Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu va dau id'u la nici unu, zbk lasa nick ingame sau da-mi pm pe "crynow si vedem ce si cum.

memmorox spui aici cum si cu ce vrei sa te ajut/am si vedem/vad ce putem/pot face.

multumesc tuturora pentru urari :beer:

Posted

hai mai lol nici cel mai no-lifer no-lifer nu joaca lineage de ziua lui lol =)) cat despre cry isn`t no-lifer at all :wuv: <btw ursulet eu ti-am urat primul lma! :P >

@memorex: vezi ca exista shadow sh!ts

Posted

hai mai lol nici cel mai no-lifer no-lifer nu joaca lineage de ziua lui lol =)) cat despre cry isn`t no-lifer at all :wuv: <btw ursulet eu ti-am urat primul lma! :P >

@memorex: vezi ca exista shadow sh!ts

Scuze...dar nu stiu ce inseamna Shadow Shits...Nu prea stiu treburi d`astea:D

Posted

lol frate tu ceri pt la lvl 2? =)))))

du-te ma tare si fa lvl lol.. la 20 te duci in nearby dion, la 28 te duci in eg <execution grounds// northen dion>, la 35 te duci nearby giran , dupa ce iti schimbi a2a clasa te duci in branded <teleport giran harbor si mergi putin in nord si vezi ca e o catacomba numita branded>! gl!

btw: ca sa poti intra in catacomba trebuie sa te inscrii.. vezi ca sunt aia cu dawn si dusk.. te inscrii la dawn <din cate imi amintesc eu dawn owns pe dex>

gl!

Posted

Eu am zis ca vreau party...ma rog...mersi

Nici nu stiu cum schimb clasa...am jucat in primavara-vara numai tin nici eu minte...plus ca acum am un Orc Mystic si nu prea cunosc imprejurimile pe acolo

Posted

Eu am zis ca vreau party...ma rog...mersi

Nici nu stiu cum schimb clasa...am jucat in primavara-vara numai tin nici eu minte...plus ca acum am un Orc Mystic si nu prea cunosc imprejurimile pe acolo

deci bati pe langa oras bine? cat despre schimbarea clasei si altele aici <incepi questul la lvl 19.. eu iti zic mai bine sa te fac cover <warcryer>

btw: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3279894

nu se baga nimeni? ;;)

Posted

care este pro in daggeri :> cum pot sa-mi activez "eye of assasin" skill ?

adica m-am trezit cu el ... si ebestial, din 10 blows n-am ratat decat 1 ... i want more :D