Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Tralalala
Posted

dupa ce faci lvl 20 te duci direct in ROD in gludio , si faci lvl 40 acolo usor ( ruins of despair ) sau agony.. cum vrei .

Posted

Tralalala stiu locurile unde se face lvl nu asta era problema, vazusei la Cat helper doar 2nd si 3rd class change de asta am intrebat. Nu se mai face 1st class change se trece direct la 2

Posted

Tralalala stiu locurile unde se face lvl nu asta era problema, vazusei la Cat helper doar 2nd si 3rd class change de asta am intrebat. Nu se mai face 1st class change se trece direct la 2

Cuvântul "vazusei" nu a fost găsit. Nu există nici un cuvânt similar.

Starea curentă: 368.526 de definiţii, din care 323 învăţate în ultima lună.

:clap: :clap:

pacat ca nu se face romana in toate facultatile! :P

Posted

misto :) pacat ca pe hellbound atribute stones merg doar pe S armors. misto sa spargi 10kkk pe ceva useless :)

si intr-un moment in care major arcana robe se vindea cu 1.5kkk si setul cu 2kkk, mi-am cumparat set cu 7 enchanturi pe el la 900kk :D

Guest Tralalala
Posted

misto :) pacat ca pe hellbound atribute stones merg doar pe S armors. misto sa spargi 10kkk pe ceva useless :)

si intr-un moment in care major arcana robe se vindea cu 1.5kkk si setul cu 2kkk, mi-am cumparat set cu 7 enchanturi pe el la 900kk :D

owned

Guest Tralalala
Posted

ea , dc robe o sa fie cam varza in hellbound :D s80 ftw

Posted

nu neaparat s80, dar in sfarsit la rona S o sa se simta.

ps: ingelitzo decat sa-ti faci dc'u +6 mai bine iti faceai major arcana'u ... ma rog, banii tai, timpul tau.

nb

Posted

Crynap dute draq sunt inginer niciodata nu am fost tare bun la lb si literatura romana, stiinte exacte :wub: , limbile sunt pentru fete.

Se misca mai bine hellbound decat actualul interlude, sa mai fac niste lvl si apoi ma duc sa incerc si eu skills.

Posted

Ce`i aicea mah ? :))

ps: ingelitzo decat sa-ti faci dc'u +6 mai bine iti faceai major arcana'u ... ma rog, banii tai, timpul tau.

nb

Are arcana mah :))

L2 evo e serverul lui lasher ? :-?

http://img60.imageshack.us/my.php?image=lifehackcensoredqc6.jpg

I love that server man :wub: :wub: ...sa vezi cum merge speed hack`ul ...:wub: ....ma duc pana la ember si inapoi in 2 min :crazy: ...fara buffs :))

at last >< ..dc gloves +6 :/ ....din 5 bucati...2 +5 ..si una +6 (dar desigur..altcineva a dat clickurile..pt ca nu as fi avut eu noroc )..... e cam a 35'a pereche ....

:blink: ...Pentru 2 evasion si 54 pdef sau ceva de genul :-s .....you`re too addicted ....

Posted

Crynap dute draq sunt inginer niciodata nu am fost tare bun la lb si literatura romana, stiinte exacte :wub: , limbile sunt pentru fete.

esti un simpatic :wub: =))

zii si lui wondy sa nu se mai atace asa :D

andi ce-i lol serveru ala ma ? 10k hp ? sau 100k ? ca abea m-am trezit :D

si da, stiu ca are major set, dar 1 beas = 1 dc gloves :) deci tre` bagat pnv