Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sa ma joooc :)) pt PC.

andi ... nah ...

le: jimmmy te-am vazut ieri pe bucurest 2 sau 3 la cs :D nabz0r :beer:

Aaa rts-uri. Pai zi asa. Hai o dota. :D

De ce nu pui tu frumos mana pe red alert 3 si poate imi zici si mie o impresie ca sunt curios cum e?

Posted

Flame start ??

Raw ce faci ?? tot nab esti ? :>

ma gandeam sa imi vand tot, si sa fac oe pe S'uri ) gen db +567 . dar ... nah, presimt ca peste vreo 4-5 luni iar o sa ma apuce mania de l2

Pana atunci fac 61 :) ...

Aaa rts-uri. Pai zi asa. Hai o dota.

Dotarist ? :))

ps: sa n-o ardem asa urat in off, ca ne da shade warn

Shade a disparut :( ....Nu mai e nici un admin care sa vina aici nechemat :) .

Posted

@wnd.Daca vine becali peste o sapt pe serveru ala al vostru sa ma distrez io cu voi iooooooooooo ii dai si lui de un set de C.Sa te ajute dumnezo :))

Posted

i emoquited wrath prin iunie/iulie...aveam 200 pce si nu am iesit hero..am sters tot in afara de DB+focus...subclase armuri tot tot :D

wrath sucks ...toate lumea are S... low lvl pvp server

Posted

Defapt te-ai certat cu mine si te-am haituit toata harta cu dagheru meu si atunci te-ai decis sa dai emoquit.Daca am avut profesor bun.... m-a invatat Urugua moldoveanu sa ma bag sub ei =))))))))))))))

Cum zicea Moldoveanu?Voi nu stiti dagheri nici la ac de gamalie...tre sa va bagati sub ei... TRIC SVITCH =)))))))))))

Posted

ce se mai aude de magicr de pe luna, stie careva?:)

am vazut de curand un print cu un party de MR pe luna.. aveau arcasii maje light si DB... si ateau in PI :P

@icarus: ma anunti si pe mine cam cand ai avea de gand sa incepi ;) poate, poate...

Posted

ce razna au luat-o preturile pe dex :| .... azi dimineatza era 150kk dc robe ...220 beas...1.7kkk green/red 13 , 13 kk eaa, iar dc gloves nici nu se mai gasesc..cred ca se vand la 200 kk .... (erau shopuri la buy cu 120 + )

ma duc cu dwarfa'n vos ca nu mai tine :> ..bag spoil de dc robe recipe...si sper sa pice si vre'una de gloves :) sa incerc OE :>