Guest LeonidaS' Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mie mi-ar place lineage dar tot nu am gasit playeri intra carevas sa maajute sa ajung la civilizatie? Quote
Nimeni Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img338/newbitmapimagepl2.png/1/wtf?:D Quote
andix3x Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img338/newbitmapimagepl2.png/1/wtf?:DPhotoshoped :blink: Tu ce rasa zici sa imi iau?Daca esti incepator ar merge un nuker ..Sh`ul e bestial la pvp si la pve ramane fff greu fara mana :) in lineage nu exista char mai puternic, seturile, armele si jewelry fac charul mai puternic. singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa folosesti "Dyes / aka tatuaje". Si skill`ul pe care playerul il are . Uitate la Gustav cat a facut fara epice :) ....Si poti sa ai tu equip`ul cel mai tare si un augment de top...daca nu stii sa folosesti clasa respectiva e useless .... Quote
Razvan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 *rises hand* desi oricum n-am prea mult timp...teze/meditatii/gf O_O"" OoO vierme esti a12a succes! :beer: Eu joc l2 de 2 zile pe dex si am vazut maxim 5 jucatori parca spuneati ca is multi..... niciodata nu is mai mult de 10 playeri pe serverul ala ;) -> watch this le: cea mai tare clasa la farm= sps + se, dar la solo si eu tot sh zic, adica la ce skilluri are zic si eu btw: cu un aug calumea+db focus archer ftw oricat de gustav ar fi el ;) btw: la multi ani cry!! l2: nu vazusem pgn asta lol a fost wipe pe c3 ;) Quote
Memmorex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 De ce nu merge sa intru pe dexternet?:|adica dau OK dar nu se intampla nimic:| Quote
Buugy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 btw: cu un aug calumea+db focus archer ftw oricat de gustav ar fi el ;)Nu inteleg de ce-l ridicati pe gustavs in slavi, nu e chiar cine stie, si de multe ori el si Yudee prind playeri care sunt afk sau nu au proper baffs, sa-l vad cu un sps cu pow si dance atuncea ce mai face, 1-3 hits crit si e down. Quote
xIcarus Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Gustav e un player f bun imo. Nu ca dvp. Crynow... LA MULT ANI! Sa fii fericit si sa traiesti cat vrei. :beer: Quote
Buugy Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Icarus am vazut playeri mai buni ca el, exemplu multi din cei din nova ally au jucat si pe supreme x5, sa ii fi vazut la skills, unii dintrei ei acuma sunt gm pe Luna.Exemplu de dagger mai bun ca gustavs e kaganpwnz imo Quote
Aenon Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 La multi ani cry !!! dai o bere ?XD [doua...trei...si un cico e ochei]OoO vierme esti a12a 21.gifsucces! occasion14.gifdeci , da . deci ... vai , mi-e rau. Quote
Memmorex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 LmA si sa ne traiesti!ON:Nu stiu ce sa mai fac.Nu`mi merge sa ma loghez.Imi spune:acces failed.Please try again later...Nu stiu ce sa mai fac... Quote
xIcarus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Icarus am vazut playeri mai buni ca el, exemplu multi din cei din nova ally au jucat si pe supreme x5, sa ii fi vazut la skills, unii dintrei ei acuma sunt gm pe Luna.Exemplu de dagger mai bun ca gustavs e kaganpwnz imoDa, si kagan e bun. Dar sincer nu as zice ca e mai bun. Ii clasific la distanta foarte mica unul de celalalt. Aici intervine the luck factor. :) Am zile in care fac gank si omor cate un party intreg unul cate unul pentru ca se mai despart cate o secunda, si am zile in care ma vad inainte sa fac gank. In the end, toti fac aceeasi greseala. Isi iau lumea in cap si vin unul cate unul, un 2-hit fiind simplu (aici vorbesc de nukeri). Quote
InGeLiTzA*LeA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 wtf..mie nu mi-a mers formul zilele astea..si vad ca voi ati postat ..ciudat btw ... 12/20 dc/tall boots :> ....6 de dc si 6 de tall :D +1 dc helm care l-am si spart deja :-? ...si astea doar intr'o zi :wub: Quote
Animosity Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Somebody up there dosen't approve with my existence failed 2x AM in a row Quote
CryNow Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 awww multumesc pentru urari ^_^ . :beer: for all cand o sa am ocazia, daca :Pwtb 15% sa fac 76 pe th :DDtocmai am facut +1 pe un arcas [db] din wf :D Quote
Buugy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cu daggerul? Pun pariu ca acel arcas a fugit, incerca sa faca kite. Cand e arcas vs dagger stay pe loc, daca esti he snipe si cand ajunge dagger langa time ue si dai cu skills. sa nu se inteleaga ca dai cu skills cand e langa tine, dai de la distanta :) Quote
jimmy89 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mda.. sry cry :(La Multi Ani !!!!!!!!11111111 :beer: Quote
Guest LeonidaS' Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Am un server care vreau sa joc e fain dar trebuie sa am Lineage II Chaotic Throne: Gracia e acelasi cu interlude? Quote
jimmy89 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nu... dupa interlude mai vin vro 2-3 cronici pana la graciacare gracia ai nevoie ? 1 sau 2 ?uite aici 2 linkuri:-Lineage II Chaotic Throne: Gracia Part 1 Client-Lineage II Chaotic Throne: Gracia Part 2 Client Quote
jimmy89 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nush daca are cineva de pe aici destro sau warlord :(dar daca gasesti, si faceti ceva, si aveti nevoie de se/wk pt party... pm me ;) Quote
xIcarus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cu daggerul? Pun pariu ca acel arcas a fugit, incerca sa faca kite. Cand e arcas vs dagger stay pe loc, daca esti he snipe si cand ajunge dagger langa time ue si dai cu skills. sa nu se inteleaga ca dai cu skills cand e langa tine, dai de la distanta :) Poti si fugi daca vrei. Dar asta implica sa stii strategii de dagger FOARTE FOARTE BINE. Radeau astia de mine pe pmfun cand fugeam de cate 2 daggeri odata. Cand ne-am intalnit pe un server ziceau 'lol, it really works'. Sau cand aveau astia indoieli. Stiti ce frumos te joci cu tricku? Quote
andix3x Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 La Multi Ani CryNow :) ...Sa ti se indeplineasca toate dorintele dude :) Xx Andix3 xX: mah am jucat gothic acum 3 ani florin bun: oooooooooooo Xx Andix3 xX: nu am de unde sa stiu Xx Andix3 xX: cautati pe net florin bun: dar cum bag cheat Xx Andix3 xX: pai florin bun: ca nu imi merge Xx Andix3 xX: te duci in add or remove programs si dai remove florin bun: da am gasit ceva dar nu stiu unde tre sa modific florin bun: deci add.... florin bun: si apoi Xx Andix3 xX: remove ................ florin bun: bine si apoi ce fac il iau de la inceput? florin bun: Xx Andix3 xX: tu dai remove si ai sa vezi florin bun: bine merci florin bun: pt ajutor Quote