Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Uuu I turned you all so horny. :>

Va multumesc mult. :) Si cu asta am incheiat inca un an. La anu majoratul. :)) V-as da o bere (lui Inge un pepsi?) dar nu am cum. :)

OoO la anu` majoratu`.. fi-i sigur ca daca ne inviti venim ;)

in mai majoratul meu.. cred ca il fac la durau sau undeva in suceava.. daca vrea cineva sa vina, e invitatul meu :X

Posted

Uuu I turned you all so horny. :>

Va multumesc mult. :) Si cu asta am incheiat inca un an. La anu majoratul. :)) V-as da o bere (lui Inge un pepsi?) dar nu am cum. :)

cola pls :)):copilas: :pokeye:

In sfarsit terminai ally 2 pe Booze .. fac HS , si dupa shrine :X si gata spoilerashu :D .... intre timp, mai sparsai o pereche de dc glove azi de la 4-5

Posted

Happy birthday dudeeeee !!! Dai o bere :> .

Cum pot vedea fps`urile din timpul jocului ? :D

cand bagi contu si parola dai enter o data,enter a 2-a oara,dupa selectezi caracteru cu care vrei sa vezi fps`urile si porma dai delete.Apoi trebuie sa astepti cateva zile ... in the end u can see the fps`s

Posted

cola pls :)):copilas: :pokeye:

There you go. *opens a cutie of cola* :lol:

Care vrea bere? :D

La Multi Ani ! icarus .. sry de intarziere :(

Don't worry about it. Mersi mult. :) Ia si tu o bere. *opens a cutie of beer*.

PS: sunt cam luat de la whiskey (Chivas), ignore me plox. :lol:

Posted

uuu ..muciumeshc mami ;;) :D

yupee :D wtt red 13 for red 12 + adena :D ..in sfarsit crescu cryul, mai recuperez un pic din banuti

deseara bag un craft de 2 dc glove..:-? sper sa iasa si sa bag +++ in ele :D

Mi se pare mie sau in ultima vreme dexu s-a prostit rau de tot la capitolul lag/ss lag/ freeze la mass pvp ( acum la anty avusai 0 fps in vre'o 20 min ...de cum dadui port loa heart unde ne asteptau creed, vazui doar o poza...si statu poza aia pana cand auzii pe vent ca ii baturam..si plecara de acolo ...jalnic) ?!

Posted

uuu ..muciumeshc mami ;;) :D

yupee :D wtt red 13 for red 12 + adena :D ..in sfarsit crescu cryul, mai recuperez un pic din banuti

deseara bag un craft de 2 dc glove..:-? sper sa iasa si sa bag +++ in ele :D

Mi se pare mie sau in ultima vreme dexu s-a prostit rau de tot la capitolul lag/ss lag/ freeze la mass pvp ( acum la anty avusai 0 fps in vre'o 20 min ...de cum dadui port loa heart unde ne asteptau creed, vazui doar o poza...si statu poza aia pana cand auzii pe vent ca ii baturam..si plecara de acolo ...jalnic) ?!

cine se ocupa acum cu events, darkryon sau creep ?:P

ps: lma icarus:P

Posted

cand bagi contu si parola dai enter o data,enter a 2-a oara,dupa selectezi caracteru cu care vrei sa vezi fps`urile si porma dai delete.Apoi trebuie sa astepti cateva zile ... in the end u can see the fps`s

Bagate`n baie !! Un sapun , tevile de la baie , o funie si o scrisoare emo de la revedere .Fugi rapid !! Ajungi vedeta la Dan Diaconescu !!!1111!!!!

Care vrea bere?

<--- :> .....Red's sau Beck's :) ....No coke :P .

+1 sb +1dle

ma credeti sau pun print?

Cum sa nu te credem mah ? :)

intre timp, mai sparsai o pereche de dc glove azi de la 4-5

300kk imprumut plix :D

Posted

cine se ocupa acum cu events, darkryon sau creep ?:P

ce events ? :-?? nush...events adica pvp/raids chestii ? ...care apuca..nush care se ocupa , eu merg in party la careva si gata :-??

faza pe dex acum ..cand reveni ... : Omega's event Strarted !!! ...si nimic mai mult , in oras nu vad niciun npc de event..nimic...deci...WTF IS THAT ?!

Posted

<--- :>

Beck's for jimmy!

Mersi. Ceva imi zice ca iti place heineken. :D

<--- :> .....Red's sau Beck's :) ....No coke :P .

Redd's for andi!

Haha sunt luat. :lol:

Posted

maaaaa ce milog esti credeam ca sb-ul ala ti l-a promis cry sau ceva dar vad ca de la toti ceri cateceva

De fapt sb`ul ala mi`l dadea cry daca eram mai activ pe dex :P ..si a 2 a a fost o gluma :) .

printre altele da

Isn't heinken gay ? Eu asa am auzit :)

Redd's for andi!

Happy :D

andix3x+ red's = uber flamer :))

Posted

De fapt sb`ul ala mi`l dadea cry daca eram mai activ pe dex :P ..si a 2 a a fost o gluma :) .

Isn't heinken gay ? Eu asa am auzit :)

Happy :D

andix3x+ red's = uber flamer :))

o fi daca tu zici, redd's e de femei--- suc cu gust de bere :))

@inge: nu mai aveti vent cu shout pe toate partyurile ?:P

Posted

^

du-te tare flacau.

Pe unde mai sunt TRACII ? still no ally ?

Nu am mai jucat de 1 saptamana, cred ca tot fara sunt ... da spune tu... ai cu cine face ally?:P

Posted

pai unde sa mai intre Tracii ?! ca au intrat WF in locul lor :P

pai noi am iesit din eternity, nu ei ne-o dat afara din alianta

mi-e mi-ar place sa se faca iar eternity dar fara ventrue :)

headless chickens cum zice nasty :))

Posted

ce ma wf e in eternity ? oO sau va exprimati prost, sau inteleg eu aiurea :D !?

ingelitzo, fuck oe. fa oe pe arme nu pe seturi PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF si asa nu ai tu sanse la hero, nu stiu de ce te agiti pt dc +6

fa un am +6 si il dai pe set +6 big deal ...