Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@zbk branded :)

crack`ul la gta 4 de unde l`ai luat ?:D un add la andix3x@yahoo.com daca poti ...raman dator :)

frate un link de download hellbound stiti ? exclus filplanet/gamershell/computergames

si un server de pvp... cheers

filelist.ro sau odc /strong dc

server de pvp gasesti cu miile :) ....

Posted

gasesti andi, dar gasesti multe care sunt praf. adica s-au axat mult pe customs, si nu au rezolvat problema cu skills... foarte multe servere gasite de mine nu au skilele de hellbound adaugate... sau questuri...

Guest Blade$$
Posted

Am instalat lineage 2 acum nu stiu ce sa fac...??Care imi spune si mie urmatorii pasi sa imi dea un pm raman dator

Posted

da, cel mai probabil s-a inceput trecerea spre hellbound ... dupa cum a postat Catalin pe site, la sfarsitul saptamanii .... hellbound :s

edit -> dex e on

si legat de hellbound ... da, tot kamael hellbound .. deci cred ca ala e

Posted

andi ciocu mic am zis

=)) =))

Specimen , iar faci spamm ? Nu mai bine te duci si iti cauti un prieten ? `ten gat de figurant ....

Sunt curios daca arcasul e chiar asa de suxxorz pe hellbound :D .....

Totusi ce mama masi ?? la cutitar ii dai niste buffs de poate sa bata 10 charactere odata ....pe sh il faci imba la pve si chiar la mass pvp .....

Pana si summonerul a ajuns nuker ....

not fair :crybaby:

Posted

cum adica ma se va baga beta pe dex ?

adica se schimba versiunea, si timp de X zile vor baga varianta beta [ in care se vor testa/repara buguri si asa mai departe ] si pe durata BETA tot ce ai obtinut se va sterge, adica roll-back :)

Posted

sincer habar n-am, am luat doar clientul, la recomandarea unui prieten. mi-a zis ca nu-s playeri, si am repetat ca nu ma intereseaza asta, ci doar new skills and shit

Posted

pai si serverul fiind l2j tu chiar crezi ca au toate skillurile? sau ca merg toate? :) pun pariu ca nici mirage/counter/dodge nu merg !

server l2j oricine isi poate face :) chiar zilele trecute mi-am facut un srv l2j interlude :))