jimmy89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 da, acum ET e format din: EK, Ventrue, WF Quote
raw^ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 da, acum ET e format din: EK, Ventrue, WF vroia nasty sa ne dea el afara... dar uita ca nu el este ally lider da si-o luat pkuri seriose o vreme de la cativa din ek Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ce ma wf e in eternity ? oO sau va exprimati prost, sau inteleg eu aiurea :D !? ingelitzo, fuck oe. fa oe pe arme nu pe seturi PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF si asa nu ai tu sanse la hero, nu stiu de ce te agiti pt dc +6 fa un am +6 si il dai pe set +6 big deal ... ok ok...poate eu nu ma prinsesem, dar tu nici pana acum nu te-ai prins ??? HERO = FEED SI ATAT !!! ..nu o sa ies never hero pe bataie "pe bune" ...ci daca e sa ies vreodata va fi ca poate ma vor pune ek la rand ;) ...atm si eu dau punctele mele celor care ies hero OE pe arme....tentant..dar mult prea greu ...hai ca e o manusa, un helm..hai 10 /:) 1kkk .... dar sa spargi un AM de la 4-5 ..sau mai mult...sau...e deja teroare :D nu as putea (desi dupa setul de dc asta vreau sa fac ... ) Ma agit pt dc +6, pt ca asta imi doresc si deja am luat decizia, am boots + roba..ce vrei sa stau cu ele asa +6 ??? .. "irosesc enchantu" :) macar acum fac totu sa fie set de data asta incerc sa ma abtin sa mai cumpar dc glove itemu ...o sa ma duc la farm...incet si greu..dar mai ieftin Quote
xIcarus Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 da, acum ET e format din: EK, Ventrue, WFBUHAHA, BREAK THEIR BONES, WF! Clanul nr.1 la capitolul comunitate imo. Quote
andix3x Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 o fi daca tu zici, redd's e de femei--- suc cu gust de bere^du-te tare flacau. +1 :) nu pot sa cred...ori am ghinion..or nush .......5 dc gloves OE ..doar una +5. .si aia poc...NIMIC +6 INCREDIBIL ......+ cele 3 sparte pana acum.....din 8 dc gloves niciuna ~X( SMF IN EL DE OE :blink: ...U > Gokuz ....parca vad ca dc gloves or sa fie 200kk pe dex.....Incearca sa faci mai multe +5 ...iar apoi sa incepi sa pui pentru +6 ...altfel o sa tot ei fail in continuu. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 +1 :) :blink: ...U > Gokuz ....parca vad ca dc gloves or sa fie 200kk pe dex..... Incearca sa faci mai multe +5 ...iar apoi sa incepi sa pui pentru +6 ...altfel o sa tot ei fail in continuu. din alea 5..stii cate avusai +5 ????? ..... 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..iti dai seama cate ar trebui sa strang pana sa fac nush cate +5 ?! ... ..mai incerc...vad eu Quote
CryNow Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 keep it coming baby :D vt+wf+ek = nice ally imo. daca m-as reapuca mi-as face dager'u 78 si m-as baga in ventrue [oh yea baby] o sa ma gandesc pana pe la 3 ce o sa fac. anyways sunt super curios ce CREST are WF acum in ET, ca cea veche era super tare fratehhhh ingelitzo, TU FATA TU !!!!! deci fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asa se face enchant, asculta-l pe batranul andix. din 5 perechi +5 100% iese 1 +6, dar asta daca le enchantezi pe toate consecutiv, nu 1 acum si alta peste 2 zile, tu fata tu :D [ sper sa nu te superi tu fata :D, dar mondenii rulz ] DA FATA ??? ps: o melodie de dimineata [ dupa un laborator de chimie ] http://www.youtube.com/watch?v=xpPC-sEu060 Quote
jimmy89 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ia sa vedem ce recomanzi tu acolo pana fac upload la poza cu crestu de la wf :Puite aici : http://img237.imageshack.us/img237/2674/wfpz0.jpg (am editat ca sa nu fac reclama la jucatori :P) Quote
CryNow Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 e super tare si asta, dar tot mai faina era aia pe rosu :D Quote
Razvan Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ia sa vedem ce recomanzi tu acolo pana fac upload la poza cu crestu de la wf :Puite aici : http://img237.imageshack.us/img237/2674/wfpz0.jpg (am editat ca sa nu fac reclama la jucatori :P)era mai calumea aia pe care o stiam eu de la et.. <ma refer la cea in alb si negru> Quote
xIcarus Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Imi placea crestul wf. Cel mai mult imi placea TO cu Abstract ally crests. Quote
andix3x Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ps: o melodie de dimineata [ dupa un laborator de chimie] http://www.youtube.com/watch?v=wAGjdgex7Bs :D Cry nu intri chiar niciodata pe mess ? Ce crest au wf ....almost lolcrest :P ingelitzo, TU FATA TU !!!!! deci fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asa se face enchant, asculta-l pe batranul andix. din 5 perechi +5 100% iese 1 +6, dar asta daca le enchantezi pe toate consecutiv, nu 1 acum si alta peste 2 zile, tu fata tu [ sper sa nu te superi tu fata , dar mondenii rulz ] chiar 2 . 2x2kkk = 4kkk .....cat sa iti ei un baium si un aq :P Inca un sfat , sa nu faci prostia sa pui enchanturi unul dupa altul...ai rabdare...pune 1 enchat la o zi ...sau macar vreo 5 -6 ore ...daca pui unul dupa altul sansele sa ei fail sunt mai mari . Quote
CryNow Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 andix pt mine mess'u e ca invatatu ) doar cand am nevoie il folosesc ... daca e ceva, da un pm aici si intru pe mess. vreau si eu un high rate ... ma plictisesc fantastic. nu vreau servere pocnite gen fury ... si sa fie interlude/hellbound Quote
jimmy89 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 'neatzaandi... cum adica cu 4kkk sa iti iei aq "si" baium ?! eu din cate stiam, doar aq era 3kkk... sau n-am mai intrat eu demult sa verific piata ?! :P Quote
Guest abracadabra1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Btw daca cineva are nevoie de ajutor pe luna [ retail ] imi poate da PM. Adena/items/orice. Quote
andix3x Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 andi... cum adica cu 4kkk sa iti iei aq "si" baium ?! eu din cate stiam, doar aq era 3kkk... sau n-am mai intrat eu demult sa verific piata ?! Tot la fel e :) .Insa vezi tu , ea e in eternity....un anunt pe alianta si sigur iti da cineva pm ...si daca prinzi pe unul din clan te tocmesti un pic si scoti aq la 2kk....iar la baium mai dai ceva adena :) vreau si eu un high rate ... ma plictisesc fantastic. nu vreau servere pocnite gen fury ... si sa fie interlude/hellbound Cand gasesti sa postezi aici , vreau si eu un high rate :) . Quote
Guest abracadabra1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ce se mai aude de magicr de pe luna, stie careva?:)iti pot zice eu ce face mr ul pe luna, nimic. /end'jimmy89' date='Nov 21 2008, 16:16' post='3238715']in primul rand ne trebuie cont :Dsi asta e greu de obtinut? www.lineage2.com Quote
CryNow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 (edited) abracadabra, apreciez gestul tau. :tiphat: dat fiind faptul ca de cs m-am plictisit, iar pe bnet is numa ratati care jaoca cu maphack [ de dota vorbin ], dupa ce termin de luat football manager 09, ma apuc sa downloadez iar interlude'u.le: tocmai am vorbit cu power lvling guy si mi-a zis ca are 58 pe dagger :D [ il vrea 78 ] asta inseamna ca o sa am 78 asigurat in fog :DD Edited November 21, 2008 by CryNow Quote
CryNow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hai frate da-o dracu pica dexu de 3 ori in 20 minute :comp1: Quote
jimmy89 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 daca isi revine cu lagul si freezurile, mai bine sa pice :P Quote
andix3x Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Adaugat Ieri, 18:38 Adaugat Astazi, 18:28 Aproape o zi fara ca nimeni sa mai posteze aici hai frate da-o dracu pica dexu de 3 ori in 20 minute WELCOMEEE BACCCKKK :> Quote