xIcarus Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a 11-a... Liceul Eminescu din ctaIote constanteanul meu. :D Cry, ai luat ban cumva? Quote
Razvan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nu ma lasa sigur... merci de gl da nu am nevoie am mir in frunte de la Gutza :X chiar de la gutza ala pe turbo ma? OoO nebunule de lasat plm nu te lasa, dar e aiurea sa ai medie mica plm.. eu acum am doar 8++ si tot am scapat un 2 la chimie.. in fine.. sh!t happens :( na pi**a proasta ce sa-i faci :( Numai eu sunt boboc pe aici?:D eu fac liceu cu profic tehnic...Desenu tehnic rullz! On:Am mai facut un lvl...23:D Merge cam greu:)) Cum adica iei "8-9-10 depinde ce pica".Profu/profa da` cu zaru?:) adica daca pica pasoptismul scriu ce stiu apoi stau si frec menta (deci iau in jur de 8, asta daca nu gasesc sa copii) , iar daca imi pica evolutia si etnogeneza la eseu iau 9-10.. la fizica de asemenea.. daca imi da cu unele pwlii de care nu am auzit stau si frec menta si fac doar problemele, in rest iau in jur de 10.. gl la lvl :) le: si andix e tot din clubul juniorilor :x il violam maine Quote
kBm Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niciodata nu mi-a placut cartea... anu trecut am avut 8.25 fara sa invat nimic @Icarus : La ce liceu esti pisi? Quote
Razvan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niciodata nu mi-a placut cartea... anu trecut am avut 8.25 fara sa invat nimic @Icarus : La ce liceu esti pisi? bine.. si dupa liceu? ce vrei sa faci? .. icaruse tata chiar asa.. in ce clasa esti? @memmorex am zis ca am dat teza doar la engleza si info pana acum, maine am la romana, apoi sap viitoare la fizica si mate.. deci nota depinde ce imi pica la teza.. capisci ?:) eu ma culc.. nb :) Quote
ClaudeFTW Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ia uite bah, copii cuminti, se duc la scoala, astea.N-am fost de cand a inceput. Bine, ma doare undeva ca's la seral. Quote
Memmorex Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jale de tine:)) am inteles silen :D Noi mha?Ne ducem frumusel la scoala...mai dam o teza mai o ceva...invatam si noi:D...Si cum ziceam si mai sus: Desenu Tehnic Ruleaza! Pacat ca nu dau teza la desen tehnic ca as fi GodLike ...Apropo!...sambata olimpiada!:D Ps:Am facut lvl 25:)) (va tin la curent cu ce mai fac ) Ps2: cati ani are andix?:D Quote
crynap Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cry, ai luat ban cumva?deah <_<andi ... nu promit nimic :)memmo, nu esti singuru boboc Quote
Luci Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 si eu sunt boboc ^_^ @silenR : esti tare frate ...eu am 2 de 2 la fizica ..si invat pe branci ...profesorul e o javra nush ce am inceput asa prost..am 5 la vreo 5 materii...(daca mi-ar scoate asta de fizica media 5)....pana mea la materiile economice am numai 10..alea ma mai trag in sus :D si nu eram un elev prost... Quote
Wonderer Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 teze teze... stai ca vine sesiunea :rofl2:p.s. cum se numeste skillu ala de la sps care da cu apa in jurul mobului ? Quote
kBm Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cred ca la ASE... in legatura cu ce vreau sa fac... momentan o sa ma angajez dealer de masini[dupa ce termin liceuu].(oricum am prea multi bani arunc cu ei fac ploi la lautari... ma angajez asa... ca hobby ) Quote
Guest pisicuta Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilor Quote
Nimeni Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilor )))))))) Quote
andix3x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Asta e thread`ul de l2 sau am gresit ? pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilor )))))) Un gamer sa se plictiseasca , am auzit`o si pe asta Spammers 15 memmo :> ...Bobocelul pervers for the new guys :) ... oricum am prea multi bani arunc cu ei fac ploi la lautari... ma angajez asa... ca hobby Se vede ca esti manelist Quote
crynap Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 pai nu cred ca mai e rentabil ca dealer de masini ca vanzarile au scazut cu mai mult de 50% ... si chiar daca vor creste vor taia din comisionul tau asta una si a doua... cred ca o sa te plictisesti toata ziua in asteptarea clientilordap, de acord cu tine. mai ales cu legea asta tampita legat de prima inmatriculare. dealer de masini mergea bine pana acum 1 an :)ot: hi biciz Quote
Buugy Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Muhaha 4 tts earring craft succed, dar s-au dus banii pe ewc, ds+6>+7 fail si unul la +4 lol Quote
crynap Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Muhaha 4 tts earring craft succed, dar s-au dus banii pe ewc, ds+6>+7 fail si unul la +4 lolba sa-ncepi sa-mi dai din bani inapoi, ca vad ca esti noob, si suferi de oe [pff]da icarus, scared :S ? Quote
xIcarus Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Putin. Ma gandeam ca esti mai 'linie'. Quote
Buugy Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mai am deficit de doar 50 kk, craftez neck de tts si sunt pe plus deci nu imi fac probleme intr-o sapt imi cumpar som. Quote
Luci Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cry ala din avatar esti tu? :> nu e el... abea astept sa trec pe C grade Quote
jimmy89 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 teze teze... stai ca vine sesiunea :rofl2: trebuia tu sa imi aduci aminte... OT: AM succes... SH 52, Avadon full, sov ubber augmented... mi-am facut ziua... pardon, noaptea Quote
crynap Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 gz jimype pariu ca habar n-aveti cine e ala din avatar Quote
jimmy89 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 unu gras si chef, care fumeaza... ot: mda... si eu fericit (cred ca din cauza berilor :D) gu gandu ca o sa fac ceva frumos pe dex... si vad ca dex down oot: cine se baga la cs ? :> Quote
Nimeni Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Muhaha 4 tts earring craft succed, dar s-au dus banii pe ewc, ds+6>+7 fail si unul la +4 lol mai bine dadeai mie sa fac homu + 16 gj anyway :P Quote