b_b0y Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Sunt 2 lucruri stabilitate si calitate!!!Poate sa fie l2off foarte stabil dar nui de calitateL2j ii de calitate ca are implementari etc si ii aproape ca pe serverul off si ii stabil!!! Quote
Guest HapineSs Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 pls someone gimme a link so i can download the x5 server patch bcs i cant find it anywhere ! Quote
Bavanai Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Sunt 2 lucruri stabilitate si calitate!!!Poate sa fie l2off foarte stabil dar nui de calitate L2j ii de calitate ca are implementari etc si ii aproape ca pe serverul off si ii stabil!!! Depinde de ce intelegi prin calitate. L2J NU este mai stabil ca acel C1modded, pana si Torha! iti poate confirma asta, care e impatimit L2J . Si plus de asta din cate am inteles multe servere au inceput sa foloseasca un emulator C#, cum ar fi si DEX, L2Myst etc. Asa au aceste servere implementari de L2J cu stabilitate de C1modded . Daca nu ma crezi intra pe unul dintre aceste servere sa vezi... Am intrat ieri pe DEX si aveam impresia ca-s pe L2J numai ca erau 2000 on si na... Arata si se *simtea* mai a oficial . Quote
Lasher_ro Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Mie c1modded sau c# nu imi da nici pe departe impresia de l2j ... numa cand apas alt+m si vad tampenia aia de meniu custom imi vine sa nu mai joc ... dar desigur ca nu asta e cel mai important, ca e un lucru minor. Da, acest C# asta e ceva ... dupa ce o sa renunte la rebirth si o sa repare bugul cu sunetul de echipat arma care se tot aude o sa fie oarecum ok ... A, si neaaprat sa bage newbie buffer in gludio e chiar stresant Am vazut o chestie interesanta prin setarile de la l2j ... si anume crafting alternativ, ia mai mult timp si castigi xp si sp Stiu ca este custom, dar chiar ar fi trebuit sa fie asa pe off ( ceva mai complex, dar in mare cam asa ). Quote
Heavy_D Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Daca nar fi asa multe tampeni pe l2off c1 modat atunci ar fi mai bine si chiar ar fi mai bine decat l2j.Am intrat ieri pe DEX si aveam impresia ca-s pe L2J numai ca erau 2000 on si na... Arata si se *simtea* mai a oficial Hmm nus decand pe official in loc de harta (alt+M sau M depinde cum jocu) iti apar tampenii!!!P.S. Hmm mie numi merge situ de la dex sau la tot nu merge??? Quote
Shade Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 P.S. Hmm mie numi merge situ de la dex sau la tot nu merge???Daca vreodata rezolvi problema sa-mi zici si mie cum ai rezolvat-o. Nici mie nu-mi merge, si altora le merge. Quote
Lasher_ro Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Site-ul imi merge ... bugtracker sau forum,nope. Mi-a mai zis cineva ca avea problema asta, si-a schimbat ip-ul si i-a mers Quote
Guest Siler Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Salutare!!.. ma intrebam daca este posibila casatoria in acest jok, va rog imparatsitima si mia niste ponturi Quote
virus_ro Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 se poate .,... este quest pentru Formal Wear ( rochie de mireasa / costum ) si unul pentru casatorie ... deocamdata pe l2j si pe unele l2off merge doar cel pentru formal wear ... Quote
Shade Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Salutare!!.. ma intrebam daca este posibila casatoria in acest jok, va rog imparatsitima si mia niste ponturi depinde de server. Quote
VArtaN Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Casatoriile sunt cele mai "ghei" lucruri vreodata implementate in mmo-uri...sincer nu pot sa-i inteleg pe ratatii care se casatoresc intrun joc . Quote
Bavanai Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 se poate .,... este quest pentru Formal Wear ( rochie de mireasa / costum ) si unul pentru casatorie ... deocamdata pe l2j si pe unele l2off merge doar cel pentru formal wear ... MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Game. Quote
Shade Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 hmm... pe l2j merge skill enchant?Ca inca n-am auzit de chestia asta pe private... au facut-o sa mearga, intr-un final? Quote
Lasher_ro Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nu. Deocamdata din c4 merg niste skilluri, fishing in unele zone, am inteles ca si olimpiada dar mai trebuie lucrat ca sa nu apara buguri sau exploituri ( vezi implementarea pe C# a CP-ului de exemplu ).Si , desigur, zonele cu tot cu mobi si dropuri de multa vreme ( q pt valakas nu sunt sigur daca merge ... ) Quote
virus_ro Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 MMORPG - Massively Multiplayer Online Role Playing Game. erm ... ce legatura are cu ce am scris eu mai sus nush .... o explicatie poti sa dai unde am zis eu ceva de MMORPG si trebuia sa fiu corectat ,se poate ?? Quote
Thora! Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Si motivul pentru care ma jignesti este...? Ca m-am luat de server-ul tau L2J iubit? Esti penibila. Torho, credeam ca esti in stare sa suporti un mic "duel".. Dar se pare ca ai cedat si ti-ai exprimat frustrarea, in sfarsit! Tine-o tot asa ca e bine, in ritmul asta peste 2 ani de zile cand o sa auzi pe careva pe strada ca zice "L2J sucks" o sa te vad la televizor ca ai bagat cutitu' in el. http://imageshack.usIn general NU jignesc pe nimeni. Daca te-ai uita putin in urma ai vedea cine a jignit, era doar un reply putin ma dur.Si nu cred ca ti-ai dori un "razboi" al cuvintelor si ideilor cu mine... ar fi inegal.Iar despre pservere nu avem ce discuta, din moment ce tu (voi) avand "ochelari de cal" nici macar nu v-ati mai apropiat de vreun server l2j de cel putin 7-8 luni, dar va dati cu parerea. Iar in fata evidentei, aduceti ca argumente supreme, atacuri personale.Da, un server l2j este mai instabil decat unul C, dar nu vad unde este problema. Vrei un server pe care sa se joace cat de cat Lineage sau unul pe care sa joci ceva? De bine de rau, daca vezi ceva pe www.lineage2.com si mergi pe un server l2j poti constata doua lucruri: ori e cum scrie acolo ori nu e deloc. Pe cand pe majoritatea serverelor C constati ca de multe ori nu are nici o legatura. Si acum depinde ce intelegi prin instabil. Da, trebuiesc restarturi mai dese, dar exista servere cu ~ 1000 playeri constant si restart la 24-48 de ore, ceea ce mi se pare mai mult decat onorabil.Si nu, nu o sa dau in cap nimanui, eu inteleg ca suntem 7kkk de unicate pe lume, doar incercam sa dau o replica, dar se pare ca voua va convine doar situatia in care purtati monologuri.In ceea ce priveste questurile, obligatorii ar fi: occ ch 1, occ ch 2, occ ch 3, clan lvl 4 si 5, baium, antharas, valahas. Si sa mearga questurile de rec & parts A.@Lasher_ro : pai multe din questuri nu merita sa fie facute dpdv al eficientei nici pe oficiale. Pe un 2x-3x ar fi cateva questuri de facut, in cazul in care serverul este "fresh" si nu ai alte posibilitati de a face ceva adena pentru un echipament onorabil. In rest, daca exista o economie oarecare, ca incepator mai repede vinzi niste materiale rare picate pe la drop decat sa te chinui cu questuri. Singurul ar fi Hunt the Black Lion, care de bine de rau nu te incurca cu absolut nimic, se desfasoara in zonele clasice de hunting. Quote
Shade Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Iar despre pservere nu avem ce discuta, din moment ce tu (voi) avand "ochelari de cal" nici macar nu v-ati mai apropiat de vreun server l2j de cel putin 7-8 luni, dar va dati cu parerea.Afirmatii nefondate. Si total aiurea.pai multe din questuri nu merita sa fie facute dpdv al eficientei nici pe oficiale.Pentru 1st chars sunt chiar bune. Daca cei care joaca prefera sa cumpere adena in schimb, asta n-are legatura cu cat de eficiente sunt questurile. Quote
Bavanai Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 In general NU jignesc pe nimeni. Daca te-ai uita putin in urma ai vedea cine a jignit, era doar un reply putin ma dur.Si nu cred ca ti-ai dori un "razboi" al cuvintelor si ideilor cu mine... ar fi inegal.Eu zic ca m-ai jignit. Ia revizuieste-ti post-ul sa vezi. Ai ajuns rau de tot, eu cu tine nu ma mai contrazic pe tema L2-ului ca mi-e sa nu ma trezesc cu tiganii peste mine in casa.Iar despre pservere nu avem ce discuta, din moment ce tu (voi) avand "ochelari de cal" nici macar nu v-ati mai apropiat de vreun server l2j de cel putin 7-8 luni, dar va dati cu parerea. Iar in fata evidentei, aduceti ca argumente supreme, atacuri personale.Pe langa ca am avut server l2j, am si jucat zeci de ore bune pe L2J incat sa-l pot judeca.Da, un server l2j este mai instabil decat unul C, dar nu vad unde este problema.N-am zis ca-i vreo problema, omul a zis ca L2J-ul este mai stabil, si eu l-am corectat. Cu tine totul trebuie sa fie o problema?Da, trebuiesc restarturi mai dese, dar exista servere cu ~ 1000 playeri constant si restart la 24-48 de ore, ceea ce mi se pare mai mult decat onorabil.Link plx.Si nu, nu o sa dau in cap nimanui, eu inteleg ca suntem 7kkk de unicate pe lume, doar incercam sa dau o replica, dar se pare ca voua va convine doar situatia in care purtati monologuri.Atunci exprima-te mai frumos cand vorbesti cu un necunoscut, chiar daca te contrazici cu el.In ceea ce priveste questurile, obligatorii ar fi: occ ch 1, occ ch 2, occ ch 3, clan lvl 4 si 5, baium, antharas, valahas. Si sa mearga questurile de rec & parts A.Right... Quote
Heavy_D Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 N-am zis ca-i vreo problema, omul a zis ca L2J-ul este mai stabil, si eu l-am corectat. Cu tine totul trebuie sa fie o problema?Da ai jucat la inceput cand a aparut l2j sau acuma in zilele astea??????Intra acuma pe un server l2j cu dp actual si uitate cum merge!!!Apropo sa finalizat si Olympiad si hero system la l2j!! Quote
Lasher_ro Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Bavanai, poti sa joci cat vrei pe un l2j, dar daca nu joci recent, degeaba ... ei fac update de 2 ori pe zi si declara build ( sau ceva de genul ) o data pe noapte ... Quote
macsx Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 am o intrebare:de fiecare data cand incerc sa-mi fac cont ma izbesc de aceiasi problema platanu pot avea cont si sa evit acest lucru?astept raspuns/respunsuri Quote
macsx Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 pai cik e scions sf destiny asa scrie cand intru in joc cand intru sami fac cont ma trimite pe pagina: http://www.lineage2.com/ Quote
Shade Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 pai cik e scions sf destinyasa scrie cand intru in joc Ala nu e serverul, ala e expansion-ul.Intra pe pagina unui server privat, fa ce zic ei ca sa te poti loga pe server, si fa-ti cont. Quote
macsx Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 pai zi si mie o pagina de server privat k nu stiu Quote