CryNow Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :lol: dragon hunter axe recipe ftwde suparare am facut tts neck+4 :) mai treb rings si am set full. Quote
Guest LeonidaS' Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dc un paladin acelasi lvl(maxim) avem acleasi item si el omoara din o lovitora si eu din vre-o 10 un monstru dc? Quote
jimmy89 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 e dat draq :D pai... depinde ce monstru... ca paladinul are un skill cu care poate sa dea lethal strike la undeads... sau poate e o alta explicatie...OMG, Shade is back ?! :D Quote
Memmorex Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Am facut questu ala din orc village in care trebuie sa omor 50 de d`aia mici si verzi:)) si am adunat tot de la ei. Si am vreo 100 de inele,lanturi,cercei si nu pot sa ii vand in sat si nici nu pot sa termin questu LE:Am reusit...le`am dat cate 5 odata si am rezolvat Quote
Luci Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 memorex esti in joc ?iti tot dau pm dar nu esti online... Quote
xIcarus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ii dai un full buff archer party si o sa omoare TOTSi daca da peste un dagger? Un player neexperimentat care nu stie ca risca sa ii zboare targetul? Quote
raw^ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Si daca da peste un dagger? Un player neexperimentat care nu stie ca risca sa ii zboare targetul?Aici ai dreptate, am patit sa dam peste party de daggeri bine echipati ca si arcasi si ne-au cam batut... desi ne-au luat prin surprindere ce sa le faci?:P Quote
Memmorex Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ZBK am alt char memmorexxx acum nu sunt...da`mi un pm cand esti in joc ca sa intru si eu Quote
Razvan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dc un paladin acelasi lvl(maxim) avem acleasi item si el omoara din o lovitora si eu din vre-o 10 un monstru dc?class/eq?Aici ai dreptate, am patit sa dam peste party de daggeri bine echipati ca si arcasi si ne-au cam batut... desi ne-au luat prin surprindere ce sa le faci?:Pdepinde de arcas/dagger.. si mai ales de server.. daca erati pe dex, presupun ca aveati buffer care probabil avea si mana burn -> scotea un dagger din calcul... ;)de asemenea aw vs he e altceva fata de th vs he ;) Quote
andix3x Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Si daca da peste un dagger? Un player neexperimentat care nu stie ca risca sa ii zboare targetul?Si cand ramane dagger`ul fara mana ? Shade back ?? Welcome :) ( no more spamm huh ? :( ) Quote
CryNow Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 pe th pui +int sau + wit ?cheers, am uitat :) Quote
kBm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Niciodata un dagger nu o sa ramana fara mana in fata la un arcas lol.2 backstab => ciao , arrividerci Quote
Guest LeonidaS' Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 cum fac ca armele sa fie stralucitoare (nu ma refer la nici un skill). Quote
Razvan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Niciodata un dagger nu o sa ramana fara mana in fata la un arcas lol.2 backstab => ciao , arrividerciserios? eu <pr> cu un iod <era pe buffer si jucam pe pulse> am batut un th.. si eram ambii full buff, iara bufferul meu a dat numai mana burn.. cand a ajuns th-ul langa mine i-am dat evadeshot si inca 2 sageti=dead.. asa daca avea mana de bluff sau mpp era altceva ;)btw: unui*cum fac ca armele sa fie stralucitoare (nu ma refer la nici un skill).enchant.. de la +4 devin stralucitoaremerge sa enchantezi doar pe armele de la grad d in sus..de la +4 enchantul nu mai e safe si daca iei fail pierzi arma, iar in locul ei iti da niste cristale <de gradul respectiv> .. cristalele is bune pentru anumite crafturi samd..ca sa enchantezi ai nevoie de un scrool of enchant armor/weapon grad <d/c/b/a/s>.. dai click dreapta pe el, iti deschide o fereastra, alegi arma si dai ok..armurile nu stralucesc atunci cand sunt enchantatecat despre dye-uri si eu zic la fel: una e pt pvp si alta pt pve depinde la ce se referea Quote
Luci Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 memorex cand intri dai pm in joc ...mi-a picat netu`....srymaaaa sigur nu se da rr cand se trece pe hellbound ?:-s Quote
kBm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Pai lol.... e logic sa ramana fara mana daca ia mana burn... el se referea ca ramane fara mana de la cate speciale da Quote
CryNow Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 yupyyy just made tts set+4 :)aveam +4wit ... dar ma contraziceam cu cineva si m-a bagat la indoieli :) Quote
Razvan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 aaaaaaaa... pai eu chiar am precizat de buffer in postul de pe cealalta pagina mai :Pgz cry! :) Quote
andix3x Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Niciodata un dagger nu o sa ramana fara mana in fata la un arcas lol.2 backstab => ciao , arrividerci Era vorba de mai multi ..... yupyyy just made tts set+4 gratz :) pe th pui +int sau + wit ? +wit ...e pentru root protection parca :-? ....Oricum mi se pare useless ...la cat wit are th`ul....mai bine ii lasi int asa poate prinzi un active skill la augment Crynow poti intra 10 min pe mess ? Quote
Luci Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 lvl 30..unde sa dau si eu si sa bat bine...si sa iau si xp bun ? Quote
Razvan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 looking for partylf=looking for ...plf= party looking for ...rbp= raid boss party Quote
xIcarus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nu va mai cacati pe voi. Daggerii sunt born archer slicer and that's that. In full buff, e mai disputabil, dar tot daggerul are avantaj. Asta daca nu ia slow prea devreme. Quote