Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

exact

daca tot faci spam incearca sa scrii mai mult de un cuvant , ai trecut de 12 ani ce naiba :) ...

Fiti`ar eventu ca mi`am amintit cand s`a dat closed la topic :)) ....in 5 min gaseam cateva raspunsuri de alea pe google :>

Posted

Zicetimi si mie un server de Lineage II Interlude C6 ca tot caut si nu gasesc(srry daca e intrebarea absurda)

nu mai juca ba dota cu mh ....

jimmy apropo de sig'ul tau, we are enemy dog ! :-(

:beer:

Posted

Stiti ce frumos e sa ai un prieten la adversari?

Asa am fost si eu cu un prieten, el in newhope si eu in et, pe unde ne prindeam ne killaream pe rupte, la siegeuri aveam macro unu cu altu si ne cautam reciproc. Frumos era ca foloseam un program si vb cu microfonu unu cu altu, si era funny cand ne dadeam de gol pe unde farmam =)) .

Posted

si eu :P

acum referitor la enemy si facut +1 pe ei, eu sincer ii feresc. de exemplu ieri la lilith l-am prins pe zunze in target, dar am dat escape, si am luat altul ... plm :)

Posted

acum referitor la enemy si facut +1 pe ei, eu sincer ii feresc. de exemplu ieri la lilith l-am prins pe zunze in target, dar am dat escape, si am luat altul ... plm :)

chicken :)

Nu e nimic mai frumos sa iti urle un prieten in casti ca de ce l-ai omorat :))

Posted

E fain sa ai friends TAGS, stii ce poate sa joace, te simti mai bine cand faci +1 pe el, sau la sieges cand il dai jos si ii iei si castelul.

si tu erai enemy pe roxy si te alergam cu dwarfu :rofl2:

nasol e cand farmezi cu ei si te vede lumea ..you can get kicked :(

Posted

Numa in sleep te tineam :) .

Oricum pe roxy eram in RC aveam war cu AC si eu ma duceam la pvp cu AC. Era fain cand am fost si cu tine in clan pana ai fost emo-ed.

Posted

Pe la2 aveam war cu un clan de rusi ....skyforce....imi placea ca pe unde ne intalneam ne bateam pe viata si pe moarte , dar cand venea un clan care avea war cu ambii astia ne dadeau invite in party la ei =)) .....

acum referitor la enemy si facut +1 pe ei, eu sincer ii feresc. de exemplu ieri la lilith l-am prins pe zunze in target, dar am dat escape, si am luat altul ... plm

Crynow is a good guy ? :>

Totusi nu poti strica o prietenie pentru un joc ....Imi amintesc cand eram pe un hr cu un prieten , si inainte de siege ne`am certat...imediat am intrat in alt clan...si dupa o ora si ceva l`am gasit mort langa oras..nu in siege zone ....i`am dat ress si i`am zis " hai sa luam castelul " ....pana la urma am luat bataie .....1 arcas si un bish vs 2 ee si 4 magi ....

Posted

recent m-am apucat de L2 pe dex 4x , am facut lvl 19 cu un human wyzar in 3 zile si acum ma apropri de lvl 20 cand va trebui sa imi aleg clasa dar nu stiu ce clasa sa imi aleg .. voi ce imi propruneti ? vreau ceva cu care sa fac level repede dar sa si pot ajuta oameni la un party ceva :blink:

PS: mai am si un dark elf lvl 17 pe care vreau sa il fac bladedancer dar omor prea greu cu el , ce pot face sa omor mai usor ?

Posted

recent m-am apucat de L2 pe dex 4x , am facut lvl 19 cu un human wyzar in 3 zile si acum ma apropri de lvl 20 cand va trebui sa imi aleg clasa dar nu stiu ce clasa sa imi aleg .. voi ce imi propruneti ? vreau ceva cu care sa fac level repede dar sa si pot ajuta oameni la un party ceva :blink:

PS: mai am si un dark elf lvl 17 pe care vreau sa il fac bladedancer dar omor prea greu cu el , ce pot face sa omor mai usor ?

http://lineage.pmfun.com/list/skill -> aici gasesti tot ce trebuie. ca si human, nu prea poti ajuta oameni la party decat ca si porphet, dar cu ala cresti foarte greu, si nu se prea cauta la party.

cu dark elf lvl 17 il poti face bladedancer, creste foarte usor, ai hex + str mare si asa maideparte si de la lvl 58 in sus gasesti foarte usor. deci sfatul meu este sa te axezi pe bladedancer mai mult.

andy ... doar cu cine merita :D

Posted

Crynab nu numai e bun prophetul, wc e la cautare acum. Ca human wizz si sa gasesti party ar fi catnap(warlock) adica summoner cu pisica, sau healer(bishop) dar e unul dintre cele mai grele char de jucat la lineage.

DE fighter> il poti face chiar si AW, se gasesc destule parties de DD mele, sau bd care e super easy char si de la 58 dupa ce ai cele 5 dance-uri care sunt folosite mai tot timpul gasesti party oricand. Chiar si de la 52 dupa ce ai Mystic si Con gasesti mage parties, plus e usor cu gear poti sa stai cu c pana la 70+ fara probleme, ca tu nu esti DD.

@Serllyn BD e fighter assistant, nu e considerat DD(damage dealer) dar bate bine si el, ii pui un bow si un aq/baium da dmg la fel de mult ca un SR fara boss jwl, chiar mai mult datorita pasivului +++ STR care il are Dark elful

LE: Cum pot sa manc cuvintele, ma bate lb romana

Posted

Nu neaparat, pana la 50+ poti sa cresti si singur, apoi cauti party, oricum sunt putine char care pot face soloing, wizzards dar au nevoie de recharger si baffs in special emp. SIngurul char care face solo bine cu self baff este PR.

Posted

Depinde cat de mult joci :), ca daca joci 1 h ~ 2 h pe zi faci intr-o luna, daca joci asa cum joaca nebunii cate 10 h ~ 12 h pe zi faci si intr-o saptamana.

L.E. De exemplu eu sunt pe bd 75 de de juma de an :-"

Posted

ma indoiesc eu nu am auzit de asa ceva... si din cate stiu nici nu e asa. am jucat pe cateva servere gracia si nu da la tot pt. si-ar pierde wc-ul valoarea daca ar fi asa, ca pp ca si bufe > decat wc ca si bufe.