Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Back home!!

Sarbatori fericite si sa va aduca mosul tot ce va doriti! <bani,dragoste, fericire.. purandei ;) >..

@iulian ori e din cauza numelui <i have doubts about this> ori ai un walker hlapex ceva.. nu stiu ce ar putea fi altceva.. oricum.. domnisorica ftw :)

Posted

sa imi dea si mie cineva un pm cand e cat de cat ok serveru.... joc pe un hb 250x momentan sa ma invat cu modul.

am spart 2 seturi de ic si am decat pantaloni +6

am o dynasti sword +16 si un kesh +12 din prima :o

a fost wipe acu vro 2 sapt...acum vad ca implementeaza astia oly :P

Posted

Neatzaa :)

ba andi ce ma dai pe forum? ma faci sa rosesc da-te-n sange

Haidi mah ...te fac vedeta :) ...

am o dynasti sword +16 si un kesh +12 din prima

++ pana crapa or no balls :>

Posted

Bum bum sa bubuie boxele sa se sparga armele(mel originala era cu fetele)

PS:NU face parte din genul muzical [poluare fonica ptr unii ] MANELE !

Posted

Salut,

am nevoie de un site unde pot sa aflu c atk def speed etc, are un wolf ( pet )

c am gasit contine doar informatii despre summon

Sarbatori fericite!

Posted

sa imi dea si mie cineva un pm cand e cat de cat ok serveru.... joc pe un hb 250x momentan sa ma invat cu modul.

am spart 2 seturi de ic si am decat pantaloni +6

am o dynasti sword +16 si un kesh +12 din prima :o

a fost wipe acu vro 2 sapt...acum vad ca implementeaza astia oly :P

calumea dar sincer inainte de a te apuca sa inveti lineage, te implor prietene, pentru binele neuronilor nostri, invata sa vorbesti corect! "multumescu-ti tie doamne!"

Neatzaa :)

Haidi mah ...te fac vedeta :) ...

++ pana crapa or no balls :>

OoO :))

nuuu andi.. ++ pana-ti crapa boasele.. ti-am zis povestea cu brazuca :X

Bum bum sa bubuie boxele sa se sparga armele(mel originala era cu fetele)

PS:NU face parte din genul muzical [poluare fonica ptr unii ] MANELE !

acum serios.. i have a fucking doubt.. chiar asculti manele? ma faci sa ma pun pe ganduri =))

Salut,

am nevoie de un site unde pot sa aflu c atk def speed etc, are un wolf ( pet )

c am gasit contine doar informatii despre summon

Sarbatori fericite!

vezi in pet panel cand iti cumperi wolful ;) nu stiu niciun site care sa iti zica asa ceva.. oricum iti zic eu, mai bine lasa-l.. ia-ti un strider ca e mult mai bun:)

sarbatori fericite si tie :)

Posted

Stie cineva eta la dexbound?

calumea dar sincer inainte de a te apuca sa inveti lineage, te implor prietene, pentru binele neuronilor nostri, invata sa vorbesti corect! "multumescu-ti tie doamne!"

SilenR a facut greseala de scriere a mancat nudin nu am decat si cat despre apucatul de lineage are ceva timp de cand joaca acest joc, asa ca ai dat-o cu bata'n balta, te-ai legat de cineva pe care nu-l cunosti.

Posted

@SilenR.

Sincer ascult orice inafara de muzica religioasa...ascult chiar si rock(balade doar).Si cand spun orice includ si manelele... doar ca imi place mie sa fac pe cocalaru pe forumu asta ca este multi roakeri :))

PS:Doar nu o sa ascult de revelion Marilyn Manson... ce dreq... tot sistemu lu Salam ne rezolva =)).Da ma rog... fiecare cu conceptiile si ideile lui(fie ele si preconcepute) :D.

peace :P

Posted

Stie cineva eta la dexbound?

SilenR a facut greseala de scriere a mancat nudin nu am decat si cat despre apucatul de lineage are ceva timp de cand joaca acest joc, asa ca ai dat-o cu bata'n balta, te-ai legat de cineva pe care nu-l cunosti.

ieh.. ma gandeam ca e un alt "maciolau" care zice `am decat`, in loc de `am doar`, si cum nu il mai vazusem prin sectiunea asta.. sh!t happens :(

@SilenR.

Sincer ascult orice inafara de muzica religioasa...ascult chiar si rock(balade doar).Si cand spun orice includ si manelele... doar ca imi place mie sa fac pe cocalaru pe forumu asta ca este multi roakeri :))

PS:Doar nu o sa ascult de revelion Marilyn Manson... ce dreq... tot sistemu lu Salam ne rezolva =)).Da ma rog... fiecare cu conceptiile si ideile lui(fie ele si preconcepute) :D.

peace :P

:) hai prietene :) nu-s chiar asa.. doar aveam turbulente pe calea somatica produse de spusele tale :( adica nu asa, dar ai fi fost primul maciolau cu care as fi vorbit, fara a-l lua la misto..

:tiphat:

Posted

Mi-am dat seama ca zici la caterinca.... da sa asculti "si" manele nu inseamna sa ai tricou mulat si adidasi D&G si armani tatuat pe ceafa =)).Oricum ai prins ideea imi place :P

Craciun fericit inca odata ptr toti LM-acii

Posted

vrei sa-mi dau doua palme ?

prietene am vro 2 ani de l2, te implor prietene ,spre binele neuronilor nostri , invata sa citesti o propozitie pana la capat ! ( de la a invata modul pana la a invata jocul e cale lunga)

p.s. de ce ataci lumea aiurea ? chiar nu ai ce face ?

p.s.2 are la bug-uri serv ala .... daca bag ud pe paladin am 1 k pdef cu ic pe mine si full buff :o,la 20 mi-a bubuit arma si am sters si jocu :D

multumesc

p.s n+1 kbm ti-a adus mosu un cd cu guta ?:>

Posted

LA POPA LA POARTA HEI

E O MATZA MOARTA HEI

E MATZA VECINII HEI

AU MANCAT-O CAINII MEI

=))=))

Hai cu colingutza =))

Si cica e topic de l2 :blink: ..haha ...fuuck l2 :)) .....

De anul nou iti trimit eu un cd cu Gigi din Ferentari ;) .....ala de la mondenii :P

Ce mai e cu dex ? upgrade la hb ceva ?

Posted

vrei sa-mi dau doua palme ?

prietene am vro 2 ani de l2, te implor prietene ,spre binele neuronilor nostri , invata sa citesti o propozitie pana la capat ! ( de la a invata modul pana la a invata jocul e cale lunga)

p.s. de ce ataci lumea aiurea ? chiar nu ai ce face ?

p.s.2 are la bug-uri serv ala .... daca bag ud pe paladin am 1 k pdef cu ic pe mine si full buff :o,la 20 mi-a bubuit arma si am sters si jocu :D

multumesc

p.s n+1 kbm ti-a adus mosu un cd cu guta ?:>

hei.. nu te ambala asa.. am eu un fix cu playerii de cs, si cum esti mod la acea sectie, si nu te-am mai vazut pe aici mi-am permis sa ma iau de tine.. daca simti ca ti-am "lezat" granduasa-ti splendoare imi pare sincer rau, insa dupa cum am zis, nu te cunosteam si mi-am permis sa comentez ceea ce ai spus.. imi cer scuze inca o data :tiphat:

Sarbatori fericite!

Si cica e topic de l2 :blink: ..haha ...fuuck l2 :)) .....

De anul nou iti trimit eu un cd cu Gigi din Ferentari ;) .....ala de la mondenii daca il stii :-p

Ce mai e cu dex ? upgrade la hb ceva ?

andixe si eu dupa ce ti-am urat dropuri de s, tot nu primesc de la tine niciun "sidi" cu de-a lu` vijalie :( bravos natiune!

Posted (edited)

ce mistocari e baetii :D

ps: e un nou moderator la jocuri, aka Regenisis. lasati-o mai moale cu spam'u ca va arde :D

hai ma cry.. doar nu intra in cuibusoru nostru de nebunii ;;) doar shade mai intra din cand in cand, in rest.. just us :)

Cel mai activ in    Counter-Strike: 1.6
( 389 mesaje / 6% din posturile active ale acestui membru )

btw.. "canter-strachist" baietzashu :)) ii clar :)

o inceput sa ninga la mine :) bft :)

Sunt pretutindeni :>

Asculta-ti de spook asta, vad ca stie ce spune :P

Edited by Regenesis