andix3x Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Nu am timp de televizor... i'm a busy man Stai toata ziua si compui lovele ? :) Sau inveti la mate ? andixe si eu dupa ce ti-am urat dropuri de s, tot nu primesc de la tine niciun "sidi" cu de-a lu` vijalie bravos natiune! Ete fas , pe tine te astept la Piatra cu sampania pregatita :beer: .....si daca vrei iti dau si un cd cu remix`ul la " repetitie pentru sceneta la engleza " ...stii tu :P ... hai ma cry.. doar nu intra in cuibusoru nostru de nebunii SilenR mai usor ca ma omori ...Dupa o ora si ceva de stat pe cocalari.com si de ras in continuu vii si tu cu replici de astea ?? chiar vrei sa mor de la atata ras ? Regenesis , sper ca stii ca pe aici nu se face spamm ...asa ca te rugam sa te duci mai mult pe la silkroad , acolo is spammeri ...noi suntem cuminti ..spamm facem o data pe luna maxim ....te rog dute acolo ca nu vreau + in warn ..ty :beer: P. S : De Craciun se dau warn`uri ? Quote
Buugy Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Da mai rege aici nu se face spam dincolo la sh1troad se face.PS: Cand e live la dex? Quote
Spydy Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Butu Rege a ajuns pe aci :wub:Rege stii ca noi te iubim, ca ca tine nu gasim ?:DP.S. merit un warn stiu :PP.P.S. Felicitari pentru noua functie, stiu ca meriti si o sa te descurci :) Quote
Regenesis Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Nu am pus problema spam-ului, nu am interes sa tai capete, cate vreme nu se depaseste limita bunului simt :P. Asta e valabil pentru toate subiectele de discutie si respectiv topicurile.@ Mersi Spydy :)Oricum, reveniti la subiectele voastre de discutie, cu mine nu prea aveti treaba ca eu nu am timp sa joc MMO deci implicarea mea aici va fi doar ca sa supraveghez (si sa ii dau warn lui Buugy :( ). Quote
Razvan Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 cat mai e un bw heavy cu dual sls si bo jwlri set pe dex?@rege .. Gz for promotion btw :)le: pana acum e un mod de treaba.. nu am primit warn :banana: Quote
raw^ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 <- wannabe nobless finaly.. :>ce nick ai pe dex tu?:P Quote
Wonderer Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 (edited) Oricum, reveniti la subiectele voastre de discutie, cu mine nu prea aveti treaba ca eu nu am timp sa joc MMO deci implicarea mea aici va fi doar ca sa supraveghez (si sa ii dau warn lui Buugy :( ).gaming is all about MMO :rofl: e si seturi din alea sf pe wrath/dex? cu dinasti icarus etc ?Not for me :P Edited December 27, 2008 by Regenesis Quote
Nimeni Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ce nick ai pe dex tu?:Psunt pyro ba :) Quote
Buugy Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Trebuia sa te uiti la sign lui cine mai are sh si lol bishop cu care nu stie sa joace :D Quote
andix3x Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Trebuia sa te uiti la sign lui cine mai are sh si lol bishop cu care nu stie sa joace Cu sh e farmer , cu bish e mai slab ca mine :D ..jk :-j ...Buugy ce`ti mai face se`ul ? @pyro sa nu te astepti ca raw sa gandeasca vreun pic , doar e raw :P ...e si seturi din alea sf pe wrath/dex? cu dinasti icarus etc ?Nu inca , pe hellbound vor fi .. <- wannabe nobless finaly.. Good job :> Quote
spook Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 de unde ai avut ba soarec bani de mss ? ca doar nu le-ai farmat !? ai luat drop ceva ? dreaq de rupt, se joaca l2 de sarbatori, spartule :Dandi u suck @ healing :( Quote
andix3x Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 andi u suck @ healing I know i`m good :> ...Tu nici macar nu m`ai vazut cum dau heal , ca am lasat bishu in rift si m`am dus afara Se`ul are inquisitor pe hellbound sau nu ? Quote
spook Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 i-am dat eu nu e logic ?esti praf! :tiphat: Quote
Nimeni Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 lol nap te-ai apucat?:>de mult :) ti-am dat si pm in game dar nimic..@cry nu .. le-am luat de la tine din cont Quote
jimmy89 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 waaaaaaa... da mult mai scrieti wa... in sfarsit am ajuns si eu acasa. iau si eu o pauza de dupa craciun si ma pregatesc de revelion :D@regensis: welcome to our world :beer:@pyro: gz man. alea sunt cadoul de la moshu' ? :D Quote
Nimeni Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 @pyro: gz man. alea sunt cadoul de la moshu' ? :Dde la moshu Raid Boss :> Quote
jimmy89 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 o daa... gz... nush daca o sa mai intru si eu anu asta... ca aveam in plan niste rifturi :D Quote
xIcarus Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Cum e hellbound pe fury, ive? Nu am avut ocazia sa incerc, nu sunt acasa. Quote
ClaudeFTW Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 E fain, se misca HB-u de 15 ori mai bine pe vechea japita fata de IL.La multi ani uai copii, sarbatori fericite and stuff. Quote
spook Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 m-am cam scarbit de l2. imi fac un upgrade la pc [cred] si ma apuc de altele. good luck kids Quote
dievdash Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 m-am cam scarbit de l2. imi fac un upgrade la pc [cred] si ma apuc de altele. good luck kidsincearca rappelz ;) daca intri "silenrazvan//deci pentru ce am luat eu suspend pe celalalt:i-am zis lu eleodrops ca topicul ala cu tinuta e de rahatel mi-a zis ca pe "dreapta" o cheama bella (in public)si eu i-am zis ca pe masa o cheama bella (pe privat)si eu iau bann si el nu pateste nimic .. wow ce mods de cacat!majoratatea ... Quote
andix3x Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 //deci pentru ce am luat eu suspend pe celalalt:i-am zis lu eleodrops ca topicul ala cu tinuta e de rahatel mi-a zis ca pe "dreapta" o cheama bella (in public)si eu i-am zis ca pe masa o cheama bella (pe privat)si eu iau bann si el nu pateste nimic .. wow ce mods de cacat!majoratatea ...Te`ai c`am bagat ca pestele peste rechini ....Din cate ai vazut majoritatea erau impotriva ta ...sincer si eu as fi fost :P ...@cry iarasi mah ? haidi mah ...de data asta cat mai dureaza ..4 zile ?come back soon dude....we`ll miss you :P ... Quote