Razvan Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Uuu I turned you all so horny. :> Va multumesc mult. :) Si cu asta am incheiat inca un an. La anu majoratul. V-as da o bere (lui Inge un pepsi?) dar nu am cum. :) OoO la anu` majoratu`.. fi-i sigur ca daca ne inviti venim ;) in mai majoratul meu.. cred ca il fac la durau sau undeva in suceava.. daca vrea cineva sa vina, e invitatul meu :X Quote
Spydy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 La Multi Ani Icaurs, sa cresti mare unde esti mic :P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Uuu I turned you all so horny. :> Va multumesc mult. :) Si cu asta am incheiat inca un an. La anu majoratul. V-as da o bere (lui Inge un pepsi?) dar nu am cum. :) cola pls :pokeye: In sfarsit terminai ally 2 pe Booze .. fac HS , si dupa shrine :X si gata spoilerashu :D .... intre timp, mai sparsai o pereche de dc glove azi de la 4-5 Quote
icemoartea Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Happy birthday dudeeeee !!! Dai o bere :> .Cum pot vedea fps`urile din timpul jocului ? :Dcand bagi contu si parola dai enter o data,enter a 2-a oara,dupa selectezi caracteru cu care vrei sa vezi fps`urile si porma dai delete.Apoi trebuie sa astepti cateva zile ... in the end u can see the fps`s Quote
CryNow Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 La Multi Ani ! icarus .. sry de intarziere :( Quote
Wonderer Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 +1 sb +1dlema credeti sau pun print? ;)) Quote
xIcarus Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cola pls :pokeye: There you go. *opens a cutie of cola* :lol: Care vrea bere? :D La Multi Ani ! icarus .. sry de intarziere :( Don't worry about it. Mersi mult. :) Ia si tu o bere. *opens a cutie of beer*. PS: sunt cam luat de la whiskey (Chivas), ignore me plox. :lol: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 uuu ..muciumeshc mami :D yupee :D wtt red 13 for red 12 + adena :D ..in sfarsit crescu cryul, mai recuperez un pic din banuti deseara bag un craft de 2 dc glove..:-? sper sa iasa si sa bag +++ in ele :D Mi se pare mie sau in ultima vreme dexu s-a prostit rau de tot la capitolul lag/ss lag/ freeze la mass pvp ( acum la anty avusai 0 fps in vre'o 20 min ...de cum dadui port loa heart unde ne asteptau creed, vazui doar o poza...si statu poza aia pana cand auzii pe vent ca ii baturam..si plecara de acolo ...jalnic) ?! Quote
jimmy89 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Care vrea bere? :D<--- :> deja ma plictisesc pe dex... cand ziceati ca se deschide azure ala ?! :D Quote
raw^ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 uuu ..muciumeshc mami :D yupee :D wtt red 13 for red 12 + adena :D ..in sfarsit crescu cryul, mai recuperez un pic din banuti deseara bag un craft de 2 dc glove..:-? sper sa iasa si sa bag +++ in ele :D Mi se pare mie sau in ultima vreme dexu s-a prostit rau de tot la capitolul lag/ss lag/ freeze la mass pvp ( acum la anty avusai 0 fps in vre'o 20 min ...de cum dadui port loa heart unde ne asteptau creed, vazui doar o poza...si statu poza aia pana cand auzii pe vent ca ii baturam..si plecara de acolo ...jalnic) ?! cine se ocupa acum cu events, darkryon sau creep ?:P ps: lma icarus:P Quote
andix3x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cand bagi contu si parola dai enter o data,enter a 2-a oara,dupa selectezi caracteru cu care vrei sa vezi fps`urile si porma dai delete.Apoi trebuie sa astepti cateva zile ... in the end u can see the fps`sBagate`n baie !! Un sapun , tevile de la baie , o funie si o scrisoare emo de la revedere .Fugi rapid !! Ajungi vedeta la Dan Diaconescu !!!1111!!!!Care vrea bere? <--- :> .....Red's sau Beck's :) ....No coke :P .+1 sb +1dlema credeti sau pun print? Cum sa nu te credem mah ? :) intre timp, mai sparsai o pereche de dc glove azi de la 4-5300kk imprumut plix :D Quote
raw^ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 300kk imprumut plix :D maaaaa ce milog esti credeam ca sb-ul ala ti l-a promis cry sau ceva dar vad ca de la toti ceri cateceva Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cine se ocupa acum cu events, darkryon sau creep ?:P ps: lma icarus:P ce events ? nush...events adica pvp/raids chestii ? ...care apuca..nush care se ocupa , eu merg in party la careva si gata faza pe dex acum ..cand reveni ... : Omega's event Strarted !!! ...si nimic mai mult , in oras nu vad niciun npc de event..nimic...deci...WTF IS THAT ?! Quote
xIcarus Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 <--- :> Beck's for jimmy! ps: lma icarus:PMersi. Ceva imi zice ca iti place heineken. :D<--- :> .....Red's sau Beck's :) ....No coke :P .Redd's for andi! Haha sunt luat. :lol: Quote
raw^ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mersi. Ceva imi zice ca iti place heineken. :D printre altele da Quote
andix3x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 maaaaa ce milog esti credeam ca sb-ul ala ti l-a promis cry sau ceva dar vad ca de la toti ceri cateceva De fapt sb`ul ala mi`l dadea cry daca eram mai activ pe dex :P ..si a 2 a a fost o gluma :) . printre altele da Isn't heinken gay ? Eu asa am auzit :) Redd's for andi! Happy :D andix3x+ red's = uber flamer Quote
raw^ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 De fapt sb`ul ala mi`l dadea cry daca eram mai activ pe dex :P ..si a 2 a a fost o gluma :) . Isn't heinken gay ? Eu asa am auzit :) Happy :D andix3x+ red's = uber flamer o fi daca tu zici, redd's e de femei--- suc cu gust de bere @inge: nu mai aveti vent cu shout pe toate partyurile ?:P Quote
CryNow Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ^du-te tare flacau. Pe unde mai sunt TRACII ? still no ally ? Quote
raw^ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ^du-te tare flacau. Pe unde mai sunt TRACII ? still no ally ?Nu am mai jucat de 1 saptamana, cred ca tot fara sunt ... da spune tu... ai cu cine face ally?:P Quote
jimmy89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pai unde sa mai intre Tracii ?! ca au intrat WF in locul lor :P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nu pot sa cred...ori am ghinion..or nush .......5 dc gloves OE ..doar una +5. .si aia poc...NIMIC +6 INCREDIBIL ...... + cele 3 sparte pana acum.....din 8 dc gloves niciuna ~X( SMF IN EL DE OE Quote
raw^ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pai unde sa mai intre Tracii ?! ca au intrat WF in locul lor :P pai noi am iesit din eternity, nu ei ne-o dat afara din alianta mi-e mi-ar place sa se faca iar eternity dar fara ventrue :) headless chickens cum zice nasty Quote
jimmy89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 da cine a zis ca v-au dat ei afara ?! eu am zis doar caa intrat WF in locul Traciilor, in ET... Quote
CryNow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ce ma wf e in eternity ? oO sau va exprimati prost, sau inteleg eu aiurea :D !?ingelitzo, fuck oe. fa oe pe arme nu pe seturi PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF si asa nu ai tu sanse la hero, nu stiu de ce te agiti pt dc +6fa un am +6 si il dai pe set +6 big deal ... Quote