jimmy89 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 deci... ceva nu e in regula cu tine :D prea ai noroc :Poricum, gl maine... astept print ;) Quote
kyrre Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 in ultimul screenshot pus de wnd' la pagina 113 unul intreba pe ally, de cati oameni este nevoie sa omori barakiel si raspunsul era undeva la 150 de oameni. E vorba de barakiel ala din VOS pe care trebuie sa-l omori pentru questul de nobles? Pentru ca daca e adevarat, cred ca sunt un pic prea multi. Cand am facut nobles, un singur party de 8 ppl (eu am fost al noualea, dar doar spectator, l-a terminat rapid, cam 5-10 min.) Quote
Wonderer Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 uitate mai bine ...trebuie 129834973942 ) faceau astia misto :D oricum orice raid se face greu pt ca e server de nukeri today i did it :rofl: 2/5 Quote
raw^ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 uitate mai bine ...trebuie 129834973942 ) faceau astia misto :D oricum orice raid se face greu pt ca e server de nukeri today i did it :rofl: 2/5 inca nu sunt epice / arme de S destule ca sa poti face raizii super usor :P Quote
xIcarus Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Crynow, stii ca imi vine sa imi trag una cand aud cati bani spargi nu? ))) Quote
Guest ice90 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 am dld si eu jocul :D ma ajuta cineva cu ceva info despre server ?:D(ceva mai multe k sunt noob) ...btw stiu k era normal sa caut prin posturile ceva mai vechi ,dar 615 :o ar dura 1 vesnicie sau mai mult :) asa k cine are timp si "suflet" sa dea 1 mana de ajutor ...ms Quote
Nimeni Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 am dld si eu jocul :D ma ajuta cineva cu ceva info despre server ?:D(ceva mai multe k sunt noob) ...btw stiu k era normal sa caut prin posturile ceva mai vechi ,dar 615 :o ar dura 1 vesnicie sau mai mult :) asa k cine are timp si "suflet" sa dea 1 mana de ajutor ...mshttp://www.l2dex.eu , iti faci cont , copii patchul , il pui in folderul jocului , hf Quote
andix3x Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Crynow, stii ca imi vine sa imi trag una cand aud cati bani spargi nu? ) Stii ca mie imi vine sa il bat ca nu imi ia si mie un soul bow de ziua mea Hai nu`i nimic Cry :) .Te descurci tu ...Un 4s , un it ....Se fac banii , timp sa ai :D . @Ice90 www.l2dex.eu e serverul recomandat de mine :) ..Te inregistrezi pe el ,apoi downlodezi patch`ul care il gasesti la " download " , il copii in sistem ...il instalezi si iti alegi unul din cele 4 servere .. Daca apar problema posteaza aici :) wnd` daca vin pe server imi dai si mie un A grade acolo de`a moca ? :> Quote
Wonderer Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Stii ca mie imi vine sa il bat ca nu imi ia si mie un soul bow de ziua mea Hai nu`i nimic Cry :) .Te descurci tu ...Un 4s , un it ....Se fac banii , timp sa ai :D . @Ice90 www.l2dex.eu e serverul recomandat de mine :) ..Te inregistrezi pe el ,apoi downlodezi patch`ul care il gasesti la " download " , il copii in sistem ...il instalezi si iti alegi unul din cele 4 servere .. Daca apar problema posteaza aici :) wnd` daca vin pe server imi dai si mie un A grade acolo de`a moca ? :> acum sunt in gaura ..am luat fail la 3 robe din 5 ..mai am armele de S dar nu vreau sa le vand :( p.s. sa dau dle pe draco bow rec? Quote
CryNow Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 (edited) fuck it, am dezintalat l2, nu mai am de gand sa joc. zicea bine jimmy, l2 nu, dar forum da :D.ziceti niste strategii plsle: ce stiti de warhammer, sa plateste ? daca da, cat ? thx Edited November 11, 2008 by CryNow Quote
andix3x Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 fuck it, am dezintalat l2, nu mai am de gand sa jocHaidiiii maah...si eu care vroiam sa intru in joc sa mai stau la o vorba ....why are you so mean ? :(Doar pentru ca ai pierdut 1,6kk te lasi ?? dar cand a inceput aproape de la 0 cum a fost ? p.s. sa dau dle pe draco bow rec? Yea . ziceti niste strategii plsinstal l2 , come back on dex :P Quote
raw^ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 acum sunt in gaura ..am luat fail la 3 robe din 5 ..mai am armele de S dar nu vreau sa le vand :(p.s. sa dau dle pe draco bow rec?pe roxy ? sunt amandoua cam la acelasi pret zic eu.. :P Quote
Wonderer Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 poate il vrajesc pe unu sa imi dea BBH pe dc robe :> Quote
raw^ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 poate il vrajesc pe unu sa imi dea BBH pe dc robe :>lol, asa ieftin e bbh?:P Quote
CryNow Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) Strategii pt ce? sa ma joooc pt PC. andi ... nah ... le: jimmmy te-am vazut ieri pe bucurest 2 sau 3 la cs :D nabz0r :beer: Edited November 12, 2008 by CryNow Quote
kBm Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ma reapuc si io azi de dex..imi fac un PR tare ca bradu.@Crynow:Io am steam original si cand ma connectez la 90 % din servere imi zice ceva ca s-a schimbat protocolu...inclusiv LM Quote
jimmy89 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 @cry: pai ce sa fac si eu... incerc noul mouse joc cs in draci... l2 nu ma mai atrage ca inainte, si cs e "prima dragoste" btw: aveai un nick ceva cu unchiu ?! :P Quote
CryNow Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 kbm cu steam merge sa te contectezi doar pe servere facute pe steam.jimmy lifetime parca sau newlife ... Quote
jimmy89 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 cry, in legatura cu l2: "banii nu e o problema"adena se face f.usor... cumperi un cry 12... si bagi rift :Dsi in legatura cu cs: te-am intrebat pt ca se baga unu in vorba cu mine ieri, cu un nick legat de "unchiu" si nu mai stiu cum :P Quote
Buugy Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nee crynow avea nick nepotu' :) . Oricum cate banuri trebuia sa ii dau pt comportament lui nab asta :) , se crede el mare si tare la cs . Quote
jimmy89 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sa nu apelam la sentimente :Dse 79 / wk 70 lfp hero rift, cam am facut rost de dry 12 :> pm me :P Quote
CryNow Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nee crynow avea nick nepotu' :) . Oricum cate banuri trebuia sa ii dau pt comportament lui nab asta :) , se crede el mare si tare la cs . mie ? cand jucam cu nepotu` eram baiat bun :D pana cand m-a exasperat Fresh. oricum pe iash ... sti si tu care e atmosfera [ nr1 link` server ]. buugy :beer: ca mi-ai adus aminte de vremurile vechi. ps: sa n-o ardem asa urat in off, ca ne da shade warn :( ma gandeam sa imi vand tot, si sa fac oe pe S'uri ) gen db +567 . dar ... nah, presimt ca peste vreo 4-5 luni iar o sa ma apuce mania de l2 :D Quote
jimmy89 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 asta e sigur...ca deh... nu e prima data cand te lasi de l2 :Dsi ca un off: cand sa intru pe iasi: "This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client." Quote
Wonderer Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ma reapuc si io azi de dex..imi fac un PR tare ca bradu.@Crynow:Io am steam original si cand ma connectez la 90 % din servere imi zice ceva ca s-a schimbat protocolu...inclusiv LMu suck Quote