andix3x Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ce face fetili? Mananca inghetati? Pe mine personal ma doare un fir de par :P . Cred ca pe roxy e coruptie Ai luat fail la S grade ? Quote
CryNow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 da ... ms.claude tu ce mai mesteresti ? :-sbuugy detalii ... Quote
Buugy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://www.tfn.gr/forum/f196/a-114663/ citeste aici.Am observat si eu cei de la lolclanul ala de greek s grade draconic server cand pe server erau doar 2 de la noi din ally in urma cu 2 sapt. Plus ca nu am auzit sau vazut clanul ala prin varka sau pe la rb. Shade,,, cred ca ar trebui sa faci o verificare tu sau Catalin, din cat stiu nu este nici un crafter pe server sa aiba toate acele recipes reg-ed, plus au mai fost niste chestii cu summon players in baium room si un admin minideed a luat adena in game si iteme etc. Quote
ClaudeFTW Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 claude tu ce mai mesteresti ? :-sEte ce sa fac, am primit un PC nou ca si cadou de ziua mea de nastere si incerc sa fac sa mearga programelul de net pe Vista.In rest, mai nimic, mi-i dor de DEX. Amu ca am ban pe forum (iar) ma plictisesc la scarbici. Quote
CryNow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 sa-l stapanesti sanatos. ce lucrezi mai ? oObugy, i loled hard. dar citisem printre randuri de halisha cu strider ... well, that might be a good posibility. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 gg tracii. yeah gg tracii .....cat am putut sa rad =)) :wub: nasty <3 Quote
ClaudeFTW Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sa faceti masa festiva pt. lantu' ala in sanje. Quote
raw^ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 yeah gg tracii .....cat am putut sa rad =)) :wub: nasty <3 32 minute ne-o luat sa il facem cu tot cu hall alarm divices Quote
jimmy89 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ce ? cand ? cum ? ce s-a intamplat ?! ce au facut tracii ?! ha ?!da... am vazut pe dex forum... gg tracii pt frintezza :P Quote
CryNow Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 failed major arcana boots abea astept sa ies cu daciuca la plimbare :D [ in brasov zapada are 15 cm ] take a pic :) -> asa ningea ieri http://i467.photobucket.com/albums/rr32/cryn0w/DSC01546.jpg asa arata acum http://i467.photobucket.com/albums/rr32/cryn0w/DSC01547.jpg :wub: my town Quote
xIcarus Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 In ct a nins aseara (foarte romantic, won't forget it soon ) dar s-a pus doar pe alocuri. Plouase juma de zi inainte. Quote
Nimeni Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 failed major arcana boots abea astept sa ies cu daciuca la plimbare :D [ in brasov zapada are 15 cm ] take a pic :) -> asa ningea ieri http://i467.photobucket.com/albums/rr32/cryn0w/DSC01546.jpg asa arata acum http://i467.photobucket.com/albums/rr32/cryn0w/DSC01547.jpg :wub: my town te invidiez :D Quote
andix3x Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Sa faceti masa festiva pt. lantu' ala in sanje. Si sa`l invitati si pe Jiji :P . http://www.tfn.gr/forum/f196/a-114663/ citeste aici. Am observat si eu cei de la lolclanul ala de greek s grade draconic server cand pe server erau doar 2 de la noi din ally in urma cu 2 sapt. Plus ca nu am auzit sau vazut clanul ala prin varka sau pe la rb. Shade,,, cred ca ar trebui sa faci o verificare tu sau Catalin, din cat stiu nu este nici un crafter pe server sa aiba toate acele recipes reg-ed, plus au mai fost niste chestii cu summon players in baium room si un admin minideed a luat adena in game si iteme etc. ..Decat sa stea acolo sa dezbata cum au facut aia S mai bine se duceau si farmau si poate aveau si ei sanse la S ...dar nah...spammers need to post :> ..they can't live without it :) . Exista admin grec pe roxy ?Si inca ceva...Exista un player PvpApaNike in clanul ala de greci ? Si la mine a nins...din pacate acum e soare :( Quote
jimmy89 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zapadaaaaaaaaaaaaa... vreau si eu :(ot: doar eu am freezuri pe dex ?! sa stiu daca incerc sa fac ceva la PC, sau sa ma las de dex o perioada :P ca nu vreau sa imi pice cand sunt la anakazel :( Quote
CryNow Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 si eu am si 85% de pe server au. cica de joi. hai ma ce dracu, tot eu nu joc si tot eu stiu mai multe :P ? Quote
jimmy89 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 pai in ultima perioada am intrat f.rar si f.putin... am stat mai mult sa invat dota :D si pe dex ce am facut: hero rift lf ppl... go rift, start wk macro :Dot: fulgi mici de zapada... dar e soare, si nici nu ajung bine pe asfalt... Quote
kBm Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 @Icarus tu esti din constanta roakere?Poate bem o bere pe ritmurile lu Gutza Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 BAAAAAA VREAU SI EU ZAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAA =P~ wtt 1kk for 1kg zapada :> Ia ziceti..astia care va pricepeti, am inteles ca din decembrie baga astia pe dex alt l2..kamael sau ce naiba o fi . Atunci vor fi modalitati mai usoare de a creste cry 11-12-13 ?? ... Va scadea pretul la cry ??? ...sa stiu daca trebuie sa scap de al meu inainte de schimbarea asta :) jimmy sa vezi ce tare e sa ai matza +9 ( are 3 min buffu :P ..adica 18 min de macro :D ) ...si sa mergi rift ca mine :D WK macro si spoiler :X ..am portie dubla la ench :> ..pacat ca am doar un cry Quote
Buugy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Si sa`l invitati si pe Jiji :P . ..Decat sa stea acolo sa dezbata cum au facut aia S mai bine se duceau si farmau si poate aveau si ei sanse la S ...dar nah...spammers need to post :> ..they can't live without it :) . Exista admin grec pe roxy ?Si inca ceva...Exista un player PvpApaNike in clanul ala de greci ? Si la mine a nins...din pacate acum e soare :( Nu ai inteles andix despre ce e vb. Pe server erau doar 2 seturi de draconic la momentul ala si 2 de ic toate farmate de la antharas. Ca sa faci 2 seturi de draconic si 1 de ic iti trebe crafter cu toate recipele si plus inca un rand de recipe de draconic si mai ciudat e ca nimeni nu a vazut clanu ala prin varka sau ketra. Plus iti trebe ally lvl4 si lvl 5 si aia se fac la rb dar cum cand clanul ala in afara de alea sunt c graderi si f putini. EE eram eu si faceam plvl la un wc din clan pentru Cov si Gatechant in pagans Era si un calcul pe acolo cate manes trebuiau sa farmeze aia Da este un player pvpanapnike sau cum draq il cheama cel mai lol glad care a existat odata nolifer un kid care vb engrish si este ucis de ee si wc in duo haha. VIne el cu hero skills si nu reuseste sa ucida un ee care ii da trance si mana burn si apoi wc cu drain il ucide, lol hero cu c grade jwls. Nu am vazut pe nimeni sa sux mai mult de atat Quote
CryNow Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 BAAAAAA VREAU SI EU ZAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAAAA =P~ wtt 1kk for 1kg zapada :> Ia ziceti..astia care va pricepeti, am inteles ca din decembrie baga astia pe dex alt l2..kamael sau ce naiba o fi . Atunci vor fi modalitati mai usoare de a creste cry 11-12-13 ?? ... Va scadea pretul la cry ??? ...sa stiu daca trebuie sa scap de al meu inainte de schimbarea asta :) jimmy sa vezi ce tare e sa ai matza +9 ( are 3 min buffu :P ..adica 18 min de macro :D ) ...si sa mergi rift ca mine :D WK macro si spoiler :X ..am portie dubla la ench :> ..pacat ca am doar un cry fataaaaaaaaaaaa detaliaza plis. de unde ai auzit ? esti sigura ? plis fata plis :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 fataaaaaaaaaaaa detaliaza plis. de unde ai auzit ? esti sigura ? plis fata plis :D mai ...cred ca am auzit la cineva...zicea ca crystal dagger + MM e degeaba pe hellbound ..cand baga in decembrie...si incerca sa il vanda si a zis si de cry dar nimic sigur....de asta vreau sa aflu si eu Quote
andix3x Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wtt 1kk for 1kg zapada do it 1kkk :> Buugy poate alea erau secundarele lor ... Da este un player pvpanapnike sau cum draq il cheama cel mai lol glad care a existat odata nolifer un kid care vb engrish si este ucis de ee si wc in duo haha. VIne el cu hero skills si nu reuseste sa ucida un ee care ii da trance si mana burn si apoi wc cu drain il ucide, lol hero cu c grade jwls. Nu am vazut pe nimeni sa sux mai mult de atat A ramas la fel de noob :wub: :wub: ce pk i`as da ...lolgladul la2crazyului ..... P.S Sa il vezi cum joaca cu necro ...in oly cand incepea un meci daca ii prindea anchor castiga meciul , daca nu incepea cu " oo fuck ...damn this skill " ...Cand era la oly muream de ras .... Inca vreo 2 intrebari ... ce clanuri de greci sunt pe acolo ?? si ce nume au liderii ? GG TRACII Dude , we don't care about em ... Quote
jimmy89 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eu inca am 73... ma ocup de piata cristalelor acum... am AM, am IC Shield... tre sa fac aum DC (ca o sa fac SH pe sub)... si tre sa mai fac si de MSS, ca vreau nobless :P Quote