spook Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 e vorba de plictiseala ... nu prentru un motiv anume\\ o sa ma uit peste rappelz Quote
Iverson Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ai spart 4kkk fara sa prinzi nici un augument klumea , ai luat fail la AM de la +3 la +4 eu zic ca astea`s motive , da pnm Quote
spook Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 nu mai am chef :) o sa treaca iar 4-5 luni si o sa-mi vina iar, dar pana atunci am altceva de facut :) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=2184409 my favorite! sincerl e singura persoana de pe forumul asta care mi-a atras atentie intr-o maniera unica. Quote
andix3x Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=2184409my favorite! sincerl e singura persoana de pe forumul asta care mi-a atras atentie intr-o maniera unica.Nu am avut onoarea sa il cunosc pe thora , insa o persoana care m`a impresionat e 4real :tiphat: ...ai spart 4kkk fara sa prinzi nici un augument klumea , ai luat fail la AM de la +3 la +4 eu zic ca astea`s motive , da pnmTotusi , priveste partea buna , are un clan de farmeri , cand vrea un rift / aor tot ce trebuie sa faca e sa se uite in clan sau in friend list ...banii la lvl lui nu ar fi o problema...insa pana la urma te plictisesti de chinezariile astea ....Eu de la 8 ore pe zi cum jucam acum 4 -5 luni inainte de a veni pe dex am ajuns la 3 ore pe saptamana .....Vorba lui Razvan ...pentru ce sa mai joci ? Toti au S +6 , epice , caractere secundare cu 3rd class ..... Quote
spook Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 thora era genul de om care ajuta mai pe toata lumea, daca i se parea lui ca meriti :). in schimb era un misterios, mai nimeni nu stia ce job are, si totusi fondul de cunostiinte cumulat era imens :) ps: care aveti bre mel asta ? sa mi-o trimiteti si mie pe mess, ca pe ditamai brasovu nu o gasesc :comp1: Quote
Buugy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Intri ma robot pe mess ca ti-o dau euLE: O are acuma Quote
WeedSmoke Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 cred ca 8. 20>x . Oricum am inceput sa ma plictisesc de l2. Quote
spook Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 (edited) cred ca 8. 20>x . Oricum am inceput sa ma plictisesc de l2.aha, am un wizz pe fire, tu ce ai ?andi, ascult orice suna bine, indiferent de genul muzical Edited December 29, 2008 by spook Quote
dievdash Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ma cry.. thora nu e thor@, tipa din mu?@andix:topicul ala oricum e de rahat..why?orice idiot de pe forumul asta se imbraca elegant cand iese la o terasa ceva si sport in general.. daca tu vrei sa-mi zici mie ca exista o persoana aici care de obicei se imbraca elegant....eu v-am zs.. join rappelz.. pm "silenrazvan Quote
andix3x Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 @andix:topicul ala oricum e de rahat.. why? orice idiot de pe forumul asta se imbraca elegant cand iese la o terasa ceva si sport in general.. daca tu vrei sa-mi zici mie ca exista o persoana aici care de obicei se imbraca elegant.... Razvane tot nu ai inteles ideea , de fapt ala vroia sa vada ce prefera lumea .....un fel de chestionar ...daca acum 10 ani erau la moda pantofii ala vroia sa vada daca acum e tot la fel ....intelegi ? andi, ascult orice suna bine, indiferent de genul muzical :right: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...26842&st=75 ..stiu ca e veche...Dar nu pot crede ... kBm ma uimesti :blink: Luci 13bg: esti cel mai skillat la biliard Luci 13bg: sa mor eu nu am vazut unu care sa joaca asa de bine Stiu mah ZBK :> ...sunt cel mai tare ) ..NOT LE : VREAU WARN LOl v v Quote
Luci Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 intradevar planetariile la dacia nu mai sunt ceea ce erau , au devenit de 2 bani ....acum 10 ani erau mai bune ....ceausescu Quote
spook Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 razvan thora!=/=thor@ :)thora! e barbat si thor@ femeie Quote
andix3x Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 thora! e barbat si thor@ femeieStau asa , sunt impreuna sau e o coincidenta :lol: ?Now back to l2 .... Unde anume poti creste cristalele de la 13 + ?? Vreun site daca se poate ..Ce sunt fire/wind stones ? si la ce se folosesc ? Quote
spook Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 fire/wind sunt pietre care se pun pe armura si iti ofera wind/fire resistance :) si pica prin hellbound. nu ma intreba mai multe, pentru ca nu stiuwts am+acumen :> Quote
xIcarus Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 E fain, se misca HB-u de 15 ori mai bine pe vechea japita fata de IL.Asta n-am habar ce e, dar pe un server gracia e perfect, iar pe altul am 5 fps constant. Iar daca bag minimum frame am 140. Quote
andix3x Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Aho, aho, forumisti frati,Utilizatori logati,Stati putin si nu postati,La cafenea v-adunatiSi mesaju-mi lecturati!Netu-i full, serverul mare,Semne bune anul are,Materiale de postati,Cu totii vom fi mai bogati!Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!....fire/wind sunt pietre care se pun pe armura si iti ofera wind/fire resistance si pica prin hellbound. nu ma intreba mai multe, pentru ca nu stiuNu dau p atk / p def ? :-? Quote
kBm Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 @andix : Esti cel mai adevarat ... de Ronnie O'Sullivan invidiat Quote
spook Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 LA MULTI ANI!!SA AVETI PARTE DE UN AN PLIN DE SUCCESURI, SANATATE, SI BAFTA LA BAC :Deu o sa fiu in joc, dar nu dati pm, ca revin maine pe seara [afk @ shop ] Quote
Guest pyro Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 La multi ani ,multa sanatate si noroc in noul an ! Quote
andix3x Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 @andix : Esti cel mai adevarat ... de Ronnie O'Sullivan invidiat ...who's the fucker ? Un an nou plin de bucurii ,sanatate si succese ... La multi ani !! C ya in 2009 :) LE : Andi3x, Ronnie e cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile (dupa parerea mea e mai bun ca Hendry), mister perfect . Nu e mai tare ca mine :> ..... Quote
Buugy Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 La multi ani !!!PS: Andi3x, Ronnie e cel mai bun jucator de snooker din toate timpurile (dupa parerea mea e mai bun ca Hendry), mister perfect :wub: . Quote
jimmy89 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 La Multzi Ani !!! `╔══╦══╦══╦══╗╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║╔═╝║║║║║║║╚╝║║╔═╣║║║║║╠═╗║║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║╚══╩══╩══╩══╝ Quote