Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ah scuze, tu nici nu cred a sti cum sa sti sa joci

Look who's talking now :)) ...

Recunosc , sunt noob .....Totusi ma intreb cat de noob poti sa fii tu ?? cred ca e a 5 a oara cand vii si zici " GG TRACII " ...de parca ar fi aici cineva care ar da 2 bani pe ei , parca ai fi un biet no lifer care isi preamareste clanul : " omg my clan rulezz ...we are teh b3sts " ...

Imo , gg TheOthers....chiar nu credeam ca pot lua inapoi giranul :) ... Si gg Outcasters ....r35p3c7 73h p0l@c p0w3r :)) ....

And who the Fuck is EMO clan ? :blink:

Posted

cum ? ce ? cand ?! cum adica sa iei ban ca ai lvl mic pentru un loc ?! ce uameni :| nu ai auzit de power level ?! sau ce ?!

si din cate am auzit eu, poti sa faci fata si un un bish mai mic, singur, acolo...

Posted

nu cred. din cate am icnercat eu, te baga direct in l2.exe din folderul principal sa faci update si sa intri pe serevrul oficial. nu in l2.exe din system... pt servere private nu cred.

Posted

BAAAAAA VREAU SI EU ZAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAA =P~

wtt 1kk for 1kg zapada :>

Ia ziceti..astia care va pricepeti, am inteles ca din decembrie baga astia pe dex alt l2..kamael sau ce naiba o fi . Atunci vor fi modalitati mai usoare de a creste cry 11-12-13 ?? ... Va scadea pretul la cry ??? ...sa stiu daca trebuie sa scap de al meu inainte de schimbarea asta :)

jimmy :)) sa vezi ce tare e sa ai matza +9 ( are 3 min buffu :P ..adica 18 min de macro :D ) ...si sa mergi rift ca mine :D WK macro si spoiler :X ..am portie dubla la ench :> ..pacat ca am doar un cry :))

This and This :beer: sunt curios

Posted

Merge cumva sa vada Xfire`ul Lineage 2`ul ?

dai detect games, astepti o sa-ti apara aia cu "instaled" si "non-instaled" games, dai un click pe sageata de la non-instaled, cauti lineage in lista, selectezi manual setup dai browse si bagi folderul in care e jocul <nu systemul ci jocul!>

btw vezi ca nu-ti merge la toate

crydog de unde esti ma!? ce as vrea si eu niste zapada 8->

Posted

scuze ca te-am suparat, nu mai plange:P

De fapt imi era mila de tine :)

wts draconic bow+4+focus

Need money sau te lasi de dex again ? :P

ce as vrea si eu niste zapada

ME TOO !!!111!!!!11!!

Mai da un semn de viata dude ,mai intra p mess :beer:

Posted

ce zi. lvl 74 pe th :)

am facut rost de bomt+3+acumen si tts neck [ am scapat de un useless knife pe hellbound :( ]

am facut rost de db+4+focus si am scapat de arcana mace+acumen

silen stau la munte, intr-o depresiune pe undeva prin tara.

andi ... just makin` bussiness ^_^

Posted

oooouuuucheeiii ...ms.....acum..alta intrebare .... CAND anume baga hellboundul asta ? :-? ..vom stii dinainte cu ceva timp ???

o sa primesti scrisoare prin posta