Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

http://www.tfn.gr/forum/f196/a-114663/ citeste aici.

Am observat si eu cei de la lolclanul ala de greek s grade draconic server cand pe server erau doar 2 de la noi din ally in urma cu 2 sapt. Plus ca nu am auzit sau vazut clanul ala prin varka sau pe la rb.

Shade,,, cred ca ar trebui sa faci o verificare tu sau Catalin, din cat stiu nu este nici un crafter pe server sa aiba toate acele recipes reg-ed, plus au mai fost niste chestii cu summon players in baium room si un admin minideed a luat adena in game si iteme etc.

Posted

claude tu ce mai mesteresti ? :-s

Ete ce sa fac, am primit un PC nou ca si cadou de ziua mea de nastere si incerc sa fac sa mearga programelul de net pe Vista.

In rest, mai nimic, mi-i dor de DEX. Amu ca am ban pe forum (iar) ma plictisesc la scarbici.

Posted

Sa faceti masa festiva pt. lantu' ala in sanje.

Si sa`l invitati si pe Jiji :P .

http://www.tfn.gr/forum/f196/a-114663/ citeste aici.

Am observat si eu cei de la lolclanul ala de greek s grade draconic server cand pe server erau doar 2 de la noi din ally in urma cu 2 sapt. Plus ca nu am auzit sau vazut clanul ala prin varka sau pe la rb.

Shade,,, cred ca ar trebui sa faci o verificare tu sau Catalin, din cat stiu nu este nici un crafter pe server sa aiba toate acele recipes reg-ed, plus au mai fost niste chestii cu summon players in baium room si un admin minideed a luat adena in game si iteme etc.

=)) ..Decat sa stea acolo sa dezbata cum au facut aia S mai bine se duceau si farmau si poate aveau si ei sanse la S :)) ...dar nah...spammers need to post :> ..they can't live without it :) .

Exista admin grec pe roxy ?Si inca ceva...Exista un player PvpApaNike in clanul ala de greci ?

Si la mine a nins...din pacate acum e soare :(

Posted

zapadaaaaaaaaaaaaa... vreau si eu :(

ot: doar eu am freezuri pe dex ?! sa stiu daca incerc sa fac ceva la PC, sau sa ma las de dex o perioada :P ca nu vreau sa imi pice cand sunt la anakazel :(

Posted

pai in ultima perioada am intrat f.rar si f.putin... am stat mai mult sa invat dota :D si pe dex ce am facut: hero rift lf ppl... go rift, start wk macro :D

ot: fulgi mici de zapada... dar e soare, si nici nu ajung bine pe asfalt...

Posted

BAAAAAA VREAU SI EU ZAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAA =P~

wtt 1kk for 1kg zapada :>

Ia ziceti..astia care va pricepeti, am inteles ca din decembrie baga astia pe dex alt l2..kamael sau ce naiba o fi . Atunci vor fi modalitati mai usoare de a creste cry 11-12-13 ?? ... Va scadea pretul la cry ??? ...sa stiu daca trebuie sa scap de al meu inainte de schimbarea asta :)

jimmy :)) sa vezi ce tare e sa ai matza +9 ( are 3 min buffu :P ..adica 18 min de macro :D ) ...si sa mergi rift ca mine :D WK macro si spoiler :X ..am portie dubla la ench :> ..pacat ca am doar un cry :))

Posted

Si sa`l invitati si pe Jiji :P .

=)) ..Decat sa stea acolo sa dezbata cum au facut aia S mai bine se duceau si farmau si poate aveau si ei sanse la S :)) ...dar nah...spammers need to post :> ..they can't live without it :) .

Exista admin grec pe roxy ?Si inca ceva...Exista un player PvpApaNike in clanul ala de greci ?

Si la mine a nins...din pacate acum e soare :(

Nu ai inteles andix despre ce e vb. Pe server erau doar 2 seturi de draconic la momentul ala si 2 de ic toate farmate de la antharas. Ca sa faci 2 seturi de draconic si 1 de ic iti trebe crafter cu toate recipele si plus inca un rand de recipe de draconic si mai ciudat e ca nimeni nu a vazut clanu ala prin varka sau ketra. Plus iti trebe ally lvl4 si lvl 5 si aia se fac la rb dar cum cand clanul ala in afara de alea sunt c graderi si f putini.

EE eram eu si faceam plvl la un wc din clan pentru Cov si Gatechant in pagans

Era si un calcul pe acolo cate manes trebuiau sa farmeze aia

Da este un player pvpanapnike sau cum draq il cheama cel mai lol glad care a existat odata nolifer un kid care vb engrish si este ucis de ee si wc in duo haha. VIne el cu hero skills si nu reuseste sa ucida un ee care ii da trance si mana burn si apoi wc cu drain il ucide, lol hero cu c grade jwls. Nu am vazut pe nimeni sa sux mai mult de atat

Posted

BAAAAAA VREAU SI EU ZAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAA =P~

wtt 1kk for 1kg zapada :>

Ia ziceti..astia care va pricepeti, am inteles ca din decembrie baga astia pe dex alt l2..kamael sau ce naiba o fi . Atunci vor fi modalitati mai usoare de a creste cry 11-12-13 ?? ... Va scadea pretul la cry ??? ...sa stiu daca trebuie sa scap de al meu inainte de schimbarea asta :)

jimmy :)) sa vezi ce tare e sa ai matza +9 ( are 3 min buffu :P ..adica 18 min de macro :D ) ...si sa mergi rift ca mine :D WK macro si spoiler :X ..am portie dubla la ench :> ..pacat ca am doar un cry :))

fataaaaaaaaaaaa detaliaza plis. de unde ai auzit ? esti sigura ?

plis fata plis :D

Posted

fataaaaaaaaaaaa detaliaza plis. de unde ai auzit ? esti sigura ?

plis fata plis :D

mai ...cred ca am auzit la cineva...zicea ca crystal dagger + MM e degeaba pe hellbound ..cand baga in decembrie...si incerca sa il vanda :| si a zis si de cry dar nimic sigur....de asta vreau sa aflu si eu

Posted

wtt 1kk for 1kg zapada

do it 1kkk :>

Buugy poate alea erau secundarele lor ...

Da este un player pvpanapnike sau cum draq il cheama cel mai lol glad care a existat odata nolifer un kid care vb engrish si este ucis de ee si wc in duo haha. VIne el cu hero skills si nu reuseste sa ucida un ee care ii da trance si mana burn si apoi wc cu drain il ucide, lol hero cu c grade jwls. Nu am vazut pe nimeni sa sux mai mult de atat

A ramas la fel de noob :wub: :wub: ce pk i`as da ...lolgladul la2crazyului :)) .....

P.S Sa il vezi cum joaca cu necro :)) ...in oly cand incepea un meci daca ii prindea anchor castiga meciul , daca nu incepea cu " oo fuck ...damn this skill " =))=))=)) ...Cand era la oly muream de ras =)) ....

Inca vreo 2 intrebari ... ce clanuri de greci sunt pe acolo ?? si ce nume au liderii ?

GG TRACII

Dude , we don't care about em ...

Posted

eu inca am 73... ma ocup de piata cristalelor acum... am AM, am IC Shield... tre sa fac aum DC (ca o sa fac SH pe sub)... si tre sa mai fac si de MSS, ca vreau nobless :P