l-ar da jos.@ Astept sa vad cum apare pe pagina la lineage.ro,, server down reason dos-attack :D Quote
andix3x Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 @ Astept sa vad cum apare pe pagina la lineage.ro,, server down reason dos-attack Nu o sa vezi , e ca si cum as folosi eu cheat engine pe dex .... L a ce folosesc scroll " increasce critical attack " ? si cum e cu eventul cel nou ? :) Quote
raw^ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='andix3x' post='3396045' date='Jan 15 2009, 20:16' Nu o sa vezi , e ca si cum as folosi eu cheat engine pe dex .... L a ce folosesc scroll " increasce critical attack " ? si cum e cu eventul cel nou ? :) Quote
Razvan Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 @vali .. c`mon cowboy! :) daca tot esti asa de bun nu crezi ca avea dreptul sa stie cine ii face probleme? :)btw la multi ani tuturor (asa de anul nou XD) ca nu am mai intrat :) Quote
Buugy Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 La multi ani SilenR si bine ai revenit printre noi, acolo nu puteam zice ca stricam topicul.@ Cmon nu a picat inca serverul damn it :( . @A bagat eventul cu porcii? Quote
Animosity Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://img149.imageshack.us/my.php?image=anthynj8.jpg Quote
noises1990 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deci... m-am apucat si eu de lineage 2 .. intr-un final... dupa multi ani de Silkroad... Si as avea si eu cateva intrebari pentru ca joc pe un server privat cu rate 15x si nu am inteles nimic din joc pana acum.... btw client-ul e Lineage 2 Gracia part 2.... dar fiind muuuuulteeeee intrebari pentru ca sunt NOOB v-as ruga sa mi dati un link cu un tutorial de lineage 2.. in romana de preferat... dar daca e in engleza nu e nici o problema...dar sa fie simplu si usor de inteles. Va multumesc anticipat :beer: Quote