Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Azi am ratat anthy din cauza ca pe cez il doare in dos si-au luat seturile ce le mai pasa. Pana au facut hc partyle chaos au intrat, dar se pare ca au folosit si clan portal, apoi lilith era up si ratatii ala din lextalions au tot facut heal la lilth din cauza ca idioti de la noi din ally se tot duceau afk la rb.

Posted

o sa pierdem si baium...

oricum sunt polonezi o sa ia fail...

in 2-3 luni nu o sa mai existe clanurile astea...cand am intrat pe roxy am zis din start ca AU nu va rezista mai mult de 3 luni si asa a fost..polish ppl brainless zerg ..cred ca o sa ies hin NS.. de 2 sapt nu m-au crescut 1% si toti au pretentii de craft moca

Posted

Am luat baium :) . Faza dura ma duc sus la portal si dau enter din greseala, apoi dau target fast baium si fac spam in party chat assist me baium vreo 30 linii :). Am intrat la baium si chaos si lex nu au ajuns sa mai faca zerg

PS: Wondy intreaba-l mai bine pe gandalphh de ce au plecat AU, server limit gap, spoil e 5x chance 1x amount cand trebuia sa fie total opus, la mass pvp serverul nu rezista. Cica se va reface clanul pe azure 7x cand se va deschide,

Posted

s-a dat wipe pe azure ?

da degeaba nu am timp sa joc.. medicine sucks :(

oh btw astazi 3/3 :D

http://img217.imageshack.us/my.php?image=shot00021nd7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

Posted

hehehe nu mai fac greseala sa dau contu. cum mi sa intamplat la MU, aveam toate seturile toate armele +11 si au ramas pe conturi pana sa dat rr la database. same sh1t will happen with dex too.

deja mi-am gasit antidotu, dota + cs + aoe 3 :D

astept alte mmo'uri bune, si hostate de servere capabile [ gen dex / azure ] si o sa mai incerc ceva. till then i'll have a lil break :).

btw: ce inseamna 2kkk pe roxy ? un arcana mace+ acumen cat e ? sau inca nu se vind ...

ps: pe forum tot mai "troll-uiesc"

Posted

hehehe nu mai fac greseala sa dau contu. cum mi sa intamplat la MU, aveam toate seturile toate armele +11 si au ramas pe conturi pana sa dat rr la database. same sh1t will happen with dex too.

deja mi-am gasit antidotu, dota + cs + aoe 3 :D

astept alte mmo'uri bune, si hostate de servere capabile [ gen dex / azure ] si o sa mai incerc ceva. till then i'll have a lil break :).

btw: ce inseamna 2kkk pe roxy ? un arcana mace+ acumen cat e ? sau inca nu se vind ...

ps: pe forum tot mai "troll-uiesc"

joaca rappelz.. pe gpopato <adica pe official> e calumea jocul si eventuri de asemenea.. aaa si btw e free.. in sfarsit.. ce nume aveai pe mu? ;;)

Posted

joaca rappelz.. pe gpopato <adica pe official> e calumea jocul si eventuri de asemenea.. aaa si btw e free.. in sfarsit.. ce nume aveai pe mu? ;;)

o sa caut ...

pe database 2 aveam nick SpooK -> bk [am jucat un an si ceva luni, dar nu aveam decat vreo 14 rr :D in schimb eram top3 cel mai bogat de pe server :-" [loc 1-2] ]

Posted

Si soul bow`ul ala care trebuia sa mi`l dai cadou ? :(

pe forum tot mai "troll-uiesc"

asa da :yupee:

dota + cs + aoe 3

dota is good

unreal tournament > cs

aom( age of mithology ) > aoe 3 :P

Posted

Wondy cand se deschide noul server pe azure ma mut cu pyro, spooky si cu ceilalti acolo si se va reface AU. pana atuncea mai joci aici, la urmatorul baium imi fac si eu sub=ul, sps ftw.

Posted

pffffffff .... ma saracii :) ...~500 kk sparti azi >< ... 2 dc helm de la 4-5 ...si 2 dc gloves 4-5 ...ce aiurea :| ...

astia care suferiti de +6 imo sunteti nabi sau nu aveti ce face cu banii.

+6 e moft frate. de ce ?

d-asta ->

S Grade

------------

P.Def. +56

MP Regen +2.0

Evasion +2

M.Def. +32

P.Def. +36

Weight Gauge +30%

A Grade

-------------------

P.Def. +50

MP Regen +2.0

Evasion +2

M.Def. +28

P.Def. +32

Weight Gauge +30%

B Grade

--------------

P.Def. +44

MP Regen +2.0

Evasion +2

M.Def. +24

P.Def. +28

ps: prima e heavy, a 2-a light, a 3-a robe

ps2: pe roba de a la +6 cu full buff, diferenta dintre un safe enchant si +6 e cam 150 p def, adica pt un arcas dmg-ul nu e 3k ci e 2.5k. tot 3 hits down esti ....