Luci Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 crynow ?imi poti da pm cu id tau ?...imi cer scz ca nu am putut intra...am dat teza :P Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Crynow...cand intrii da add la all3x_is_here pe yahoo sau da`mi pm...de preferat intra pe mess. Quote
CryNow Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nu va dau id'u la nici unu, zbk lasa nick ingame sau da-mi pm pe "crynow si vedem ce si cum.memmorox spui aici cum si cu ce vrei sa te ajut/am si vedem/vad ce putem/pot face.multumesc tuturora pentru urari :beer: Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ai spus ca ma poti ajuta cu o armura si o arma de C si de D...Sau am inteles eu gresit? Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Aaa...Ok...Este cineva pe aici care poate sa ma ajute cu cate ceva in lineage?(o armura si o arma buna;sa fac niste questuri ceva;un party pentru level)Multumesc Quote
andix3x Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 si tu nu erai asa la inceput parca . Nici chiar asa ... nu va dau id'u la nici unu Ce rau esti ma .... Ce`ai facut de ziua ta ? :) Ai jucat l2 ? :> E Dex`ul picat ? :( Quote
Razvan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 hai mai lol nici cel mai no-lifer no-lifer nu joaca lineage de ziua lui lol cat despre cry isn`t no-lifer at all :wuv: <btw ursulet eu ti-am urat primul lma! :P > @memorex: vezi ca exista shadow sh!ts Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 hai mai lol nici cel mai no-lifer no-lifer nu joaca lineage de ziua lui lol cat despre cry isn`t no-lifer at all :wuv: <btw ursulet eu ti-am urat primul lma! :P > @memorex: vezi ca exista shadow sh!ts Scuze...dar nu stiu ce inseamna Shadow Shits...Nu prea stiu treburi d`astea:D Quote
Razvan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 vezi la shop shadow weapons.. se iau pe gratis.. gl! Quote
xIcarus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Shadow weapons. Arme aproape moca dar pe care le folosesti o anumita perioada de timp. Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 da.Pentru 90 de minute in schimbu unui cupon...DAR TOTUSI nu este nimeni pe dex care sa faca un party cu mine?sau sa imi da NISTE adena?:DScuzati daca sunt enervant! Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Am inceput pe DEX acum 2 minute...si nu am jucat deloc...level 2:)) Quote
Razvan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 lol frate tu ceri pt la lvl 2? ))) du-te ma tare si fa lvl lol.. la 20 te duci in nearby dion, la 28 te duci in eg <execution grounds// northen dion>, la 35 te duci nearby giran , dupa ce iti schimbi a2a clasa te duci in branded <teleport giran harbor si mergi putin in nord si vezi ca e o catacomba numita branded>! gl! btw: ca sa poti intra in catacomba trebuie sa te inscrii.. vezi ca sunt aia cu dawn si dusk.. te inscrii la dawn <din cate imi amintesc eu dawn owns pe dex> gl! Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Eu am zis ca vreau party...ma rog...mersiNici nu stiu cum schimb clasa...am jucat in primavara-vara numai tin nici eu minte...plus ca acum am un Orc Mystic si nu prea cunosc imprejurimile pe acolo Quote
jimmy89 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 daca am timp, poate te ajut eu maine putin... ca acum sunt obosit. nb Quote
Memmorex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 daca am timp, poate te ajut eu maine putin... ca acum sunt obosit. nbOk...Vorbim maine...mersiIn seara este cineva pe aici? Quote
Razvan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Eu am zis ca vreau party...ma rog...mersi Nici nu stiu cum schimb clasa...am jucat in primavara-vara numai tin nici eu minte...plus ca acum am un Orc Mystic si nu prea cunosc imprejurimile pe acolo deci bati pe langa oras bine? cat despre schimbarea clasei si altele aici <incepi questul la lvl 19.. eu iti zic mai bine sa te fac cover <warcryer> btw: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3279894 nu se baga nimeni? Quote
Memmorex Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Am si eu o intrebare...de ce nu merge sa ma loghez.Imi spune: Acces failed...Please try again later...Aseara mergea:| Quote
CryNow Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 care este pro in daggeri :> cum pot sa-mi activez "eye of assasin" skill ? adica m-am trezit cu el ... si ebestial, din 10 blows n-am ratat decat 1 ... i want more :D Quote