Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu ma lasa sigur... merci de gl da nu am nevoie am mir in frunte de la Gutza :X

=)) chiar de la gutza ala pe turbo ma? OoO nebunule ;;)

de lasat plm nu te lasa, dar e aiurea sa ai medie mica plm.. eu acum am doar 8++ si tot am scapat un 2 la chimie.. in fine.. sh!t happens :( na pi**a proasta ce sa-i faci :(

Numai eu sunt boboc pe aici?:D

eu fac liceu cu profic tehnic...Desenu tehnic rullz!:))

On:Am mai facut un lvl...23:D

Merge cam greu:))

Cum adica iei "8-9-10 depinde ce pica".Profu/profa da` cu zaru?:)

adica daca pica pasoptismul scriu ce stiu apoi stau si frec menta (deci iau in jur de 8, asta daca nu gasesc sa copii) , iar daca imi pica evolutia si etnogeneza la eseu iau 9-10.. la fizica de asemenea.. daca imi da cu unele pwlii de care nu am auzit stau si frec menta si fac doar problemele, in rest iau in jur de 10..

gl la lvl :)

le: si andix e tot din clubul juniorilor :x il violam maine :))

Posted

Niciodata nu mi-a placut cartea... anu trecut am avut 8.25 fara sa invat nimic :))

@Icarus : La ce liceu esti pisi?

bine.. si dupa liceu? ce vrei sa faci? ..

icaruse tata chiar asa.. in ce clasa esti? ;;)

@memmorex

am zis ca am dat teza doar la engleza si info pana acum, maine am la romana, apoi sap viitoare la fizica si mate.. deci nota depinde ce imi pica la teza.. capisci ?:)

eu ma culc.. nb :)

Posted

Jale de tine:))

am inteles silen :D

Noi mha?Ne ducem frumusel la scoala...mai dam o teza mai o ceva...invatam si noi:D...Si cum ziceam si mai sus:

Desenu Tehnic Ruleaza! Pacat ca nu dau teza la desen tehnic ca as fi GodLike ...Apropo!...sambata olimpiada!:D

Ps:Am facut lvl 25:)) (va tin la curent cu ce mai fac :)) )

Ps2: cati ani are andix?:D

Posted

si eu sunt boboc ^_^

@silenR : esti tare frate ...eu am 2 de 2 la fizica 8-| ..si invat pe branci =))...profesorul e o javra

nush ce am inceput asa prost..am 5 la vreo 5 materii...(daca mi-ar scoate asta de fizica media 5)....pana mea la materiile economice am numai 10..alea ma mai trag in sus :D

si nu eram un elev prost...

Posted

Cred ca la ASE... in legatura cu ce vreau sa fac... momentan o sa ma angajez dealer de masini[dupa ce termin liceuu].(oricum am prea multi bani arunc cu ei fac ploi la lautari... ma angajez asa... ca hobby :)) )

Guest pisicuta
Posted

pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilor

Posted

pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilor

=))))))))))

Posted

Asta e thread`ul de l2 sau am gresit ?

=))))))))

Un gamer sa se plictiseasca , am auzit`o si pe asta =))

Spammers :naughty::naughty:

15 memmo :> ...Bobocelul pervers for the new guys :) ...

oricum am prea multi bani arunc cu ei fac ploi la lautari... ma angajez asa... ca hobby

Se vede ca esti manelist =))=))=))=))

Posted

dap, de acord cu tine. mai ales cu legea asta tampita legat de prima inmatriculare. dealer de masini mergea bine pana acum 1 an :)

ot: hi biciz

Posted

Muhaha 4 tts earring craft succed, dar s-au dus banii pe ewc, ds+6>+7 fail si unul la +4 lol

ba sa-ncepi sa-mi dai din bani inapoi, ca vad ca esti noob, si suferi de oe [pff]

da icarus, scared :S ?

Posted

teze teze... stai ca vine sesiunea :rofl2:

trebuia tu sa imi aduci aminte...

OT: AM succes... SH 52, Avadon full, sov ubber augmented... mi-am facut ziua... pardon, noaptea :))

Posted

unu gras si chef, care fumeaza...

ot: mda... si eu fericit (cred ca din cauza berilor :D) gu gandu ca o sa fac ceva frumos pe dex... si vad ca dex down :|

oot: cine se baga la cs ? :>