Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

deci... sunt 63 de pagini... am citit-o pe ultima si deja am obosit :|

se va deschide un server de l2 pe link? e ceva sigur?

PS: scuzati-ma ca am intrerup acea discutie aprinsa de mai sus smile.gif

tiphat.gif

Posted

umm... nu se va mai face serverul de l2. In cazul asta, daca se va face pana la urma, vei fi si mai surprins.

nu a zis ca TK e best solo tank
pfff pacat ca nu mai merge dex forum ca ti-as da quote a' la thora cu screenshot cu tot tongue.gif

Sincer, prefer 4vs4 decat 4vs4 partyuri, deoarece in primul rand nu stiu cat de bine mi s-ar misca cu atatia, si in al doilea rand e mai organizat asa
mmm... la 36 vs 36 chiar se vede team-work-ul... clan organizat castiga, clan dezorganizat pierde. Iubesc confruntarile de genul asta.
Posted

Da, problema e ca party fiind maixm de 9 nu stii care de ce are nevoie, si pana scrie ...

Si tot ramane problema lagului/sistemului slab ( dupa caz ) care conteaza foarte mult ...

Posted

Prefer scrisul in orice zi la orice ora decat vorbitul ... am incercat odata cu skype dar doar cu cate o persoana, maxim 2 ... il intrebam de 2-3 ori la aceeasi chestie ce a zis ... pur si simplu nu intelegeam ce zice ( ma rog, mai era si problema cu accentul fiecaruia, dar nu numai asta smile.gif )

Posted

Prefer scrisul in orice zi la orice ora decat vorbitul ... am incercat odata cu skype dar doar cu cate o persoana, maxim 2 ... il intrebam de 2-3 ori la aceeasi chestie ce a zis ... pur si simplu nu intelegeam ce zice ( ma rog, mai era si problema cu accentul fiecaruia, dar nu numai asta smile.gif )

Ventrilo rulz, poti sa vb cu 100 de persoane deodata si poti sa faci canale separate pentru fiecare party. Daca e prea mult zgomot, poate sa vorbeasca numai party leader-ul.

Scrisul e prea incet pentru cat de repede se termina un war odata ce a inceput.

Guest nic75
Posted

Mai oameni buna "baieti" astia fac o statistica cu incarcarea serverelor lor de joace? Ca sunt cam goale in raport cu altele (MU de ex). Se screm atat cu serverul de L2 deparca nu stiu ce ar fi... .

Nu inteleg de ce nu dau su ei un ban dupa care sa si ceara cate ceva, astfel orice se poate astepta la o anumita calitate. Dehh nu tot ce e gratis e bun. Eu oricum joc PE BANI de cand mi-am pus RDS-ul AO si Eve. Dar nu m-ar supara sa intru si la ei pe vre-un servar mai acatari (free,free,free = garbage).

DDDDaaarrrr llluucccrurrriilllee seeee missscccaa repeeede llllaaaa nnnoiiii iiinnnn reeetttteeeeaauuuaaaaauuuaaaa RRRDDDSSS isn't it? violent1.gif

Posted

Se poate ca termina pana la sfarsitul anului cu rezolvarea bugurilor si implementarea questurilor de C2 C3 C4!!

Se poate juca si fara acele questuri. Questurile de job-change sa mearga, atat, oricum nu face nimeni questuri in Lineage.

Posted

Questurile de job-change sa mearga, atat, oricum nu face nimeni questuri in Lineage.

Minim atata smile.gif

daca tu zici asa nus cum faci rost de Blanck scroll, Soul Cry etc.

Posted

Minim atata smile.gif

daca tu zici asa nus cum faci rost de Blanck scroll, Soul Cry etc.

Pai in timp ce creste lumea poate implementa questul de soul cry... Nu o sa ai nevoie de asa ceva decat dupa 40+. De blank scroll la fel...

Posted

Questuri se merita doar pe 1x maxim 2x ... sau daca sunt bugged si dau reward mult mai mari decat ar trebui biggrin.gif ( happens ... )

IN principiu merg questurile de job change ( toate ) pe l2j, dar inca sunt unele probleme ...

Posted

Pai in timp ce creste lumea poate implementa questul de soul cry... Nu o sa ai nevoie de asa ceva decat dupa 40+. De blank scroll la fel...

Am inteles bine ca zici ca nu ai nevoie de questul ptr Soul Cry si blank scroll??

Pe l2j merg toate questurile de pets si pet C4!! quest ptr skilluri fishing nuti trebe le iei la fiecare Fisher Guildsman!! si mai merge si questu ptr fishing shots!!!

Aasta ii pe l2j dar restu nu stiu cum merge pe C1 moddat numa atata stiu ca sa inveti skillurile ptr fishing nus acolo unde ar trebui si nu merg Quest ptr Pet C4!

Posted

Am inteles bine ca zici ca nu ai nevoie de questul ptr Soul Cry si blank scroll??

Ai inteles un cacat. Am zis ca acele questuri se pot implementa DUPA ce se da drumu la server.

Pe l2j merg toate questurile de pets si pet C4!! quest ptr skilluri fishing nuti trebe le iei la fiecare Fisher Guildsman!! si mai merge si questu ptr fishing shots!!!

Aasta ii pe l2j dar restu nu stiu cum merge pe C1 moddat numa atata stiu ca sa inveti skillurile ptr fishing nus acolo unde ar trebui si nu merg Quest ptr Pet C4!

A zis cineva ceva de l2j si l2c# ??? De ce a trebuit sa aduci tu iar cearta cu l2j si l2c# ??? Ti-am mai zis eu asta, am auzit de obsedati sexual, de obsedati dupa vreo trupa, de obsedati de vreun partid politic. Dar de obsedat dupa un emulator de server L2 n-am mai auzit in viata mea. Imi imaginez ce fantezii ai cu cand te gandesti la acel emulator:

ohhh, igen Java virtual machine! Igen, asa implementeaza-mi-o acolo in mySQL, IGEN!

Perversule.

Posted

da are dreptate dar cum a zis depinde de inaltime unde se spawneaza mob-u si se poate corecta foarte usor e o problema in spawnlist ca nu se spawneaza pe inaltime coreccta si nu a serverului!! si problema se rezolva usor!