Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

da e bun, urmeaza sa strang pt orfen

GG TRACII :)

da, gg, incepe sa-mi placa de ei, pacat de random recruit. s-au reintors in et ?

btw falcoris: ET IS BACK [ on my ass ]

le: orfen chiar nu se marita cumparat.

Posted

da, gg, incepe sa-mi placa de ei, pacat de random recruit. s-au reintors in et ?

btw falcoris: ET IS BACK [ on my ass ]

le: orfen chiar nu se marita cumparat.

nu ne-am intors in et, si random recruting e cam asa: daca cineva is pune obrazul pt omul ala atunci il ia dar daca nu... nu :)

si cand am vazut ce o zis falcoris asa am zis si eu =)) back my ass...

Posted

buutghy pacat ca nu mai esti in ally ...vai ce a fost azi in toi ...in dualbox aveam 1 fps...

rush peste rush eram noi+ac+au vs chaos fusion si lex...macel si inca nu s-a terminat ...+2 pvp golem cu pof rulz :)))

Posted

Mie imi lipseste cabrio :)+ toi rb de asta nici am intrat pentru Bajum . Ti-am zis dupa ce fac merge au si ac o sa intru si eu la ei . Pacat de RC au inceput frumos , dar janova intra rar, iar stilly nu poate sa conduca clanul. O fata sa conduca un clan nu prea merge, a incercat si o tipa din galati sa conduca vechiul meu clan pe supreme, dar de la 30+/40 in fiecare seara ajunseseram sa fim on 12-13 :) .

Posted

eh... frumos siege pe dex, frumoasa atmosfera desi nu stiu cat ii va tine pe ek giranul, sau noi goddardul

Daca ar fi siege in fiecare zi l`ati pierde de 7 ori pe saptamana :P ...

Poate-i back in FOG.

back to flame the hero chat cu cat de tari sunt ei si cate au ...

orfen chiar nu se marita cumparat.

De ce mah ?? e same shit as core .....

Posted

Mie Core mi se pare cea mai proasta investitie posibila in jocu asta,Orfen e infinit mai bun..

si ti se pare la fel de prost cand e gratis? si oricum imo core > tts :P cel putin pe gracia o sa aiba sens resist poisonu :)

Posted

bai n-am noroc deloc cu oe pe tts, tot sparg.

imo sunteti cam nabi daca spuneti ca, core e degeaba. la arcas cel putin, pentru fiecare lvlup iti da +1 acuracy, si daca ai core, poti spune ca ai cu un lvl mai mult. du-te de la lvl 66 cu core si aq in it si dai foarte rar mis.

wtb eas :banghead:

Posted

dc boots +6 :x ...nu facute de mine, dar am contribuit :D ..am scos 2 +6 din..nush cate or fi spart :)) .... helm + gloves left ..cate 2 din fiecare :<

streetfight3r defapt :)

wnd' tu faci craft serios nu gluma :D

Posted

oh da, tu care ai fost la atatea siegeuri le sti pe toate

Nope , Me... the flamer :>

wnd` wtf ? :blink: ..farmer

imo sunteti cam nabi daca spuneti ca, core e degeaba. la arcas cel putin, pentru fiecare lvlup iti da +1 acuracy, si daca ai core, poti spune ca ai cu un lvl mai mult. du-te de la lvl 66 cu core si aq in it si dai foarte rar mis.

I`m feeling like a noob ;;);;) ...

Posted

http://img440.imageshack.us/my.php?image=shot00395zu1.jpg

e timpu sa fac o pauza [definitiva sper]

http://img440.imageshack.us/my.php?image=shot00395zu1.jpg

dupa care am spart si dualele. gl

1.6kkk terminati la nervi. to much to accept.