Thora! Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 UAU !!!a ) Beethoven a fost surd si asta nu l-a impiedicat sa compuna;b ) e plina India de genii analfabete;c ) a cunoaste reguli de gramatica reprezinta un factor de respect pentru abnegatia celui care s-a straduit sa invete, dar cel care nu le stapaneste nu inseamna ca este non-valoare...OnTopic:@ Shade : da Shade, dar dupa principiul tau suntem doar doua fete ale aceleiasi monede, atata timp cat si eu, prin analogie pot spune ca si tu infigi in fiecare dimineata cate un ac ritual in voodoo-doll-ul pe care scrie l2j. Si nu ma contrazice, nu are rost.@Shade & Banvai : puteti macar 1 luna sa mancati acelasi rahat despre l2j? In decurs de vreo 10 zile a fost: nuker-only, combo's power si mai nou melee paradise. Patetic.@Banvai:- probabil ca ai ajuns sa cunosti acest joc pana la ultima linie de cod, dar ai probleme la cea mai importanta parte : factorul uman. Daca tot il consideri pe hgz non-factor, nu te chinui sa-l mai combati, te faci de kko. Inteleg ca vrei sa demonstrezi ca implementarile sunt aiurea, dar gandeste-te ca nu toti joaca -culmea- 24/7 acest joc. Unii il joaca fara sa aiba pretentii de "pro", 2-3 ore seara. Buuun... ajung cu chiu-cu-vai sa faca 62 +. Ma refer la servere <7x. Si tu ce spui sa faca? Sa creasca un spoiler inca vreo 3 luni sa isi ia retetele si partile A? Sau sa faca in 2-3 zile un quest? Faptul ca tu preferi sa cresti un spoiler lvl 72+ pt. chestia asta nu inseamna ca ai si dreptate in abordare;- iar la faza cu propaganda... cea mai adevarata este cea americana/popor ales, Stalin si Hitler au fost copii de mingi;In ceea ce priveste DeX problem:- nu, nu joc pe DeX sa gasesc buguri, lol. Au dat buzna peste mine. Si nu mi-au trebuit mai mult de 7-8 ore sa ma lamuresc.- fata de mai noua hegemonie DeX, GG lor, maine-poimaine auzim ca au cumparat NCSoft. Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 @Banvai:- probabil ca ai ajuns sa cunosti acest joc pana la ultima linie de cod, dar ai probleme la cea mai importanta parte : factorul uman. Daca tot il consideri pe hgz non-factor, nu te chinui sa-l mai combati, te faci de kko. Inteleg ca vrei sa demonstrezi ca implementarile sunt aiurea, dar gandeste-te ca nu toti joaca -culmea- 24/7 acest joc. Unii il joaca fara sa aiba pretentii de "pro", 2-3 ore seara.Vezi cum mananci cacat? Eu nu mai joc Lineage de mult timp... Buuun... ajung cu chiu-cu-vai sa faca 62 +. Ma refer la servere <7x. Si tu ce spui sa faca? Sa creasca un spoiler inca vreo 3 luni sa isi ia retetele si partile A? Sau sa faca in 2-3 zile un quest? Faptul ca tu preferi sa cresti un spoiler lvl 72+ pt. chestia asta nu inseamna ca ai si dreptate in abordare.N-a zis nimeni nimic de crescut spoiler 72+. Eu de obicei in clan am om care joaca cu spoiler main, asa ca n-am nevoie sa-mi cresc spoiler. Si chiar daca n-ar avea in clan, din 1800 de oameni tot trebe sa cunosti 2-3 dwarfi, daca nu inseamna ca ai ceva probleme cu comunicare cu strainii. UAU !!!a ) Beethoven a fost surd si asta nu l-a impiedicat sa compuna;b ) e plina India de genii analfabete;c ) a cunoaste reguli de gramatica reprezinta un factor de respect pentru abnegatia celui care s-a straduit sa invete, dar cel care nu le stapaneste nu inseamna ca este non-valoare...Nu stiu daca ai observi, dar Raul m-a "corectat". Tu ce faceai in locul meu? La faza asta mi-am dat seama ca tu cauti orice numai sa te iei de mine.@Shade & Banvai : puteti macar 1 luna sa mancati acelasi rahat despre l2j? In decurs de vreo 10 zile a fost: nuker-only, combo's power si mai nou melee paradise. Patetic.Singurul care tot comenteaza pe tema l2j vs dex este HGZ. Noi vorbim de Lineage si apare de nicaieri, zicand "pe dex nu este merge questu' de erou, pe l2j este merge in proportie de 60%", cand noi discutam de ceva TOTAL DIFERIT. Dar normal, tot de mine sau Shade te iei, chiar daca minion-ul tau este cel responsabil de continuarea disputei dintre l2j si dex. Quote
Shade Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 da Shade, dar dupa principiul tau suntem doar doua fete ale aceleiasi monede, atata timp cat si eu, prin analogie pot spune ca si tu infigi in fiecare dimineata cate un ac ritual in voodoo-doll-ul pe care scrie l2j.Spre deosebire de tine, eu nu caut sa fac reclama negativa niciunui server si nu pun screen-uri cu "UITE CE A ZIS ALA, UITE CE N-ARE SERVERUL ALA". Si nici nu iau vreun server peste picior, nu fac afirmatii in bataie de joc, si nu ma dau mare cu 100 de implementari. Bugs de l2j nu stiu asa multe, pentru ca n-am stat sa le caut. Spre deosebire de tine, care nu vezi decat bugs. Oare o sa-ti dai seama vreodata ca L2 nu se reduce la implementari? Doubt it. Pe langa asta, n-as avea de ce sa-i caut un nod in patura lu' l2j... din moment ce momentan nu mai joc l2. Am alte chestii de facut.Si nu ma contrazice, nu are rost.That was funny. Sincer imi place sa contrazic, nu ma poti impiedica sa fac ce-mi place.puteti macar 1 luna sa mancati acelasi rahat despre l2j?Rahat mananci tu, desteptule... mai usor cu insultele ca devii jenibil sincer. (btw, ca sa nu ma contrazici ca nu stiu romana, am scris "jenibil" dinadins) UAU !!!Ma intreb cat iti mai ia pana incepi sa zici HAM !!In decurs de vreo 10 zile a fost: nuker-only, combo's power si mai nou melee paradise.Mhm vezi, l2j e orice, numai l2 nu e.- iar la faza cu propaganda... cea mai adevarata este cea americana/popor ales, Stalin si Hitler au fost copii de mingi;Ana are mere. Si pasarea zboara. And you, my friend, don't make any sense.bla bla bla, spoiler 72+... char de 62+.. tralalalalaNormal ca pe serverul tau si-ar face un spoiler, ca doar N-ARE CU CINE. Dar stii, pe unele servere chiar exista clanuri care chiar au spoileri de lvl 72+ care chiar sunt main chars. Si spoilerii aia sunt destul de draguti incat sa vina cu tine sa-ti faca rost de niste parts. Ori asta, ori poti sa ti le cumperi de la cei care le vand in piata. Dar ce stii tu de economie si jucatori, tu n-ai vazut in viata ta peste 200 players on pe dragul tau server l2j. Quote
Thora! Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ma intreb cat iti mai ia pana incepi sa zici HAM !!Cine a folosit centrafricanisme gen "buga buga"? mda...Si porcul poate zbura in anumite conditii.- exista si soloeri;- poate nu vor sa dea adena si pe parti/recipe; sau nu mai au sau poate ca nu stiti cam ce inseamna set A craftat.Si culmea, nu sunteti singurii jucatori de Lineage din lume, mai sunt o gramada de nenorociti care nu au spoiler 72+ in clan si poate nu vor sa angajeze unul;Sau aia de la NCS sunt niste dobitoci...Si Banavai, ai mai explicat ca nu mai joci Lineage, am inteles din prima, nu e nevoie sa te repeti, iar reply-ul tau e ca s**a cu prefectura. Te iubesti cumva singur?PS: paranoia se trateaza.PS2: spuneti ca nu se poate in Java. Daca de fiecare data cand s-a ivit cate un istet in lume care a spus : "asta nu se poate" s-ar fi abandonat, voi nu mai aveati curentul care sa alimenteze sursa masinii de la care tastati. Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Te iubesti cumva singur? Nu. Vroiai sa afli cumva daca esti singurul care se atinge singur noaptea? Da, esti singurul. Quote
Thora! Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Nu. Vroiai sa afli cumva daca esti singurul care se atinge singur noaptea? Da, esti singurul. De fapt vroiam sa vad daca esti un looser care "pune botu'" la provocari... E never-ending. M-am lamurit acum, nu merge forumul DeX... nasol Quote
Shade Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Cine a folosit centrafricanisme gen "buga buga"? mda...Vrei sa folosesc "bla bla" in schimb? Nu de alta dar mi-e lene sa reproduc toate prostiile pe care le scrii (nu ca tine, care iti faci o ocupatie din a reproduce, cu screenshoturi cateodata, ce-am zis noi). mda......- exista si soloeri;- poate nu vor sa dea adena si pe parti/recipe; sau nu mai au sau poate ca nu stiti cam ce inseamna set A craftat.No offense dar astea sunt printre cele mai tampite argumente pe care am putut sa le aud (vad, whatever).In primul rand, daca esti atat de noob incat sa nu vrei sa faci party cu ABSOLUT NIMENI tot timpul in care joci l2, atunci jocurile MMO nu sunt pentru tine. Then again, or fi si players din astia pe teen, mai stii... dar nu pentru ca vor ei ci pentru ca n-au cu cine.Daca nu vrei sa "dai adena", atunci nu vrei sa ai set de A. Punct. Nu-mi spune, exista si jucatori care vor sa-si pastreze toti banii pe care-i gasesc si sa nu cheltuiasca nimic... Si daca nu ai, se face rost. Nimeni nu face best A de la 61. Intr-adevar, eu nu stiu ce-nseamna set de A craftat. Te rog sa-mi zici.Nu zic ca quest e rau, dar exista atatea alternative... si mai stii, pe un server cu spoil rate 4x s-ar putea chiar sa merite mai mult sa te duci cu un spoiler.PS: paranoia se trateaza.Imi pare bine pentru tine.PS2: spuneti ca nu se poate in Java. Daca de fiecare data cand s-a ivit cate un istet in lume care a spus : "asta nu se poate" s-ar fi abandonat, voi nu mai aveati curentul care sa alimenteze sursa masinii de la care tastati.Sincer oi fi eu retardat dar n-am inteles ce-ai scris... daca vroiai sa zici ca totul e posibil in java... well, totul e posibil si in C.Pana la urma ajungem la o singura concluzie: daca dex ar avea players cati are teen si teen ar avea cat dex... atunci teen would rule si dex would suck. But it's the other way around. Wonder why.M-am lamurit acum, nu merge forumul DeX... nasol Thank you for entertaining us, fara tine char n-as avea ce face in seara asta frumoasa. Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 PS2: spuneti ca nu se poate in Java. Daca de fiecare data cand s-a ivit cate un istet in lume care a spus : "asta nu se poate" s-ar fi abandonat, voi nu mai aveati curentul care sa alimenteze sursa masinii de la care tastati. A vrut sa zica faptul ca de mult ori anumite persoane au zis ca, in cazul de fata, pe java nu se pot implementa unele chestii, dar pana l-a urma s-a putut ( si respectiv o sa se poate ) ... si ultima parte e simplu de inteles ca-i o zicala veche ( ma rog, nu stiu daca zicala da e veche oricum ). Deja ati inceput sa va certati aiurea ... reveniti la normal Sunt de acord ca solo de la lvl 1 la 75 pe langa ca nu e posibil, este si aiurea. E rentabil sa ai propriul spoiler, dar nu si necesar. Questurile pentru recipes/parts sunt o alternativa buna ... n-ai spoiler in clan sau prieten bun, iti aduni prietenii care-i ai si mergi prin gc ( respectiv toi, si daca mai e pe undeva ) Quote
[HH]InxeS Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 (edited) Si culmea, nu sunteti singurii jucatori de Lineage din lume, mai sunt o gramada de nenorociti care nu au spoiler 72+ in clan si poate nu vor sa angajeze unul;nenorocit esti tu ba amaruleSunt de acord ca solo de la lvl 1 la 75 pe langa ca nu e posibil, este si aiurea.watch me ^^ Edited June 8, 2006 by [HH]InxeS Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 InxeS' date='Jun 9 2006, 01:28 AM'] watch me ^^ IDul/mailul il vezi pe bara de sub post, astept filmulet ^^ Quote
Shade Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hahahaha, cosmin se crede superman e posibil de la 1 la 75 solo, de ce nu... dar e aiurea. Tot va trebui sa chemi un spoiler pentru parts/recipes de B grade, deci fara party deloc oricum nu se poate. Se poate xp integral solo... dar e al naiba de greu. edit: eu unul nu mai pot sa joc solo, dupa ce am jucat luni de zile 100% in party deja imi vine sa adorm la tastatura cand ma vad solo. Pana acum 80% din level-ele mele de pe dex sunt facute in party, chiar de la lvl 2 (lvl 24 btw, n-am mai jucat de cand s-a deschis) Quote
Thora! Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 InxeS' date='Jun 9 2006, 01:28 AM'] nenorocit esti tu ba amarule Era o figura de stil, ceea ce presupune impersonalitate.Ca tu ai reusit sa o personalizezi... nu trebuie sa-ti si demonstrezi labilitatea, se vede cu ochiul liber.@ Shade : Pai ma tratez preventiv, stiind ca "cei mai periculosi nebuni sunt cei ce se cred sanatosi".Si revenind la quest, poate imi spuneti si voi ce spoileri merg la spoilul de best Aurihttp://img102.imageshack.us/my.php?image=q010sv.jpghttp://img134.imageshack.us/my.php?image=q029kr.jpg Quote
VArtaN Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Si revenind la quest, poate imi spuneti si voi ce spoileri merg la spoilul de best Aurihttp://img102.imageshack.us/my.php?image=q010sv.jpghttp://img134.imageshack.us/my.php?image=q029kr.jpg Si ce? Who needs stupid d0rfs anyway =) Quote
[HH]InxeS Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Si ce? Who needs stupid d0rfs anyway =) d0rfs are evil Quote
Shade Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 @ Shade : Pai ma tratez preventiv, stiind ca "cei mai periculosi nebuni sunt cei ce se cred sanatosi". Incepi sa suni ca o persoana pe care o stiam de pe alt forum... tot asa, baga proverbe peste tot si arunca cu bullshit incolo si-ncoace... daca vrei sa-mi zici ceva mi-o zici in fata, nu o iei pe ocolite. btw nici un nebun nu se crede nebun. Si revenind la quest, poate imi spuneti si voi ce spoileri merg la spoilul de best AuriDe ce te iei de dex? Pe dex merg deja quests pentru parts si recipes de A Daca se vor iteme de A pe server, vor creste si spoilerii stai linistit. Eu ziceam doar ca questul ala atat de important e de fapt facultativ, din moment ce exista alte cai. Si nu, una din ele nu e crescutul unui spoiler la 72. Quote
Thora! Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 btw nici un nebun nu se crede nebun. De ce te iei de dex? Pe dex merg deja quests pentru parts si recipes de A Daca se vor iteme de A pe server, vor creste si spoilerii stai linistit. Eu ziceam doar ca questul ala atat de important e de fapt facultativ, din moment ce exista alte cai. - pai tocmai la asta referea; si nu e proverb, e de la un neurochirurg; - pai nu m-am luat de dex, tocmai de aia am pus 2 topuri. BHul va ramane tot timpul in urma. In primul rand pentru ca e party-dependent, in al doilea rand ca si atunci cand face solo, bate mobi low-level pentru un anumit lucru. Drept pentru care pentru a tine pasul cu restul clanului trebuie sa fie on de cel putin 2 ori mai mult timp decat ceilalti. Si facultativ este pe oficiale, pe pservere, in perioada imediat de dupa wipe dureaza mult pana cand BH-ii ajung sa aiba level de spoil pentru nivelul celorlalti. Si stiam ca cele 3 questuri DV+Toi+GC merg pe DeX, ideea e ca de multe ori va contraziceti doar de dragul contrazicerii. Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 De fapt vroiam sa vad daca esti un looser care "pune botu'" la provocari... E never-ending. M-am lamurit acum, nu merge forumul DeX... nasol Si motivul pentru care ma jignesti este...? Ca m-am luat de server-ul tau L2J iubit? Esti penibila. Torho, credeam ca esti in stare sa suporti un mic "duel".. Dar se pare ca ai cedat si ti-ai exprimat frustrarea, in sfarsit! Tine-o tot asa ca e bine, in ritmul asta peste 2 ani de zile cand o sa auzi pe careva pe strada ca zice "L2J sucks" o sa te vad la televizor ca ai bagat cutitu' in el. Quote
Shade Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ideea e ca de multe ori va contraziceti doar de dragul contrazicerii.Ar fi putin cam plictisitor daca toti ar fi de acord cu toate opiniile altora. In cazul asta n-am fost de acrod, deci te-am contrazis. Cauza, efect. Probleme?Si facultativ este pe oficiale, pe pservere, in perioada imediat de dupa wipe dureaza mult pana cand BH-ii ajung sa aiba level de spoil pentru nivelul celorlalti.Depinde, sunt atatea si atatea private. Quote
Lasher_ro Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zi-le ca am zis eu ca valoarea dexului sta numai in nr de de oameni pe care ii are si in renumele pe care si l-a facut. Serverul e atat de departe de retail ca pana si wow seamana mai mult cu l2 ca dexu. Si thora si hgz sa taca, ca oameni ca ei strica reputatia l2j-ului. Cu drag, de la Legacy ^^ ( n-are cont pe linkmania ) Mai aveti putin si incepeti sa va injurati Quote
Shade Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cu drag, de la Legacy ^^ ( n-are cont pe linkmania )Lenea... mai degraba iti da PM decat sa-si faca. Serverul e atat de departe de retail ca pana si wow seamana mai mult cu l2 ca dexu.L2 nu e despre implementari, poate o sa-si dea seama de asta cand renunta la opinia ca TK = best tank soloer. Mai aveti putin si incepeti sa va injurati Cine va arunca primul cu piatra, va primi warn/suspend. Eu nu injur pe forum. Quote
Lasher_ro Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lenea... mai degraba iti da PM decat sa-si faca. Pai vorbeam deja pe mess, si l-am intrebat daca a vazut topicul de pe linkmania ( flames are fun sometimes ... this one in particular is kinda boring lol ). S-a pus pe citit cateva pagini si mi-a zis sa transmit asta ... BTW, nu a zis ca TK e best solo tank ... a zis ca e best pure tank ... adica-i cel mai tanc dintre tanci DA e best solo tank TK e cel mai bun la party/raid Si lineage 2 este despre implementari, ca fara ele ar fi alt joc gay coreean. Quote
Bavanai Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Si lineage 2 este despre implementari, ca fara ele ar fi alt joc gay coreean. Da, desigur... De aia cei care joaca pe private prefera serverele stabile si cu capacitate mare, si serverele bobinate pana-n dinti cu implementari sunt aproape goale. Cifrele vorbesc de la sine, cifrele sunt cea mai buna dovada ca marea majoritate a jucatorilor de L2 pe private prefera servere care sa semene cu oficialele la "feeling" decat sa semene la implementari. Dupa cum am zis cand a inceput aceasta cearta ridicula, fiecare joaca pe serverul pe care se simte mai bine. Tu de exemplu joci pentru implementari. Iti place sa ai Seven Signs, sa dai buffe la toata alianta, sa fi Hero. Eu jucam pentru placerile aduse de numarul mare de jucatori: mass-pvp (dar MASS, nu 4 vs 4, 4 party-uri vs 4 party-uri ), afacerile din Giran, party-urile care tineau toata noaptea, going red stiind ca la fiecare cel mult 100 de metrii virtuali trebuie sa fie un jucator care sa-si doreasca itemele tale... Quote
Lasher_ro Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Presupun ca nu te refereai exclusiv la mine, dar pe mine personal ma cam doare de hero ... Sincer, prefer 4vs4 decat 4vs4 partyuri, deoarece in primul rand nu stiu cat de bine mi s-ar misca cu atatia, si in al doilea rand e mai organizat asa ( defapt prefer 9vs9, 5vs5 la events ). Si eu nu am zis ca dex nu are implementari ... cum era dex pe vremea c3 ( ca toate c1modded, nu am nimic personal cu dex ),da era fara implementari si de asta nu am jucat. Cel mai mult pe un c1modded am jucat pe extreme ( 7x ) pana la level 42-43. Ce imi place la dex e ca fiind multa lume, sigur se gaseste cineva pe care sa-l omori sa te mai antrenezi ^^ Apropo, care este mailul corect la care se trimit reports de cheaters ? Eu am trimis la l2dexter@gmail.com, mi s-a parut cel mai evident ( fiind contact e-mailul ... ) nu de alta, dar mai vreau sa trimit niste reports si nu vreau sa le trimit pe toate la mailul gresit daca este cazul ^^ Quote
Bavanai Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Apropo, care este mailul corect la care se trimit reports de cheaters ? Eu am trimis la l2dexter@gmail.com, mi s-a parut cel mai evident ( fiind contact e-mailul ... ) nu de alta, dar mai vreau sa trimit niste reports si nu vreau sa le trimit pe toate la mailul gresit daca este cazul ^^ l2dexter@gmail.com cred. Eu acolo trimiteam bug-uri cand era beta, pana sa faca acel bug-tracker. Quote