Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

HA! nu ma uitat inca :D . cand mai vb cu el, saluta-l si din partea mea. cheers

raw, de curand ^_^

ms andi

zicea cineva azi in rift de un quest care iti da nush ce rahat de cutie, care la randul ei iti da odata pe zi fie eas fie ews. /confirm ?

pe hb sau gracia parca este asa ceva si iti poate da orice enchant nu doar eas/ews

Posted

Am inteles ca p.break nu merita. My mistake. :beer:

Ce e asta? unde e spiritul crizei economice!! -20% :P

Lol. :D

20 % ? :blink: ...In ce domeniu lucreaza?

Programare. Este un reverse engineer desavarsit din cate am inteles. Stie c++ ca pe tatal nostru. (e cam impropriu spus, pentru ca nu se invata 'pe de rost')

Insa nu se rezuma numai la asta. Planuieste sa isi faca propriul website in ale it-ului, cunostintele lui de webdesign sunt foarte bune si lucreaza foarte rapid. La hardware, nu mai zic... Omul ala rezolva orice problema hardware. Pur si simplu 'intelege' calculatorul.

HA! nu ma uitat inca :D . cand mai vb cu el, saluta-l si din partea mea. cheers

Am sa-i transmit urari. :)

Posted

pe hb sau gracia parca este asa ceva si iti poate da orice enchant nu doar eas/ews

si e grele questu ? :D

le: dupa ce m-am prostit azi cu th'u ... am ajuns la concluzia [ ceea ce e bine :D ] ca un th cu -5str si fara lvl 78 = 0 .

Guest Tralalala
Posted

in hellbound se schimba treaba , -str = minus damage

Posted

http://lineage.pmfun.com/list/skill aici ai lista cu clasele.

Max lvl pana in c5 e 78, Interlude 80 de la hellbound >> gracia final 84.

Daca nu ai jucat niciodata iti recomand sa iti faci un suport, bladedancer (bd), sword singer (sws) pana inveti cum se joaca. Inca ceva nu incepe sa joci pe high rate daca nu ai jucat niciodata, nu o sa inveti niciodata lineage.

Guest desperado1000
Posted (edited)

ala care zicea ca pe dex th cu full boss si full buff are atck speed = aw full buff cu gear normal . Ba tu te auzi ce zici ? in primu` rand th are passiv de haste deci are cu acelasi gear si acelasi buffe atck speed mai mare ca aw. Plus ca th are dash si mirage care sunt foarte folositoare mai ales la mass pvp . In leg cu str - 5 ai putea nici sa nu pui dye pe th pt ca oricum iti creste speedu` cu f putin la dex+4 , iar con este din belshug. Plus stealth / fake death /switch poti face ambuscade calumea pt farmeri.

Uite aici statsuri de pe dex de la th 79 cu pp/bd/sws buffs : edited

nu esti funny, suspend 7 zile

Edited by Regenesis
Posted (edited)

in hellbound se schimba treaba , -str = minus damage

Aha. Asta s-o crezi tu. -str inseamna -skill crt rate. Am facut si pe teon comparatie. Patk si implicit str (str modifica doar patk si skill crit) au o relevanta incredibil de mica in blow dmg. Diferenta dintre throwing knife si ss-ul meu de pe teon era de cam 40-50 blow damage.

ala care zicea ca pe dex th cu full boss si full buff are atck speed = aw full buff cu gear normal . Ba tu te auzi ce zici ? in primu` rand th are passiv de haste deci are cu acelasi gear si acelasi buffe atck speed mai mare ca aw. Plus ca th are dash si mirage care sunt foarte folositoare mai ales la mass pvp . In leg cu str - 5 ai putea nici sa nu pui dye pe th pt ca oricum iti creste speedu` cu f putin la dex+4 , iar con este din belshug. Plus stealth / fake death /switch poti face ambuscade calumea pt farmeri.

Uite aici statsuri de pe dex de la th 79 cu pp/bd/sws buffs :edited

Asta acum cate sute de pagini a fost?

1. Mirage iti foloseste doar la distanta sau daca inamicul tau e handicap si nu stie sa dea retarget.

2. Con este din belsug intr-adevar. Asta inseamna sa bagi con ca iei hp bun. Stealth NU vad ce relevanta are in pvp. Fake death la fel, din moment ce atunci cand pune pointerul pe tine cand esti in fake te poate targeta. Sa nu mai zic cata mana consuma.

Apropo, nu te mai tchatcha pe tine, th-ul este bun in gank cat de cat, exact, nu foarte bun. De ce? Ii lipseste damage. Aw si pw poate ca nu au dash. Dar cel mai apropiat mob sau npc inseamna blinding blow care in combinatie cu dexul mare, face aw-ul/pw-ul aproape la fel de rapid ca si un th in dash. Dar astia au dmg taticul meu. Aw-ul in special. Daca nu il vezi si intra in tine cu critical wound si backstab, apai te ia naiba. Daca fugi iti trage frumos un hex si iti mai arde una sa te inveti.

Edited by Regenesis
Posted

http://lineage.pmfun.com/list/skill aici ai lista cu clasele.

Max lvl pana in c5 e 78, Interlude 80 de la hellbound >> gracia final 84.

Daca nu ai jucat niciodata iti recomand sa iti faci un suport, bladedancer (bd), sword singer (sws) pana inveti cum se joaca. Inca ceva nu incepe sa joci pe high rate daca nu ai jucat niciodata, nu o sa inveti niciodata lineage.

Ms de ajutor da as pute gasi cv addons uri ca si Cartographer??

Posted (edited)

CITAT(desperado1000 @ Jan 11 2009, 12:03)

Uite aici statsuri de pe dex de la th 79 cu pp/bd/sws buffs : edited

Bad joke , un sfat , nu mai da pe aici , altfel te poti trezi cu ceva neplacut :)

Un Shade pe aici ? :beer:

Voiam sa zic ca e mult mai distractiv si ma ifolositor . Cu aw te ia un nuker din 900 si ai belit-o, nici nu ajungi langa el cu conu` ala de cacat. Intradevar aw da dmg din spate mare

Si eu vroiam sa iti zic sa te duci undeva ...insa 20 % warn imi e de ajuns , lasane cu sfaturile tale atotstiutorule ...Daca vrei si tu sa stii aw`ul bate nukerii , nu ia bataie de la ei ....cine stie pe ce server de 30 de miliarde de x joci tu ...

Edited by Regenesis
Guest desperado1000
Posted

Aha. Asta s-o crezi tu. -str inseamna -skill crt rate. Am facut si pe teon comparatie. Patk si implicit str (str modifica doar patk si skill crit) au o relevanta incredibil de mica in blow dmg. Diferenta dintre throwing knife si ss-ul meu de pe teon era de cam 40-50 blow damage.

Asta acum cate sute de pagini a fost?

1. Mirage iti foloseste doar la distanta sau daca inamicul tau e handicap si nu stie sa dea retarget.

2. Con este din belsug intr-adevar. Asta inseamna sa bagi con ca iei hp bun. Stealth NU vad ce relevanta are in pvp. Fake death la fel, din moment ce atunci cand pune pointerul pe tine cand esti in fake te poate targeta. Sa nu mai zic cata mana consuma.

Apropo, nu te mai tchatcha pe tine, th-ul este bun in gank cat de cat, exact, nu foarte bun. De ce? Ii lipseste damage. Aw si pw poate ca nu au dash. Dar cel mai apropiat mob sau npc inseamna blinding blow care in combinatie cu dexul mare, face aw-ul/pw-ul aproape la fel de rapid ca si un th in dash. Dar astia au dmg taticul meu. Aw-ul in special. Daca nu il vezi si intra in tine cu critical wound si backstab, apai te ia naiba. Daca fugi iti trage frumos un hex si iti mai arde una sa te inveti.

Voiam sa zic ca e mult mai distractiv si ma ifolositor . Cu aw te ia un nuker din 900 si ai belit-o, nici nu ajungi langa el cu conu` ala de cacat. Intradevar aw da dmg din spate mare

Posted

Ati murit de nu mai postati pe aici?

@crynap Iti vine sa crezi ca singurul epic pe care nu l-am facut e core ... :) , nici nu mai stiu cum sa ajung in Cruma 3 fara nobless port nub me :(

Posted

Pai de asta exista 'terrain advantage'. Plus ca exista cp pots si elixire. Un mage slab te va urma langa un copac spre exemplu, unul mai bun nici nu va indrazni.

Dar e o diferenta. Cand th-ul ajunge la nuker, daca nukerul e atent mai supravietuieste cat sa-l omoare. Dar daca aw-ul ajunge la tine e mai naspa pentru ca mai ai de dat 3 nuke-uri, din care doua vor fi anulate.

Posted

Pai de asta exista 'terrain advantage'. Plus ca exista cp pots si elixire. Un mage slab te va urma langa un copac spre exemplu, unul mai bun nici nu va indrazni.

Dar e o diferenta. Cand th-ul ajunge la nuker, daca nukerul e atent mai supravietuieste cat sa-l omoare. Dar daca aw-ul ajunge la tine e mai naspa pentru ca mai ai de dat 3 nuke-uri, din care doua vor fi anulate.

nu si de intra fear,care dupa parerea mea e cel mai umilitor skill ever :))

Posted

Fear nu are aproape niciun efect pe un server normal. Pe majoritatea java-urilor, daca iei fear nu poti controla charul. Ei bine, normal nu e asa. Charul fuge, dar il poti controla, chiar daca tinde sa o ia intr-o parte. E aproape nonfactor.

Posted

Fear nu are aproape niciun efect pe un server normal. Pe majoritatea java-urilor, daca iei fear nu poti controla charul. Ei bine, normal nu e asa. Charul fuge, dar il poti controla, chiar daca tinde sa o ia intr-o parte. E aproape nonfactor.

hmm, pe dex l-am incercat eu si charul tinde sa fuga in partea opusa de cel care il casteaza

Posted

Pai da, dar il poti controla. Daca il lasi in pace o sa inceapa sa faca ca si mobul cu fear, adica fuge de mananca pamantul. Dar daca ii dai attack continuu nu e problema.

Posted

Pai da, dar il poti controla. Daca il lasi in pace o sa inceapa sa faca ca si mobul cu fear, adica fuge de mananca pamantul. Dar daca ii dai attack continuu nu e problema.

interesant, dar pe dex nu poti :)