Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

care este pro in daggeri :> cum pot sa-mi activez "eye of assasin" skill ?

adica m-am trezit cu el ... si ebestial, din 10 blows n-am ratat decat 1 ... i want more :D

Eye of assassin? Nu am mai auzit de el. :blink:

Posted

care este pro in daggeri cum pot sa-mi activez "eye of assasin" skill ?

adica m-am trezit cu el ... si ebestial, din 10 blows n-am ratat decat 1 ... i want more

Nu ai cum sa il folosesti dupa ce termini questul de 3rd class ...E un skill valabil doar in timpul questului ...

@Icarus http://lineage2.stratics.com/content/libra...ex.php?id=15113 11.

Acces failed...Please try again later...

E serverul full , ori trebuie sa ii faci update ori e picat pentru restart .

nu se baga nimeni?

Daca vrei iti trimit un mos :D :)) ...Craciunitze nu`ti dau :> ...

Posted

care este pro in daggeri :> cum pot sa-mi activez "eye of assasin" skill ?

adica m-am trezit cu el ... si ebestial, din 10 blows n-am ratat decat 1 ... i want more :D

din cate am gasit eu.. apare cand faci questul de 3rd la daggers... mai mult nu stiu...

Posted

hey ma` man jimmy...cand intri pe dex imi dai pm pe memmorexx

Sau daca este cineva pe dex cu chef de ajutat la fel pm pe memmorexx

hai frate fa singur lvl 20 sa vezi macar 2% din joc, ca altfel nu te ia nimeni in party, pentru simplul motiv ca toti de aici avem lvl 70+ si nu iei exp.

thanks pyro and jimmy :beer:

<- Adventurer inside :>

si tocmai mi-am facut hurri +10 :D

Posted

pentru simplul motiv ca toti de aici avem lvl 70+ si nu iei exp.

Aproape toti =)) ....Mai sunt si unii lenesi care lurkeaza dex`ul doar ca sa vb cu prietenii :) ....

<- Adventurer inside

si tocmai mi-am facut hurri +10

gg :) ....+1 or no balls ( glumeam....sa nu pui ca iara te lasi de dex vreo 2 saptamani :)) )

Silen hai pe mess :)

Posted

hai frate fa singur lvl 20 sa vezi macar 2% din joc, ca altfel nu te ia nimeni in party, pentru simplul motiv ca toti de aici avem lvl 70+ si nu iei exp.

thanks pyro and jimmy :beer:

<- Adventurer inside :>

si tocmai mi-am facut hurri +10 :D

Ok...cand fac lvl 25 -30 te anunt.

Posted

Ce update trebuie sa pun ca sa nu`mi mai dea Acces failed...Please try again later...M`am saturat...prima data dupa ce il reinstalez merge...dupa ce ies si intru iar numai merge,...

Posted

slabe sanse sa faci intr-o zii 3x daca esti incaptor , fara bani si buffe .

daca faci 20 zii mersi

joaca careva pe roxy d'aci ?

Ma straduiesc si eu...ar mai fi vreo optiune?:))

LE: Numai Suport...nu imi merge deloc...

Nu ma lasa nici macar sa ma log`ez...

Posted

Fa update`ul de la dex mah ....cum ai facut la inceput cand ai vrut sa joci pe dex .....Incearca si tu sa te loghezi odata cand vii de la scoala ...vezi daca merge....se poate sa fie si din cauza populatiei...mai ales ca acum e siege ...

Posted

Fa update`ul de la dex mah ....cum ai facut la inceput cand ai vrut sa joci pe dex .....Incearca si tu sa te loghezi odata cand vii de la scoala ...vezi daca merge....se poate sa fie si din cauza populatiei...mai ales ca acum e siege ...

Gata am rezolvat...Mersi mult.

pm memmorexx in game daca e ceva

Posted

Cica player skill in l2 nu conteaza. De parca bagi un noob in hero status si full epics si o sa omoare ceva.

Fata de wow = total inferior ....aici daca ai C greu bati unul cu equip mai mare ca tine ....sau daca ai S fara epice ...unul care are epice te bate de te rupe ....Si nah....daca a ajuns pana la 70 inseamna ca stie cate ceva despre clasa aia ...asa ca nu e total noob ....

Pune tu 2 magi sa se bata....ambii in A ...unul in hero status + buffs + epics si celalalt in A cu arcana mace + tts set .....eu zic ca o sa bata ala cu hero sts + buffs si epics oricat de noob ar fi el ...

Posted

Auziti ce zice retardatu ala de pe pmfun. Cica player skill in l2 nu conteaza. De parca bagi un noob in hero status si full epics si o sa omoare ceva.

ii dai un full buff archer party si o sa omoare TOT