Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Blade$$
Posted

Am reusit sa instalez l2 dar dupa ce scriu contu si pass imi da eroare cu Hacking Tool.Nu stiu ce sa ii fac:|

Posted

Blade, ti-o prezint pe fyyre: http://mfyyre.narod.ru/

Iei no gameguard patch pentru versiunea ta de l2 (interlude, kamael, etc)

pai si serverul fiind l2j tu chiar crezi ca au toate skillurile? sau ca merg toate? :) pun pariu ca nici mirage/counter/dodge nu merg !

server l2j oricine isi poate face :) chiar zilele trecute mi-am facut un srv l2j interlude :))

Counterattack nu merge pe o groaza de servere, in timp ce alte skilluri mai simple, gen shadow step (in gracia2) merg.

Depinde de complexitatea skillului. De exemplu pe multe servere dodge mergea, iar counterattack nu mergea. Evident, dodge e doar evade care se obtine simplu. Dar sa dai si dodge si reflect... Asta e altceva.

Guest Blade$$
Posted

Mare doamna fyyre:)

Am reusit sa intru , mi-am facut character am intrat m-am miscat putin si mi-a iesit din joc fara sa dea vro eroare.Am intrat iar si tot asa.

Se pare ca eu numai probleme :))

Posted

@zbk te`as putea ajuta eu cu un clan ...Insa ca orice clan de pe dex...nu prea se da dea moca nimic :) ...insa o party vei gasi zic eu :) ..

sa imi zici numele tau din joc sa vb cu lideritza mea :)

Posted

@zbk te`as putea ajuta eu cu un clan ...Insa ca orice clan de pe dex...nu prea se da dea moca nimic :) ...insa o party vei gasi zic eu :) ..

sa imi zici numele tau din joc sa vb cu lideritza mea :)

Pm Luci .

Posted

'neatza bai... deci e ceva SF.. cum sa ma trezesc de la ora asta si sa nu mai am aomn ? o.O

woaw... wrath hellbound ? :D intru sa vad ce s-a realizat paa acum :P

apoi intru pe srv ala al tau cry, s avad cum e... poate e mai bun decat ce am gast eu pana acum :D

Posted

Nu mai intrebati de wipe. Nu o sa se intample pe un server atat de stabil cum e dex.

Mare doamna fyyre:)

Am reusit sa intru , mi-am facut character am intrat m-am miscat putin si mi-a iesit din joc fara sa dea vro eroare.Am intrat iar si tot asa.

Se pare ca eu numai probleme :))

Sa vedem ce ne facem noi fara domnisoara fyyre din 2009... Nu se stie sigur daca o sa mai codeze. :-??

http://mfyyre.narod.ru/txt/diy.txt

Deci, va trebui sa ne facem NOI h@x0rs. :| Eu unul stau si ma uit cum dracu decripteaza toate fisierele alea si cum le reencripteaza.

Posted

damn... cand aveam si eu party de rift... probleme cu dex... pyro, daca revine repede, sa intri ca refac ;)

sau... cand revine, si intri, dai un mesaj pe mess... ca ma bag la cs :D

Posted

e HB doar pe wrath... restu au ramas IL

daca vrei HB, sa intri pe wrath, iei updaterul de pe site, si bagi in system din HB-ul tau... te conectezi, si intri pe wrath... ca doar asta e HB deocamdata...

Posted

Zbk niciodata nu o sa ma vezi on duminica dimineata ;) ...Ori dorm pana tarziu ori ma uit la familia bundy / seinfield :)) ....

Vezi ca sunt on acum...cand intri un buzz / mesaj :)

dex e c`am " busit " acum a ? astaeste .....Iara imi fac nervi cu gta 4 :yum: ...

beta HB poate s atina mai mult decat beta IL.... si beta IL a tinut cam 4 luni

is this a joke ?? Because its not funny ...

Posted

what's so funneh ? beta IL a tinut 3 luni si 2 saptamani ... or so

hb ... probabil mai putin, dat fiind ca e vacanta si lumea are mai mult timp sa testeze server'ul ...

Posted

what's so funneh ? beta IL a tinut 3 luni si 2 saptamani ... or so

Teh funneh part ?? Peste 3 luni iar incep astia cu tezele , so cand pot si eu sa joc un pic de l2 ? la vara ? :))

Mai bine ma apuc de wow ....Desi tare cred ca daca incep sa joc wow = no life =))