CryNow Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Am fost scammat pe roxy. si nu pot sa postez pe forum lor de kkt .lol, are you serious ? cum sa fi asa nab mai bugy :( ?! Quote
Razvan Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bai daca aveti careva vreun db +10 si va mananca sa il enchantati, ganditi-va bine, lasati remuscarile sa va cuprinda... Dati-mi-l mie. :lol: icaruse stii cum se fac </faceu// cel putin inainte> bani pe dex? ma duceam cu wsul si cand imi cerea unu sa cristalizez.. ii dadeam 85% din cristale, sau mai aveam cate un "prieten", adica unu din asta din clan care zicea.. "hai care imi enchanteaza si mie?" si daca aveam cristale de gradul respectiv ii ziceam "da" si apoi "vai frate!! s-a spart :( sry.. poftim cristalele" si ramaneam si cu arma si cu enchantu ;) asta inseamna scam adevarat da am patit-o si eu de 2 ori.. o data de la dumnezeu.. cand m-a inchis in chul de la el si cica "vrei sa iesi? da-mi arma aia din mana ta!" apoi inca o data de la night mi se pare: eram in party cu el in mijlocul unei camere si imi zice " coaie n-ai tupeu sa arunci slsu ala pe jos" .. eu "da-te la 200 si il arunc!" dar nu m-am prins ca era by turn.. il arunc si ii pica lui.. omfg! Quote
andix3x Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 nm light + lance = 2 camere in fog [ hack user inca neprins pe dex oO ] , are peste 2k atk speed ;|Sa zicem ca a gasit un bug prin care sa isi dea rapid shot lvl 1 si sa mearga cu pole + un buff de la subclass + buffs de pp + dye de dex in prostie ...scazand con la greu ....Ajunge destul de usor la 1,3k atk speed ...chiar mai mult...unii ar zice ca e noob ...insa stie sa joace...banuiesc ca are anger pe pole ....that's IMBA ...Bai daca aveti careva vreun db +10 si va mananca sa il enchantati, ganditi-va bine, lasati remuscarile sa va cuprinda... Dati-mi-l mie.Va mananca ?? Dati`mi mie db`ul sa il tin si in timpul ala scarpinativa . ce nab cum sa fi asa nab mai bugy ?!We are all nabs Except Raw ( he's a nolifer :) ) /flame over Good night dudeeesss Quote
CryNow Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 o data de la dumnezeu.. cand m-a inchis in chul de la el si cica "vrei sa iesi? da-mi arma aia din mana ta!" ce nab AHAHAHHAHAH ps: soe ftw Quote
Buugy Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bah eu imi bag ceva in forum de la tfn, nu pot sa postez sa dau scamm report. Quote
Razvan Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ce nab AHAHAHHAHAH ps: soe ftw coaie deci am dat soe si m-a dat tot in clan hall la ei serios.. i-am dat arma si da-l in pwla mea mi-a dat drumu.. cand am intrat in clanofduduia pai ce profit am scos :X Quote
Buugy Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kkt de forum asta de tfn Hello Buugy it appears that you have not posted on our forums in several weeks, why not take a few moments to ask a question, help provide a solution or just engage in a conversation with another member in any one of our forums? am facut si un account nou si nici cu ala nu ma lasa sa fac post. Quote
CryNow Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ^ hahahahaha ... buugy, speak to me, free up your minds ))))) . dah ... that sucks. silen ... clanofduduia ? ce char ai avut mancatzash ? Quote
Razvan Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 pe banana in comun cu 2 friends si bdul <dupa ce am iesit de la rockk am intrat la duduia> Quote
xIcarus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Scam? Va zic eu tampenie nu scam. Cum sa gasesti ma un dark screamer +10 pe wrath in giran in locul din spatele wh-ului? Quote
Razvan Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Scam? Va zic eu tampenie nu scam. Cum sa gasesti ma un dark screamer +10 pe wrath in giran in locul din spatele wh-ului?cand esti la timpul si la momentul potrivit ;) si eu cand transferam de pe un cont pe altul, si nu mergea dual boxingul <de la net> la fel faceam ;) Quote
ClaudeFTW Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 We are all nabs Except Raw ( he's a nolifer :) ) /flame over Hai hai! Quote
Iverson Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sal cmf flacai ? cum merge joaca ?(spam ofc ) Quote
CryNow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 (edited) sal vladut so far:1 rec dc helm2 rec maj helm5 rec dc boots2 rec dc shield1 rec ss1 rec dragon grinder1 rec maj earringnot so bad, a :D ?yupyy tocmai am luat tallum helm rec :)+2 nm shield rec Edited November 27, 2008 by CryNow Quote
raw^ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sal vladut so far:1 rec dc helm2 rec maj helm5 rec dc boots2 rec dc shield1 rec ss1 rec dragon grinder1 rec maj earringnot so bad, a :D ?yupyy tocmai am luat tallum helm rec :)+2 nm shield recce faci cu alea?:P Quote
CryNow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 acu dau soe, vad ce parti am, si la ce am dau craft, la ce nu, vind. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ehe :) sa vezi cum e sa iei intr'o ora-2 : 20 dc boots recs :D .. vre'o 4 de dc helm , 2 de tallum helm ...nush cate de tallum boots :> wts tallum blade :> .... reusi sa fac baiumu cu dwarfu...mai am un pic si am subclasa pe el..si 3'rd fara shrine :) creed owned @ baium ...nu le-a dat magaoaia jwlsu Quote
CryNow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 eh, abea am 65 pe dorf, multi mobi nici nu se spoileaza, in special cougar ....le:wts dc helmtallum helmmaj helmdc boots :Din 2 zile ~ 260kk, si n-am jucat cine stie ce :D + lvl mic inca Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 eh, abea am 65 pe dorf, multi mobi nici nu se spoileaza, in special cougar ....le:wts dc helmtallum helmmaj helmdc boots :Din 2 zile ~ 260kk, si n-am jucat cine stie ce :D + lvl mic inca65 e lvl perfect :) nici sa nu iei skilele de la 66 ...si dwarfa mea are 65, e lvl perfect pt beast ( daca pt asta vrei sa o ti ) Quote
andix3x Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hai hai! Except Claude ...he's a pro ... Bine asa ? :> Re Ive ...cum merge ?? ce faci cu alea? Cum poti sa pui asemenea intrebari ? ...Iata raspunsul .. Jumatate dintre ele vor fi donate unor sinistrati din Transnistria . Altele vor fi vandute la negru prin germania . O parte din bani vor fi investiti in scutece pentru un asa numit RawAngel . Quote
raw^ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Except Claude ...he's a pro ... Bine asa ? :> Re Ive ...cum merge ?? Cum poti sa pui asemenea intrebari ? ...Iata raspunsul .. Jumatate dintre ele vor fi donate unor sinistrati din Transnistria . Altele vor fi vandute la negru prin germania . O parte din bani vor fi investiti in scutece pentru un asa numit RawAngel . hai da-ti foc ca esti amuzant cel putin unele recipe de acolo is de vandut la grocery.. Quote
CryNow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/3866/qqyl0.jpg neah ... nu-l tin pentru beast doar lol Quote
jimmy89 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 bv man.. iti revii cu banii wtb cry 12 :> ah... si wtb barakiel :P Quote
Nimeni Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ba frate au facut astia 1x spoil ? am stat vreo 2 ore la spoil de ewc si recipe de dc si nimic #-o Quote