Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sunt curios daca face l2 mai interesant .... ceva questuri ceva wow like, de grind sunt satul

oricum gg staffului de pe dex

Hellbound mi se pare ok, pentru ca au accentuat clasele. Adica daggerul omoara, tankul rezista. Se vad din ce in ce mai putine scene gen nuke omoara dagger, pvp inceput din point blank.

Si imi place ca au bagat multe chestii la tank de mdef.

Dexbound not hellbound =)) ..

Da, a fost dex4, dexterlude, si acum dexbound eh? :))))

Posted

Jimmy 3 pk ?? Dar ce au facut saracii oameni? :))

nu au flagat :D

LF SE For duo cata :-L grrrrrrr.....ZUNZEEEEEEEEEEEEEEEE

bravo fato... ai ID meu, si stai si tipi aici dupa mine :| imi place despre tine...

Posted

bravo fato... ai ID meu, si stai si tipi aici dupa mine imi place despre tine...

That's calling spamm :D .

nu mai am chatbann andi

Ai donat ca sa iti scoata bann`ul ? :))

Are careva chef de un 50x ?? Iverson cry ?? careva?? :)

240kk ews la buy ? omfg

:blink: :blink:

Posted

nu au flagat :D

bravo fato... ai ID meu, si stai si tipi aici dupa mine :| imi place despre tine...

ehhh ..ti-am dat pm in joc si nu erai :P ..si dupa am incercat singura, am apucat sa fac 1kk AA si dupa m-au luat astia din clan la frintezza :crybaby: ....vreau farm ^^

mijto manor asta seara :wub: ..91 sin.coke /45 m.alloy / 90 dmp :>

Guest LeonidaS'
Posted

Eu joc l2 de 2 zile pe dex si am vazut maxim 5 jucatori parca spuneati ca is multi.....

Posted

Eu joc l2 de 2 zile pe dex si am vazut maxim 5 jucatori parca spuneati ca is multi.....

In starter towns si areas, da. L2 a fost conceput sa tina cateva milioane de oameni.

Ia misca-ti curul in giran.

Posted

In c3 parca a fost wipe. Doar atat. Ma indoiesc ca o sa fie wipe pe un server atat de mare. Pai jumatate din server ar pleca, insa ar veni multi altii.

PS: Like my sig bitchiz? :>

Posted

PS: Like my sig bitchiz? :>

e belea

baaaaaaaaaa vreau si eu guild....app nu mai joc cu magu`

am facut un fighter...

palus knight...lvl 20 :D..crestem :D

Posted

Este cineva pe aici care nu are ce face cu timpul?

daca da sa`mi spuna si mie pentru ca vreau si eu un pic de ajutor lineage.

Adica stiu sa joc pentru ca am mai jucat dar vreau sa ma ajute sa`mi fac un char cat mai puternic.

Multumesc.

Posted

Adica stiu sa joc pentru ca am mai jucat dar vreau sa ma ajute sa`mi fac un char cat mai puternic.

Multumesc.

minti :)

in lineage nu exista char mai puternic, seturile, armele si jewelry fac charul mai puternic. singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa folosesti "Dyes / aka tatuaje".

zi-ne ce clasa ai si o sa te ajutam.

zbk www.pmfun.com si uita-te pe acolo, vezi ca trebe sa faci niste questuri prin care iti alegi alte clase ... totodata mai ai si un class guide, de la palus knight, iti recomand sa-ti faci BD, adica blade dancer

http://lineage.pmfun.com/list/skill/c34/da...ladedancer.html asta este el, suport pentru nukeri/damage dealers. party fara bd nu se poate :)

Posted

Nu mint:))

Am avut un elf care putea sa sumoneze animale(numai stiu exact cum se numea).

eu inca nu am inceput jocul pentru ca azi am teza si trebuie sa invat.

Prin "a ajuta" ma refeream la a ma creste(a ma ajuta sa fac level) si sa fac questuri ca sa cresc in clasa.Multumesc

Posted

ok memo

zbk sfatu meu e sa nu iti faci prea multe chars ca o sa te plictisesti, mai bine iti faci 1 si ramai cu el ...

zi-mi ce nume ai in joc, iti cumpar set de D si C si duale de D si de C si mai incolo te descurci

Posted

ok memo

zbk sfatu meu e sa nu iti faci prea multe chars ca o sa te plictisesti, mai bine iti faci 1 si ramai cu el ...

zi-mi ce nume ai in joc, iti cumpar set de D si C si duale de D si de C si mai incolo te descurci

nu era pentru mine...joaca si fratele meu

erm..azi nu mai pot sta...

vorbim maine in game

daca vrei poti sa-mi daii add..ai id la profil

10x...am nevoie de dualele alea...set de D am...in fine vorbim maine

10x again

bafta tuturor