Soul-Thief Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Au schimbat pagina de la myst, aseara arata atfel M-am uitat putin pe forum la myst la bugs ... cam jenante unele buguri @lasher intra sa vezi cum e apoi vorbeste ... pana acum e de departe cel mai muncit server privat de l-am vazut ... oricum forumu chiar nu e ceva de luat in seama toti noobi posteaza numai prosti acolo am jucat si pe dex ... nu o sa vezi nici in 2 ani pe dex ce este acolo ... paradise hmm dragutz dar item lag rau de tot cand e mai multa lume dar implemetarile de pe paradise sunt mult in urma astora ... oricum serverul asta chiar merita pentru ultimu patch de C4 intrati aici http://rapidshare.de/files/21742569/L2_Mys...4_LIVE.exe.html contu se face usor ... incercatil daca nu va place ... nu mai zic nmk PS: uitete la posturile cu buguri ... ce e inainte de 29 mai e de la beta ... ce e dupa la toate adminu raspunde ... chiar nu am vazut un server unde admini chiar sa citeasca ce e pe forum. Quote
Lasher_ro Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Pe dex adminii in general citesc ce e pe forum Bugurile alea erau postate de un GM ( topicul se numea ceva gen 1st of June Bugs ) si erau postate multe bugs, printre care unele care 100% nu sunt pe l2j, si ma indoiesc ca sunt pe c1modded. Si nu ma apuc iar sa joc pe un server ca in ultimul timp am inceput la caractere de m-am saturat ... deocamdata raman pe dex ( pana se deschide evolva ) Edit : Pe off poti face si 20 intr-o zi daca iti imprumuta cineva best ng Quote
Bavanai Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Edit : Pe off poti face si 20 intr-o zi daca iti imprumuta cineva best ng Faci si 60+ in maxim 2 luni daca ai bani de aruncat... Eu as cumpara un singur lucru pe oficial daca ar fi sa joc: as cumpara adena cat sa-mi ajunga sa pot spama SS-uri. Pe oficial nu prea iti permiti sa folosesti ss-uri tot timpul, si cum sunt obisnuit ca pe 4x sa imi permit intodeauna SS-uri, chiar nu cred ca as putea jcua fara ele. E-bay ftw .Desigur, n-as cumpara niciodata iteme/adena pentru iteme. Quote
Lasher_ro Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Eu nu as folosi E-Bay in nici un scop ... cel mult sa-mi vand caracterul dupa ce nu mai joc ... dar nu as cumpara nimic ... Fair Play ftw Quote
Guest dexternet Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 se pare ca ati mai gasit inca un site facut de magic ma refer la l2myst cel ce detine serverul are 17 ani ... un japonez stabilit in america pe nume Brandon .. numit de parinti Zen ce e pus acolo .. e cam ce avea dex-ul acum 1 luna ( a se vedea mobs pick up drops ) Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Mobs pick up drops e veche si nu e numai pe dex ... prima oara am vazut treaba asta pe dragon Quote
Heavy_D Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Developeri de c1modat si dex team a ramas un pic in urma L2J are deja 60% din hero/oympiad system gata!! Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Developeri de c1modat si dex team a ramas un pic in urma L2J are deja 60% din hero/oympiad system gata!! A intrebat cineva ceva de hero? hgz, am auzit de fanatici religiosi de exemplu, dar de fanatici l2j-osi e prima oara cand aud. Esti obsedat de L2J, atat de obsedat incat ai venit pe forum la DEX si ai inceput sa faci thread-uri cu "l2j nu-i ca C1modded, C#, whatever". Din cate vezi se discuta despre mobi care ridica de jos drop-uri, despre e-bay... Nu inteleg ce legatura are faptul ca L2J a facut 60% din hero cu astea. Esti OBSEDAT.Mereu "l2j are asta, dex n-are asta, l2j are asta, dex n-are asta", asta zici in fiecare post. Pai du-te si joaca-te dracu pe L2J si lasa-ne!L2J are 60% hero gata? Patetic. Pe oficial e 100% gata inca din februarie! Quote
Guest l2maniac Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 l2myst .... lol ....http://img279.imageshack.us/my.php?image=l2myst7vk.jpg Quote
Heavy_D Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 @BavanaiEu nam umblat niciodata pe DexForum si nici nu o sa intru acolo ca am auzit e plin de prostii si noob-i!!Din cand in cand intru pe server sa vad ce mai este pe acolo!!Daca faci 20 lvl intr-o zi pe off ala inseamna ca est jucator bun si nici nui greu sa joci acolo! Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 @BavanaiEu nam umblat niciodata pe DexForum si nici nu o sa intru acolo ca am auzit e plin de prostii si noob-i!!Din cand in cand intru pe server sa vad ce mai este pe acolo!!Daca faci 20 lvl intr-o zi pe off ala inseamna ca est jucator bun si nici nui greu sa joci acolo!Acum de ce minti? "Profetul" care venise pe forum la DEX sa ne spuna despre L2J si despre tot ce stie sa faca (de parca noi nu stiam deja) se numea SmXtremE. Si SmXtremE esti tu judecand dupa link-ul din profilul tau. Deci tu erai, mai ales ca te-ai dat de gol vorbind stricat romaneste si acolo.Eu nam umblat niciodata pe DexForum si nici nu o sa intru acolo ca am auzit e plin de prostii si noob-i!!Yeah, right. Nu prea stii sa minti. Si nu mai e plin de noobi si prosti, nobii si prostii si-au luat BAN. Quote
Raul Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Da HO!!! mah ce naiba sunteti acu ca turcu si romanu va certati a carui mancare e mai buna in cazul nostru l2off sau l2j parca era vb despre L2 nu diferite conflicte parca v-ar da de mancare MMO-urile astea un sfat GET A LIFE!!! Quote
Raul Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 You to. Eu am deja una si ma bucur de ea nu ca tine sa il pupi in c@# pe catalin ala de la dex si mai invata engleza Quote
Shade Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 si mai invata engleza Se scrie too, nu-i mai invata pe altii daca n-ai nici cel mai mic habar. Nu de alta, dar te faci de kko. Singurii care zic bine ce zic si chiar se pricep sunt : Legacy, Shade, Mr Originiality MrOriginality = bavanai Hgz ... te strici ... stim cu totii ca ai postat pe forumul dex la flame wars ... Si nu numai Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Eu am deja una si ma bucur de ea nu ca tine sa il pupi in c@# pe catalin ala de la dex si mai invata engleza Se scrie too ... to inseamna catre, spre. Bavanai ... i bet to differ ... am vazut destui noobi pe forum care-s total paraleli. Singurii care zic bine ce zic si chiar se pricep sunt : Legacy, Shade, Mr Originiality ( din ce am vazut si imi aduc aminte ). Restul ori nu se remarca prin nimic, ori sunt prea prosti pentru lineage 2 .... Hgz ... te strici ... stim cu totii ca ai postat pe forumul dex la flame wars ... Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Eu am deja una si ma bucur de ea nu ca tine sa il pupi in c@# pe catalin ala de la dex si mai invata engleza Bai omule, e lame sa gresesti ceva in engleza, adevarat, dar e si mai lame sa "corectezi" pe cineva gresit! To = spre, de exemplu: you are going to hell. Lol @ Raul: Interests: Sport,Fotbal,CS. Un tip cu vechitura aia de CS la intrests. In cazul acesta nu esti indreptatit sa folosesti "get a life". Trebe sa ai viata sociala ZERO ca sa ai aproape 4400 de posts si CS-ul ca un interes. http://teenadvice.about.com/library/teenqu...rustingquiz.htm -> Here's a text sample. You too. O fi penibil sa te dai destept incercand sa corectezi si sa realizezi ca de fapt cel corectat are dreptate? singurii care zic bine ce zic si chiar se pricep sunt : Legacy, Shade, Mr Originiality ( din ce am vazut si imi aduc aminte ). Thx Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Thx Wow ... don't get me wrong ... pe tine nu te-am vazut postand Sau nu imi aduc aminte. GG Dex pentru upgrade-ul de banda ... chiar e bine acum ( ma asteptam, fiind astral, sa suck rau de tot ) Edit dupa postul lui Bavanai : Didn't see that one coming Edit dupa ce am vazut si postul lui Shade mai de sus : Didn't see that one at all Quote
Raul Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Lol @ Raul: Interests: Sport,Fotbal,CS. Un tip vechitura aia de CS la intrests. In cazul acesta nu esti indreptatit sa folosesti "get a life". Trebe sa ai viata sociala ZERO ca sa ai aproape 4400 de posts si CS-ul ca un interes. Si daca joc CS inseamna k altceva numai joc ? da CS-u e pe primul plan dar asta nu inseamna k nu joc si L2 sau altceva in rest numai iti raspund ca ma iubesti mult Quote
Bavanai Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Si daca joc CS inseamna k altceva numai joc ? da CS-u e pe primul plan dar asta nu inseamna k nu joc si L2 sau altceva in rest numai iti raspund ca ma iubesti mult Ok, du-te si mai invata niste engleza, poate poate vei ajunge sa ma corectezi intr-o buna zi. Azi nu ti-a mers Si daca joc CS inseamna k altceva numai joc ? Se scrie "nu mai". Quote
[HH]InxeS Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mie mi s`a parut si xicexdejavu ala ca stie l2 ;P Quote