Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Neatzaaa :)

Sa iti povestesc ce sceneta am de facut la engleza :D ...

Totul incepe in viitor unde Marile Puteri Ale Lumii se simt amenintate de manele .Ei cred ca manele vor cuceri lumea si ca totul se va schimba .....Muzeul din Luvru va avea poze cu guta si copilu de aur iar pozele cu monalisa si altele vor fi puse pe foc :)) ....Si ghici cine e manelistul in piesa ? :P

Cu rusine recunosc ca eu sunt ala :lol: :lol: ....

Wts Drujba + chainsaw :> ...Si un cd de la cradle of filth / slipknot :> ...

la multi ani Andreea =)) bla bla si celorlalti Andrei si Andrele..

Posted

Wts Drujba + chainsaw :> ...Si un cd de la cradle of filth / slipknot :> ...

Adaug 3 albume Dimmu Borgir, unul Immortal si doua Mayhem. Hai sa-i omoram. De fapt n-o sa fie de ajuns. Bag discografia Cradle Of Filth si un cd Children Of Bodom. :rofl1:

Posted

Merci pyro.

Am la liceu un coleg(mare rapper el cica)si in ora de religie a inceput:"Din partea lu Isus ptr maicuta lui ptr taicutu lui 300 de euro..multumim frumos , ptr toti invitatii , ptr Sfantul Duh , ptr toata brigada :))"

Posted

Adaug 3 albume Dimmu Borgir, unul Immortal si doua Mayhem. Hai sa-i omoram. De fapt n-o sa fie de ajuns. Bag discografia Cradle Of Filth si un cd Children Of Bodom.

Cu 3 melodii de la Cannibal Corpse distrugi toti manelistii =))=)) ...

We all hate manele huh ? Ce zici kBm te alaturi clubului ? :lol:

Ce noobi poti sa intalnesti ...pur si simplu nu imi vine sa cred .....Jucam pe un 50x si imi moare bufferul ...si vine un se .." give me a rez scroll...i have bigger casting...i rez him asap " =))=))

Siiiguuurrr ....un se da rez cu scroll mai rapid ca un th ... da daaa =)) ...

Am la liceu un coleg(mare rapper el cica)si in ora de religie a inceput:"Din partea lu Isus ptr maicuta lui ptr taicutu lui 300 de euro..multumim frumos , ptr toti invitatii , ptr Sfantul Duh , ptr toata brigada

I`as fi pus 2 .

Posted

Io fac parte din clubul : Nici o petrecere fara manele deci nu.Btw nu e prost... stie ce profesori nu au capacitatea sa tina ora in parametri normali :))

Posted

Cu 3 melodii de la Cannibal Corpse distrugi toti manelistii =))=)) ...

Chiar n-ai auzit de Jesus Anal Penetration? =))))

Sau lol.

N-ai mai auzit de COCK AND BALL TORTURE? =))))))))))))))))))))))

Cand am vazut video-ul asta am ras o ora ca handicapatul. :D

Dar de fapt ca sa-i omori de tot (chestie pentru care era sa-mi sparg capul cand am cazut de pe scaun)...

:lol:
Posted

gz pyro :beer:

ot: ba ce uameni astia de la computer games... am dld hellbound de la ei, si cand am instalat, ce sa vezi: instaleaza kamael :|

acum sa dld iar... abea 18% :|

Posted

Chiar n-ai auzit de Jesus Anal Penetration? ))

Sau lol.

N-ai mai auzit de COCK AND BALL TORTURE? ))))))))))))))))))))

Cand am vazut video-ul asta am ras o ora ca handicapatul.

Dar de fapt ca sa-i omori de tot (chestie pentru care era sa-mi sparg capul cand am cazut de pe scaun)...

http://www.youtube.com/watch?v=YmJ4JLIhUZA...feature=related

You're ...freak :))

GORGOROTH > ALL OF THAT SHITS :>

How To Kill An Manelist !!

La multi ani Romania ...

GG Pyro :)

Posted

prost e minous ala doamneee da tot am facut+2 pe el, doamne disper cu chat banu imi vine sa arunc monitoru pe geam.

l-am batut fara acumen pe arcana mace, prafu vietii :D

Posted

u are pro :> dar totusi: print or never happened :))

tocmai am terminat cu hellbound de pe alt site... incerc acum un srv de pe hopzone sa vad cum merge, si apoi intru pe dex sa spammez trade chat :))

Posted

jimmy daca gasesti un server hr stabil cat de cat de hellbound feel free to share pls, vreau si eu sa incerc

ps: http://img129.imageshack.us/my.php?image=prafrj7.jpg

Posted

ahahaha, cry.. glumeam man :))

oricum... tot incerc sa gasesc ceva... dar ori e clientul bulit, ori nu agsesc eu srv bune... ca imi da la majoritatea o eroare nesimtita...

2008.12.1 15:40:06

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1811 MHz with 1023MB RAM

Video : No Video

PosCode : LS1:0:0:0 1/0

General protection fault!

History: FD3DPredefinedShader::LoadShaderFileToString <- FD3DPredefinedShader::Load <- FD3DPredefinedShader::FD3DPredefinedShader <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Guest LeonidaS'
Posted

Dati-mi si mie un link spre un server de l2 cu experenta destul de buna si cu foarte multi jucatori.....

Guest LeonidaS'
Posted

De obicei ce clasa e ceam m-ai buna la pvp ?