Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

yo` macar o yau pe aratura ... ascult nyco cu cabron - nu pot sa may suport

e duminica wtf ... maine scoala alea alea ... chilling and relaxing listening to music in the best way to have a good week start :P

Posted

Obositor rau lineage`u asta...

Abia am facut lvl 17:|

Nu prea stiu eu unde sa dau(am fost in frozen water... si imi dadea 2% :|

esti copil, desi multi au inceput sa joace de la varste si mai fragede. jocul acesta "se termina" dupa cel putin 1 an de "munca" ... sfatul meu este sa te reprofilezi pe ceva mai usor ... take care

Posted

esti copil, desi multi au inceput sa joace de la varste si mai fragede. jocul acesta "se termina" dupa cel putin 1 an de "munca" ... sfatul meu este sa te reprofilezi pe ceva mai usor ... take care

Nu prea inteleg...sa ma reprofilez pe ce altceva?:D Alt joc?nu vreau ca imi place...

Voiam sa zic ca e greu sa fi noob ca mine:D

Posted

2%? Lol. Ba mergi unde sunt mobii de culoare verde. Cand ii selectezi au numele verde sau alb. Aia sunt buni. Daca sunt mov sau albastrii te caci in ei, nici nu mai iei dropul cum trebuie.

Posted

buna seara si bine v-am gasit, dragii mei... sau ceva de genu :D

@memo:

- http://lineage.pmfun.com/loc/1-99/monster%...Cgrandboss.html

- http://lineage.pmfun.com/list/lnpc/Monster...20/monster.html

cauta mobi de culoare verde - cea mai buna alegere... daca au devenit deja "mov"... adica albastrul ala deschis... deja scade XPul pe care il primesti. deci... cu 3 levele mai mici decat tine sa fie ca sa fie verzi... cauta si tu pe harta unde gasesti mobi cam de lvl 13... bafta ;)

Posted

Nu prea inteleg...sa ma reprofilez pe ce altceva?:D Alt joc?nu vreau ca imi place...

Voiam sa zic ca e greu sa fi noob ca mine:D

E las'ca-i bine ca nu ai inceput pe vreun high rate ca porma tipai la stafful DEX-ului ca nu-ti convine XP-u si tre sa-l mareasca.

E destul de slabut lvl-ul pe care-l ai, mai ales ca joci de vreo 2-3 zile.

Cand m-am apucat prima data de L2 nu am schimbat jde mii de charuri, imi facusem dark elf ca era fain si avea o aiura foarte evil. Am facut 40 in 2 zile...bine, eu inca nu aveam 1st class.

Succes, las'ca poate o sa ai mai mult noroc cu Xpu-l cand vine Hellbound, e mai newbie-friendly.

Posted

Claude, stai linistit, daca e primul lui mmo sincer se descurca bine. Eu m-am batut in cap doua zile sa ma conectez pe paradise. Am facut lvl 40 pe 15x in mobi de lvl 17. Sa vezi ce fericit eram cand mi-a aratat unul gludio. Am facut 52 in rod. Stiu ca n-ai sa crezi, dar chiar am fost atat de noob. Si acum joc foarte bine, cel putin partea pvp.

Dar stii ce am facut prima zi? Am stat si m-am plimbat. Din cate imi aduc aminte am ajuns din elven village in sea of spores (desi e despartit de munte). Nu stiu cum am ajuns acolo, inca e o enigma pentru mine. :)) Dar nu ma las pana aflu. :))))

Aha...acum am inteles cum sta treaba cu culorile la nume.

Stiti pe unde sunt d`astia MOV pentru un lvl 16 chinuit

Adica sa fie usor da` sa aiba drop bun

Besh in cave of trials. Scarlet salamander & scarlet salamander elder, lvl 17 si 18 parca, perfect sa te duca pana in 20ish.

Ajungi acolo de la gatekeeper. :)

La 19 si ceva incepi questul, daca faci 20 pana il termini perfect, daca nu, mai ai putin de tot. Apoi mergi frumos in gludio, tragi un ruins of despair. Vezi ca o sa fie greu cu orc shaman. Pana la 55ish trebuie sa faci SOLO (da, SOLO) pentru ca la 40+ in party se ia SE-ul ca buffer, el ia buffuri mult mai devreme decat tine. Vezi tu, SE-ul ia vampiric rage la 30, tu il iei la 44. Dar ai mai multe buffuri, iar de la 55 devine chiar foarte usor, pentru ca wc este cautat.

Posted

la ce level plec din breka stronghold si unde ma duc ?:D

asta chiar joaca ba :D

te duci in death pass [ pana pe la lvl 40-42 ] si apoi ... dragon valley

iversoane, ti-am luat toate mats, am dat 777.777 pe o parte de ic bp de la ingelitza :-O [face avere], click tre sa mai dai [ ma tenta sa dau eu :))) ]

succesuri. [dacaiesevreaucincisutedecrysfarasacomentezimersi]

Posted

Death pass e waste mare.

Bai. Faceti rost de o academie cu ch. Luati buffe. La 36 ati zburat in dragon valley entrance. Faci 40 imediat. Eu am facut cu SE-ul pe wrath de la 32 la 52 in... 2 zile? Si nu am jucat mult. La 32 faceam 2.5 lvle per buff round. La 40 faceam aproape doua. La 51 faceam cam jumatate. Mana imi ajungea la fix desi. Deci era un fel de nuker. Iar pana ajungeam la spot din breka erau cam 5 minute, deci 15 min luam buff round.

Odata am luat magnus + dances. Am zburat 53-55 in 40 min. (nu imi ajungeau mobii)

Posted

E las'ca-i bine ca nu ai inceput pe vreun high rate ca porma tipai la stafful DEX-ului ca nu-ti convine XP-u si tre sa-l mareasca.

E destul de slabut lvl-ul pe care-l ai, mai ales ca joci de vreo 2-3 zile.

Cand m-am apucat prima data de L2 nu am schimbat jde mii de charuri, imi facusem dark elf ca era fain si avea o aiura foarte evil. Am facut 40 in 2 zile...bine, eu inca nu aveam 1st class.

Succes, las'ca poate o sa ai mai mult noroc cu Xpu-l cand vine Hellbound, e mai newbie-friendly.

Acum am apucat sa vad toate posturile...

Am facut level mai greu pentru ca am svut de invatzat pt teze chestii

Azi-dmineata am facut 2 lvl in 8 minute fix:))

Am impresia ca nu mi`am ales bine nici charu...am un ORC MYSTIC...si mai pui ca sunt si noob..:))

Ce ziceti sa aleg le lvl 19?:D

Posted

Acum am apucat sa vad toate posturile...

Am facut level mai greu pentru ca am svut de invatzat pt teze chestii

Azi-dmineata am facut 2 lvl in 8 minute fix:))

Am impresia ca nu mi`am ales bine nici charu...am un ORC MYSTIC...si mai pui ca sunt si noob..:))

Ce ziceti sa aleg le lvl 19?:D

Ahm... Personal zic sa mergi pe ceva mai usor, gen melee... Tyrant ti s-ar potrivi I guess. Orc mystic e foarte greu de crescut.