xIcarus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Am deja clan facut, daca vreti sa veniti come to papa. Pm colourless ingame. Daca nu, pm daedalus, kaban0s, xicarus sau... sepiroth. Dar stau cel mai mult pe colour. Clanul este 99% (adica in afara de mine) inactiv, a fost test pentru paradise si oamenii au plecat.Btw: nu fiti carnati, nu faceti alt clan ca nu am cum sa intru in el. :mellow: Quote
Spydy Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ..stf spydy :>Just say when :D :nanana: Dupa sesiune in functie de cum termin sper sa ma reapuc de l2 :) Quote
kyrre Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sa-mi bag picioarele in cretinul ala care a inventat valakas. Am pierdut aseara 60% exp, la lvl 76. Am fost 3 party de mage. Aproape ca imi vine sa ma las de l2. Quote
Guest Tralalala Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lol hahahah eu am pierdut vreo 6 % exp cu sws la 79 , acum jumate de an cand jucam :) 60 % la 76 e putin mai ales daca ai fost cu mag Quote
xIcarus Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sa-mi bag picioarele in cretinul ala care a inventat valakas. Am pierdut aseara 60% exp, la lvl 76. Am fost 3 party de mage. Aproape ca imi vine sa ma las de l2.Vezi ce fain e sa pierzi la frintezza 48% xp pe retail. Eram 76 31%, am ramas 75. Quote
kyrre Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Apropo, care e faza cu gracia? E dupa kamael? Dupa hellbound? Schimbari majore fata de interlude sunt? In special pt Mistic muse, Titan si Glad. Tks. Quote
spook Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://www.lineage2.com/news/graciapt2_01.html Quote
xIcarus Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Apropo, care e faza cu gracia? E dupa kamael? Dupa hellbound? Schimbari majore fata de interlude sunt? In special pt Mistic muse, Titan si Glad. Tks.Hoho si inca cat. Tii minte skill reuse cum erau influientate de atk speed? Uite ca skill reuse acum este 1/4 din cat era (adica mult mai mic), dar atk speed nu il mai influienteaza. *in gracia final parca pun nerf pe champion/renewal* Tii minte lux shop? Eh. Acum gasesti low B in el. Tii minte vendor? Gasesti low C-grade in el (inclusiv apreciatul plated leather boots, chestie care a nenorocit multi, restul setului il faci f usor). Oricum, e o schimbare la 180 de grade fata de interlude. Despre ce intrebai tu... Mystic muse are din ct1 vortex si vortex breaker, care este instant cast, are power foarte mare, insa se aplica numai pe un target cu vortex. Si nu anuleaza debufful vortexului. Acum, mm si sts sunt de departe cei mai versatili nukeri. Dau amandoi dmg foarte foarte mult (pus cap la cap, sts da mai mult... poate ii lipseste cst speed fata de mm, dar are nu numai matk din plin de la mama natura, acum e cu tona, empowering echo +30% matk) A luat si inca un slow daca nu ma insel (asa tineam minte), dar este numai pentru close range. Titan... Over the body. Da, asta rupe. In rest nu tin minte sa fi luat ceva prea fain. In gracia final (cred?) o sa ia un skill de power 15k daca nu ma insel. Crush of doom are 7.6, tine minte. Glad nah. A luat la un moment dat weapon blockade si nema. De-atunci n-a luat nici un drac. Era si timpul sa il nerfuiasca. Quote
andix3x Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tii minte skill reuse cum erau influientate de atk speed? Uite ca skill reuse acum este 1/4 din cat era (adica mult mai mic), dar atk speed nu il mai influienteaza. *in gracia final parca pun nerf pe champion/renewal* E in dezavantaj pentru dagger . Daca pana acum dagger`ul domina la capitolul skill reuse acum cred ca o sa ia bataie de la un paladin ....exceptie facand Gustavs ....Totusi de ce au scazut skill reuse ? Atatea schimbari ....ce vor sa faca din lineage nu mai inteleg ... Sa-mi bag picioarele in cretinul ala care a inventat valakas. Am pierdut aseara 60% exp, la lvl 76. Am fost 3 party de mage. Aproape ca imi vine sa ma las de l2. Se poate si mai rau ....Pana la urma l`ati facut? Vesti noi despre hb pe dex ? :> Quote
raw^ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sa-mi bag picioarele in cretinul ala care a inventat valakas. Am pierdut aseara 60% exp, la lvl 76. Am fost 3 party de mage. Aproape ca imi vine sa ma las de l2.lol... eu cel mai mult am pierdut la un siege la aden cam 50% .. pe calutzar la 76... la 77 am avut sp-uri destule ca sa invat skile si mai aveam si ramase:)) Quote
kyrre Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 L-am facut, ca altfel aruncam calcul pe geam si nu mai deschideam l2 in veci. Asa ma gandeam si eu, ca o sa am SP sa-mi pun si in cap, ca doar m-am intors pana la 4% exp, si mai e si server x3, si mai avem si vreo 25 de razboaie, in special cu rusii, ca doar e server rusesc. O sa mai fac lvl up la anul si la multi ani. Quote
niculash Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 care imi da va rog linku de unde sa iau jocu si serveru privat ca sa joc?ca nu am timp sa ma uit la postariva rog multmultzumesc anticipat Quote
andix3x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 (edited) @kyrre let me guess ....abyss ?@niculash www.lineage.ro ...try here :P ..iar jocul de la magazine sunt sute si mii de magazine cu l2 :) My first 4 :> ...so happy :( ... No warez Edited January 6, 2009 by Regenesis Quote
Razvan Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 am iesit de pe forum.. have a nice day :)care vrea sa-mi dea pm sau ceva, pricoperazvan@ym! silenrazvan@ym! Quote
kBm Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 (edited) @Rege... clientul de Lineage nu e warez... e freeware la fel ca MU Onlinetrue, dar el facea trimitere la site-uri care promoveaza warez-ul in general Edited January 7, 2009 by Regenesis Quote
xIcarus Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 E in dezavantaj pentru dagger . Daca pana acum dagger`ul domina la capitolul skill reuse acum cred ca o sa ia bataie de la un paladin ....exceptie facand Gustavs ....Totusi de ce au scazut skill reuse ? Atatea schimbari ....ce vor sa faca din lineage nu mai inteleg ... Ahm, nu chiar... Dagger skill reuse e foarte mic acum. Tu stii cum dai trick omule? Chestia asta a nerfuit putin th-ul, pentru ca a eliminat partial nevoia de un al doilea trick. Trick are reuse foarte rapid acum. Quote
andix3x Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 @Rege... clientul de Lineage nu e warez... e freeware la fel ca MU OnlineAsculta`l ca stie ce zice :) ...SilenR te lasi de forum de tot ? Ahm, nu chiar... Dagger skill reuse e foarte mic acum. Tu stii cum dai trick omule? Chestia asta a nerfuit putin th-ul, pentru ca a eliminat partial nevoia de un al doilea trick. Trick are reuse foarte rapid acum.A scazut skill reuse si la bluff ? :D Quote
Buugy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 (edited) Rege jocul e free, ca sa joci trebe sa platesti a fee/month. Deci fail cu editul la post si warez :) .true, dar el facea trimitere la site-uri care promoveaza warez-ul in general.PS: Oricum noi te iubimpup Edited January 7, 2009 by Regenesis Quote
raw^ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hmm locuri de farmat pt un sps mic si urat de 61?:D Quote
xIcarus Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A scazut skill reuse si la bluff ? :DNormal, ce intrebare e asta? :D La TOATE skillurile. Nu stiu despre magic skills totusi. Din cate imi amintesc mentiona doar de atk speed, dar pot sa ma insel. Quote
andix3x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Normal, ce intrebare e asta? La TOATE skillurile. Nu stiu despre magic skills totusi. Din cate imi amintesc mentiona doar de atk speed, dar pot sa ma insel.Nu imi venea sa cred :P ....Dupa ce ca i`au dat inca 2 skills de nota 10 la cutitar acum mai scade si skill reuse ? omg :blink: ....th/pw/aw own everything.....true, dar el facea trimitere la site-uri care promoveaza warez-ul in general.My mistake , sorry :D .Nu cred ca o sa se mai repete :P PS: Oricum noi te iubimNormal ...daca era alt admin cred ca ma alegeam cu un warnulet :> ....hmm locuri de farmat pt un sps mic si urat de 61?Daca esti urat dute prin forge of gods ...dar esti si mic dute si incearca baium solo :) ....daca esti ambele la un loc incearca sa il bati pe valakas fara armura :D .. Quote