xIcarus Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Nu imi venea sa cred :P ....Dupa ce ca i`au dat inca 2 skills de nota 10 la cutitar acum mai scade si skill reuse ? omg :blink: ....th/pw/aw own everything.....Era un video de pe luna. Gh in oly vs ph knight. Baga el frumos ue, ii trage un hex si un critical wound. Se asigura ca sunt ambele debuffuri pe knight, si intra in el. Da knight-ul ce da, opaaa evasion counter, ia stun. Se duce gh-ul frumos la spatele lui, ii f*te pe romaneste un crit backstab de 1/2 hp si il termina din restul combo-ului. Messy and efficient. Imo, era si timpul ca daggerii sa ia un boost de genul asta pentru ca se presupune sa fie clasa in care daca e langa tine te-ai ras. Totusi, vs sk si da apar probleme. Sk are 360 degree block, iar da are shield of revenge, care crede-ma ca iti dai pumni in cap. Exact cand vezi crit backstab vezi ca ti l-a reflectat in cur. Acum, da-ul mi se pare cel mai bun anti-dagger tank. Sk e dupa, datorita nuke-urilor. Dar vs aw, pica si sk-ul daca are ghinion si ii arde hex. Dar poate sa il reflecte si woot. Quote
raw^ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Era un video de pe luna. Gh in oly vs ph knight. Baga el frumos ue, ii trage un hex si un critical wound. Se asigura ca sunt ambele debuffuri pe knight, si intra in el. Da knight-ul ce da, opaaa evasion counter, ia stun. Se duce gh-ul frumos la spatele lui, ii f*te pe romaneste un crit backstab de 1/2 hp si il termina din restul combo-ului. Messy and efficient. Imo, era si timpul ca daggerii sa ia un boost de genul asta pentru ca se presupune sa fie clasa in care daca e langa tine te-ai ras. Totusi, vs sk si da apar probleme. Sk are 360 degree block, iar da are shield of revenge, care crede-ma ca iti dai pumni in cap. Exact cand vezi crit backstab vezi ca ti l-a reflectat in cur. Acum, da-ul mi se pare cel mai bun anti-dagger tank. Sk e dupa, datorita nuke-urilor. Dar vs aw, pica si sk-ul daca are ghinion si ii arde hex. Dar poate sa il reflecte si woot.Hmm.. suna interesant hellbound, mai exact ce face critical wound ? Si na in mod normal un ph. knight nu ar avea probleme cu un cutitar cel putin pe interlude nu:D da am auzit ca si pk are skile frumusele la 81 :> Quote
andix3x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Era un video de pe luna. Gh in oly vs ph knight. Baga el frumos ue, ii trage un hex si un critical wound. Se asigura ca sunt ambele debuffuri pe knight, si intra in el. Da knight-ul ce da, opaaa evasion counter, ia stun. Se duce gh-ul frumos la spatele lui, ii f*te pe romaneste un crit backstab de 1/2 hp si il termina din restul combo-ului. ...that's skill :> ...and luck ... Messy and efficient. Imo, era si timpul ca daggerii sa ia un boost de genul asta pentru ca se presupune sa fie clasa in care daca e langa tine te-ai ras. You love daggers so f*cuking much ?Mie nu prea mi se pare ca au fost dezavantajati pana acum .Cand aveai un dagger langa tine aveai 2 sanse , ori fugeai , ori o mierleai .......fac si rime de acum :> ..Acum cu critical wound si mirage a devenit imbatabil la full buff....cine poate sa il bata ? Nimeni :( ... Dar poate sa il reflecte si woot. Si o clasa care ar putea sa il bata fara noroc? Quote
kBm Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Andix ideea e ca daca fugi ai mai multe sanse sa o mierlesti Quote
andix3x Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 @kbm nu prea sunt de acord :) ....cat timp dagger`ul e langa tine , te poate ataca cu o multime de skill`uri ..lethal / deadly si ce o mai fi ...daca fugi mai are in plus backstab ...insa daca ajungi la o anumita distanta fata de dagger esti safe ....tot ce trebuie sa faci este sa fugi in continuare si sa lovesti :)....Exista si sansa sa mori pana fugi tu , dar ceva mai bun nu vad :P .... wts 14k cry s 75k bucata ... Cate arcana ai spart? Quote
xIcarus Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Hmm.. suna interesant hellbound, mai exact ce face critical wound ? Si na in mod normal un ph. knight nu ar avea probleme cu un cutitar cel putin pe interlude nu:D da am auzit ca si pk are skile frumusele la 81 :>Crt wound scade rezistenta la critical damage. Chestia asta e mai mult din gracia1, de cand iau daggerii si expose weak point. Scade pdeful targetului, pasiva din cate am inteles. Si o clasa care ar putea sa il bata fara noroc?Tyrant. Anti-daggerul perfect. Si gladul care se prosteste si-o ia in cocoasa. Deci glad mai putin. Tine minte, un glad de obicei da tss + dss una dupa alta. Daca gh-ul e atent si activeaza counterattack, e o sansa mare sa isi primeasca gladul skillele inapoi in cap. Nu e boost atat de mare, damage-ul este mare doar in conditiile propice. Poti sa nu prinzi hex par example. Plus ca chestia asta nerfuieste gladul si tyrantul. Nukerii au luat slugs pentru vortex si mcrit mare. Archerii au mai primit ceva skilluri serioase. Counter dash si counter rapid shot pe sr. Acum sr-ul e best pvp archer fara nicio indoiala. Tancii au luat pdef si IN SPECIAL mdef. Ph knight este imba, dar nu in oly. Din cate am auzit, soul of the phoenix, care e ca salvation nu se aplica in oly, pentru ca tot ajungi la 0 hp. Mirage e eficient doar sub doua circumstante: 1. ataci de la distanta, deci e mai greu sa targetezi un target rapid ca th-ul.Daca e la apropiere, intervine 2. care inseamna ca ai brain lag. Mirage nu intrerupe skillurile. Mai degraba sa fii glad si sa-ti fie frica de counterattack-ul gh-ului. Iti frige inapoi un skill de te ia dracu. Pe mine mirage nu ma deranjeaza tare vs un th. Dar cand sunt cu un nuker ma deranjeaza, pentru ca pot din greseala sa dau double click si asta inseamna attack target. Apropo, doar gh-ul este atat de dus in damage, pentru ca are hex. Cu hex si expose weak point pdef-ul tau e deja la ~65% din normal. Adauga critical wound si zici ca o dai in sf-uri cand vezi crit backstab pe robe. Andix ideea e ca daca fugi ai mai multe sanse sa o mierlestiExact de aia surad cand targetul meu fuge. :> Quote
raw^ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Crt wound scade rezistenta la critical damage. Chestia asta e mai mult din gracia1, de cand iau daggerii si expose weak point. Scade pdeful targetului, pasiva din cate am inteles. Tyrant. Anti-daggerul perfect. Si gladul care se prosteste si-o ia in cocoasa. Deci glad mai putin. Tine minte, un glad de obicei da tss + dss una dupa alta. Daca gh-ul e atent si activeaza counterattack, e o sansa mare sa isi primeasca gladul skillele inapoi in cap. Nu e boost atat de mare, damage-ul este mare doar in conditiile propice. Poti sa nu prinzi hex par example. Plus ca chestia asta nerfuieste gladul si tyrantul. Nukerii au luat slugs pentru vortex si mcrit mare. Archerii au mai primit ceva skilluri serioase. Counter dash si counter rapid shot pe sr. Acum sr-ul e best pvp archer fara nicio indoiala. Tancii au luat pdef si IN SPECIAL mdef. Ph knight este imba, dar nu in oly. Din cate am auzit, soul of the phoenix, care e ca salvation nu se aplica in oly, pentru ca tot ajungi la 0 hp. Mirage e eficient doar sub doua circumstante: 1. ataci de la distanta, deci e mai greu sa targetezi un target rapid ca th-ul.Daca e la apropiere, intervine 2. care inseamna ca ai brain lag. Mirage nu intrerupe skillurile. Mai degraba sa fii glad si sa-ti fie frica de counterattack-ul gh-ului. Iti frige inapoi un skill de te ia dracu. Pe mine mirage nu ma deranjeaza tare vs un th. Dar cand sunt cu un nuker ma deranjeaza, pentru ca pot din greseala sa dau double click si asta inseamna attack target. Apropo, doar gh-ul este atat de dus in damage, pentru ca are hex. Cu hex si expose weak point pdef-ul tau e deja la ~65% din normal. Adauga critical wound si zici ca o dai in sf-uri cand vezi crit backstab pe robe. Exact de aia surad cand targetul meu fuge. :>hmm tu nu cred ca ai vazut ce face phoenix knigtul la oly, sunt rari pe dex is 2 care mai joaca la oly: rishta si kata si mai era si carcalac dar nu mai joaca:P, in primul rand daca ii intra shield slam, daggerul e gata + ca incepe cu angelic, singura sansa a daggerului e la o criticala sau la o letala 1hp Quote
xIcarus Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pre-angelic e ok, intr-adevar. In gracia2 ph nu e atat de tare in oly din cate stiu. S-ar putea sa ma insel totusi.Apropo. Shield slam cast e destul de greoi. Poate fi tricked/bluffed. Quote
raw^ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pre-angelic e ok, intr-adevar. In gracia2 ph nu e atat de tare in oly din cate stiu. S-ar putea sa ma insel totusi.Apropo. Shield slam cast e destul de greoi. Poate fi tricked/bluffed.nu chiar, e chiar bunicel castul cu angelic , chiar si daca ii se termina angelic mai are tol. :P Quote
kBm Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 @andix ... teoria e ca daggeri fug cel mai rpd din joc(exceptand tyrant cu rabbit) Quote
Wonderer Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 hmm locuri de farmat pt un sps mic si urat de 61?:Dvos daca ai jwl bunwp.s. nu va mai omorati cu daggeru pe dexterlude... e buguit th dyes +boss jwl + set +weapon + full buff are acelasi atack speed ca aw in acelasi gear full buffed..deci rofltestat si fara dyes same deci .... Quote
Spydy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 @Catalin - hb moving delayed till i'll be back to country. Si cand se intoarce ?????????? Quote
raw^ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 vos daca ai jwl bunw..am jewls bunicele dar in vos e plin de enemy si de prosti care vin cu arcasi in S-uri ca sa te omoare, cel putin pe dex :( Quote
xIcarus Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nu mai sta langa spawn, langa locurile de 3rd class sau langa barakiel. Imo, port si ia-o in stanga. Treci de primul loc de 3rd class farm si o mai tii asa un minut. Acolo am facut eu pe teon, desi treceau si pe acolo ca alternate routes. Pe dex ma indoiesc ca vor trece. Eu lvluiam langa spawn si nu treceau prea multi. Acolo unde ti-am zis e posibil sa fie chiar gol. @andix ... teoria e ca daggeri fug cel mai rpd din joc(exceptand tyrant cu rabbit)Th-ul e cam terminat vs un nuker in dc daca i se termina dashul. Hai sa luam sps in dc robe. Speed 133. Random th, Speed 137. Asta insemnand... TEAPA MARE! Eu iti spun, daca th-ul nu avea dash era worthless. Aw-ul se descurca foarte bine, speed 150, iar pw-ul fluiera si el cu speed 154. Quote
raw^ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nu mai sta langa spawn, langa locurile de 3rd class sau langa barakiel. Imo, port si ia-o in stanga. Treci de primul loc de 3rd class farm si o mai tii asa un minut. Acolo am facut eu pe teon, desi treceau si pe acolo ca alternate routes. Pe dex ma indoiesc ca vor trece. Eu lvluiam langa spawn si nu treceau prea multi. Acolo unde ti-am zis e posibil sa fie chiar gol. stai linistit, sunt chiar foarte departe de port si in plus sunt multi care ciripesc - tracii find foarte antipatici cateodata :P Quote
spook Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 pe mine ma intereseaza daca o sa poti pune Ms pe DD in hellbound. stie cineva ?prima zi, si mi-a lasat numai vorbe bune :) http://img72.imageshack.us/my.php?image=shot00520ec6.jpg Quote
Buugy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Interesant skill bar, mai bine zis sux hard pro bd :) . Cum sa nu iti faci macro pentru cp spam si sa-l folosesti drept toogle in pvp nab. Spam cp :wub: . Pune toate debuffs pe main bar, nu folosesti power break. Quote
spook Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 frate dupa cum vezi abea intrasem in clan, nici nu m-am chinuit sa fac alt skill bar. ca si clanless pe bd nu-mi ardea de war, asa ca nu m-a interesat un skillbare de war. acum sunt niste modificari ... normal Quote
xIcarus Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 @Buugy ai fi uimit sa vezi ce face p.break vs un archer sau glad. Cry, te saluta daedalus. Am vb cu el adineauri. :) E fericit ca i-au marit salariul cu 20%. )))) Iti dai seama lol, 20%. Quote
raw^ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cry, te saluta daedalus. Am vb cu el adineauri. :) E fericit ca i-au marit salariul cu 20%. )))) Iti dai seama lol, 20%. Ce e asta? unde e spiritul crizei economice!! -20% :P cry, de cand esti in wf ? Quote
andix3x Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 prima zi, si mi-a lasat numai vorbe bune http://img72.imageshack.us/my.php?image=shot00520ec6.jpg gg cry , chiar era timpul :P Cry, te saluta daedalus. Am vb cu el adineauri. E fericit ca i-au marit salariul cu 20%. )))) Iti dai seama lol, 20%. 20 % ? :blink: ...In ce domeniu lucreaza? ai fi uimit sa vezi ce face p.break vs un archer sau glad. Sau pe un tyrant :crazy: ...de la 820 attack speed am ajuns la 600 si ceva LE :Se poate da cancel la un character cu 2nd class ?? adica sa am acelasi lvl dar sa nu mai fiu aceiasi clasa :) .... Quote
spook Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cry, te saluta daedalus. Am vb cu el adineauri. :) E fericit ca i-au marit salariul cu 20%. )))) Iti dai seama lol, 20%. HA! nu ma uitat inca :D . cand mai vb cu el, saluta-l si din partea mea. cheers raw, de curand ^_^ ms andi zicea cineva azi in rift de un quest care iti da nush ce rahat de cutie, care la randul ei iti da odata pe zi fie eas fie ews. /confirm ? Quote