CryNow Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cry nap esti digeaba. foare putin conteaza bonusul care il da setul +6 dar o/e adunat da un pdef rly niceam dat edit, ia citeste.vorbesc de roba eu. e useless robe set +6pe light/heavy sa zicem ... dar pe roba in nici un caz Quote
xIcarus Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 /agree+6 e mai mult decat un moft. E o porcarie. SA ZICEM, pe dc set mai merge. Dar really, cand vad cate un dvp wannabe in dc light +6 imi vine sa ma dau cu capul de pereti la cat de prosti sunt. Draconic set e de 3 ori mai bun si de 2 ori mai ieftin. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 am dat edit, ia citeste.vorbesc de roba eu. e useless robe set +6pe light/heavy sa zicem ... dar pe roba in nici un cazavand in vedere ca am 2 clase de roba... singurele pe care joc..de ce sa nu imi fac ? ...iar dc robe e best pt necro, as tine MA ..si ar fi = dc robe +6 ...dar nu am cast speedul :) ..iar pt oly , e chiar necesar dc +6 ...si 500 dmg de care zici tu, conteaza enorm ;) ... din 4 hituri faci 2k scosi ...adica scapi cu viata si ai timp sa ii mai dai cateva bucati bune :) ..merita crede-ma ...nu de nebuni au inceput toti magii de pe server sa faca dc roba +6si...ca sa luam si la partea cu nu avem ce face...dap, nu am ce face :) ..daca e sa iau cu "nu am ce face" nu as mai juca l2 deloc, de aia incerc sa fac setu +6, mi-am pus asta in minte si am de lucru :D, nu ma plictisesc ingame... Quote
Wonderer Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hmmm inca 58 M hard si 13 blades si dau iar craft la som :> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hhehehe facu acu BruaL OE pe dc gloves ...ne zicea pe ally ....din 12 gloves -> 10 erau +5 ..lucky bastard ...si acum...ii iesira 3 +6 ....teoretic...E BOGAT O_O Quote
xIcarus Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 avand in vedere ca am 2 clase de roba... singurele pe care joc..de ce sa nu imi fac ? ...iar dc robe e best pt necro, as tine MA ..si ar fi = dc robe +6 ...dar nu am cast speedul :) ..iar pt oly , e chiar necesar dc +6 ...si 500 dmg de care zici tu, conteaza enorm ;) ... din 4 hituri faci 2k scosi ...adica scapi cu viata si ai timp sa ii mai dai cateva bucati bune :) ..merita crede-ma ...nu de nebuni au inceput toti magii de pe server sa faca dc roba +6si...ca sa luam si la partea cu nu avem ce face...dap, nu am ce face :) ..daca e sa iau cu "nu am ce face" nu as mai juca l2 deloc, de aia incerc sa fac setu +6, mi-am pus asta in minte si am de lucru :D, nu ma plictisesc ingame...Crede-ma, MA merge si pe necro. +17% matk si +1 int. Adica... +23% matk? Nu e putin deloc. Tine minte ca vine hellbound. In hellbound esti terminata, pentru ca nukerii ceilalti au luat damage output mult (ma refer la vortex blaster/breaker/slug). Din hellbound te bazezi pe curse-uri. Summonul iti moare din 3 hits, si cred ca stii ce inseamna wind vortex pt un nuker. In hellbound, sh-ul e buba pentru necro, pentru prima data. Si nu numai pt damage out pe care il are. Se bazeaza pe matk right? Ia sa vedem, daca e destept isi arde un ma set. Cu empowering echo si +4 int te inchini la matk-ul lui. Proportional, te inchini si la silence land rate-ul lui. Quote
CryNow Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cu empowering echo si +4 int te inchini la matk-ul lui. Proportional, te inchini si la silence land rate-ul lui.defapt ultima propozitie face tot. un silence +10 pe sansa si major set si bine inteles arcana mace cam 9 din 10 silence intra, asta daca n-are zaken sau antharas [ care da mental resist ] .din 10 +5 doar 3 +6 ... gghinion imo.well gloves +6 = 2kkk ? so he has 6kkk ... not bad :D a bagat maxim 2kkk in 12 gloves + 72 eaa ... merge Quote
xIcarus Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Eu tot prefer sa merg pe ma. Cheaper. In hellbound sincer, as clasa sh-ul al doilea anti-mage ca eficienta dupa aw/pw. Quote
andix3x Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 well gloves +6 = 2kkk ? so he has 6kkk ... not bad a bagat maxim 2kkk in 12 gloves + 72 eaa ... mergeDC GLOVES +6 = 2KKK ?? PE BUNE ?!?!?!? Din 10 +5 doar 3 +6 ?? Asta e mai ghinionist ca gokuz :blink: ...In hellbound, sh-ul e buba pentru necro, pentru prima data. Si nu numai pt damage out pe care il are. Se bazeaza pe matk right? Ia sa vedem, daca e destept isi arde un ma set. Cu empowering echo si +4 int te inchini la matk-ul lui. Proportional, te inchini si la silence land rate-ul lui.Pentru un sh de pe dex : MA + empower ( augment ) + 4 int + skill de m atk ....si un silence cu + 9....Ce nuker il bate ?? Poate un spellsinger skillat ...Dar in rest bate orice clasa care depinde de magic skills .....Iar de la fighteri ...Sws / bd au picat din prima ...destro daca nu prinde frenzy e useless ....@Inge in oly vs nuker eu as merge pe o armura care da m atk......din banii aia care ii strangi tu pentru un dc +6 mai bine ai face un MA si din banii ramasi sa iti ei niste carti de skill enchant .....si apoi + 9 pe silence :) . Quote
Razvan Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 o sa caut ...pe database 2 aveam nick SpooK -> bk [am jucat un an si ceva luni, dar nu aveam decat vreo 14 rr :D in schimb eram top3 cel mai bogat de pe server :-" [loc 1-2] ]hmm.. stiam eu pe cineva Spooky tot bk.. statea el cu un fp+11 cu dual mace.. eu pe sm aveam 11 rr iar pe bk30+ <lucianus> am fost o perioada in ZzzBumi, apoi in Knights <sau cam asa ceva> apoi in <imi scapa numele> .. apoi intr-un clan in care nimeni nu avea rr.. si inainte de a ma lasa am jucat vreo 2luni guildless .. in fine.. cred ca ne cunoastem.. eu de obicei stateam in fp si spirit sword sau bronze si spear.. iar pe sm am stat numai in bone exe si exe aa.. oricum s-ar putea sa fi fost in the same guild o perioada..btw: cand revine azure de baga cineva? Quote
Buugy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Eu o sa fiu on pe azure, dupa cum am zis azure si dex sunt singurele server private pe care merita sa joci. Quote
Razvan Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 alone sau cu niste friends? adica faceti clan ceva? btw bishop owns in pvp Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 DC GLOVES +6 = 2KKK ?? PE BUNE ?!?!?!? Din 10 +5 doar 3 +6 ?? Asta e mai ghinionist ca gokuz :blink: ... Pentru un sh de pe dex : MA + empower ( augment ) + 4 int + skill de m atk ....si un silence cu + 9....Ce nuker il bate ?? Poate un spellsinger skillat ...Dar in rest bate orice clasa care depinde de magic skills .....Iar de la fighteri ...Sws / bd au picat din prima ...destro daca nu prinde frenzy e useless .... @Inge in oly vs nuker eu as merge pe o armura care da m atk......din banii aia care ii strangi tu pentru un dc +6 mai bine ai face un MA si din banii ramasi sa iti ei niste carti de skill enchant .....si apoi + 9 pe silence :) . Am MA set safe ench :) ...si da, il folosesc pe necro dar de obicei doar la rbp .... Faza cu ench skills e f adevarata, dar astept sa mai cresc, sunt inca prea mica sa stric cartile aiurea (avand in vedere ca s-au facut 20kk >< ) pe la 79 o sa bag si eu... Am vb cu BruaL despre gloves, a primit o oferta de la un nonfactor de 3kkk bucata, din prima fara negocieri :) ..si il cred daca ati sta pe dex mai mult , ati vedea cate hero shouturi sunt cu "need dc glove/eaa/dc glove/helm +6 " etc... Crede-ma ca daca mi-ar fi placut farmul in ketra, as fi facut OE pe MA , e mult mai avantajos, dar te rupe la bani ( eas e mai ieftin decat eaa si mai usor de scos ) ...Asa DC eu le farmez, spoilez si craftez ...eaa cumpar, dar de azi incerc sa scot si EAA ...deci de ce sa nu fac ?! daca "imi permit" avand spoileri pt orice grad :> Quote
Buugy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Haha owened :) . CHiar ca bishop rullz, daca era 3rd, adica cardinal, hmm . Quote
andix3x Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 CHiar ca bishop rullz, daca era 3rd, adica cardinal, hmm .Cred ca era necro undercover ...Nu ai vazut ca ia dat curse gloom si apoi curse death link ? Inge cum sa fie eas mai ieftin ca eaa ?wnd` ms ca ai pus screen`urile alea p aici ...mi`ai dat niste idei geniale :) misto ddar de unde le ei mah De pe youtube cred check this one razvan : http://www.youtube.com/watch?v=qrwANZ_ij48 Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cred ca era necro undercover ...Nu ai vazut ca ia dat curse gloom si apoi curse death link ? Inge cum sa fie eas mai ieftin ca eaa ?wnd` ms ca ai pus screen`urile alea p aici ...mi`ai dat niste idei geniale :) De pe youtube cred check this one razvan : http://www.youtube.com/watch?v=qrwANZ_ij48mai verifica piatza din cand in cand :D ..eas gasesti si la 8kk ...si maxim 10kk ....pe cand eaa a ajuns si la 13kk , 13.9kk .... Quote
Wonderer Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 pe wrath un helm +6 era 1,2 kkk ...cum e pe dex gloves + 6 2kkk? Quote
Buugy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 piatza e dusa rau de tot pe dex, un ewc e 6 kk omfg, cand max pe 5x server ar trebui sa fie 2 kk. plus mats, key si recipe au niste price de te sperii. Toti sunt la endgame si nu ii mai intereseaza itemele cand au x kkk, o/e pana mor si apoi quit. un fresh wipe ar invigora serverul. Quote
CryNow Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Eu o sa fiu on pe azure, dupa cum am zis azure si dex sunt singurele server private pe care merita sa joci.dupa cum am zis eu *silen, spooky era o copie fake a mea :D. am fost si eu in Knights, dar cel mai mult am stat in Heaven si Ang3lik Quote
Nimeni Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dupa cum am zis eu *silen, spooky era o copie fake a mea :D. am fost si eu in Knights, dar cel mai mult am stat in Heaven si Ang3likdomnisoaro esti timida de aia nu intri pe mess? hai sa-ti rup fustita la o dota Quote
raw^ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 piatza e dusa rau de tot pe dex, un ewc e 6 kk omfg, cand max pe 5x server ar trebui sa fie 2 kk. plus mats, key si recipe au niste price de te sperii. Toti sunt la endgame si nu ii mai intereseaza itemele cand au x kkk, o/e pana mor si apoi quit. un fresh wipe ar invigora serverul.si eu sunt de aceasi parere desi am facut ceva iteme/nobles si sunt cam la endgame, un wipe si o cronica noua poate chiar gracia si cred ca ar fi super :) Quote
CryNow Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 bai deci sincer, la cat de bun este dexul, daca s-ar da wipe, ar fi crima si pedeapsa ) stirile de la ora 5 vor avea material de suicid ) ps: pe dex nu va fi wipe ever .... :tiphat: Quote
Buugy Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 I quited roxy, astept azure. Ce draq sa faci cu 2 clans impotriva a 3 ally. Here can see the zerg. Nici hardware de pe Roxy nu suporta atat zerg. ROxy nu suporta un mass pvp cu mai mult de 50 ppl.http://files.filefront.com/siegeZERGavi/;1...;/fileinfo.html Quote
Wonderer Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 +1 http://img227.imageshack.us/my.php?image=shot00022ay8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php maine incerc alt dle Quote