kBm Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mie mi se pare o prostie sa bagi STR sau sa scazi CON.Ptr la capitolul dagger... it's all about DEX Quote
CryNow Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 mda, verificat pe dex.dmg pe mortal blow cu str normal ~505 mediadmg pe mortal blow cu -10 str ~505.deci -8str+4con+4dexsi +4wit-5int mi se par cele mai geniale dye.thx icarus Quote
raw^ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 daca e sa o iei asa, de ce lumea mai incearca S'uri ? :huh:pt pica doar la raizi ? Quote
CryNow Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 pt pica doar la raizi ?iar ma enervezi.se pare ca e greu daca vorbesc cu subinteles. daca ai mentalitatea asta de 60%, atunci n-ar trebui sa craftezi nimic, si sa astepti sa iti pice mura-ngura tot, nu ?e grele frateh ... e grele tare Quote
raw^ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 iar ma enervezi.se pare ca e greu daca vorbesc cu subinteles. daca ai mentalitatea asta de 60%, atunci n-ar trebui sa craftezi nimic, si sa astepti sa iti pice mura-ngura tot, nu ?e grele frateh ... e grele tarenu chiar dar... nu farmezi pt A cat farmezi pt un S :) Quote
kBm Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 da dar avand in vedere ca +4 witu ala nu prea il folosesti... mai usefull e +1dex-1 str :D Quote
CryNow Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 da dar avand in vedere ca +4 witu ala nu prea il folosesti... mai usefull e +1dex-1 str :Ddeja mi-am pus dyes, nu mai schimb nimic :D+4int-5wit+4con-4str+4dex-4strsi mi-am completat si setu de dc light :Draw te contrazici singur, esti ... beton. Quote
andix3x Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Cry eu eram cel cu 60% chance ....Insa ai inteles co totul gresit ...in primul rand dc upper sau down care o fi e usor de craftat ,insa decat sa dai banii pe mats mai bine o cumperi craftata ....te ajunge undeva la 13kk ...in fine fiecare cum crede ca e mai bine ... Cu S `ul e altceva , alea nu le gasesti la orice colt din giran cu 15kk btw, plm oameni suntem Eu sunt om , you are a freking gamer ....with some uber balls ...Poti sa mi`o dai si mie sa fac un power lvl ? :> Quote
CryNow Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 am dat 22 pe easi cand am craftat-o am cumparat doar 40 cry b si gem B + recipa 2kk. restu am avut eu. deci n-am pierdut decat 3.5kk Quote
xIcarus Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 mda, verificat pe dex.dmg pe mortal blow cu str normal ~505 mediadmg pe mortal blow cu -10 str ~505.deci -8str+4con+4dexsi +4wit-5int mi se par cele mai geniale dye.thx icarusEu te sfatuiesc sa scazi doar 4/5 str. -8 str ar insemna ~-8% skill crit. Cum doresti tu, depinde si de playstyle... Anytime. M-ai ajutat si tu la randul tau. :) Quote
CryNow Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Eu te sfatuiesc sa scazi doar 4/5 str. -8 str ar insemna ~-8% skill crit. Cum doresti tu, depinde si de playstyle... Anytime. M-ai ajutat si tu la randul tau. :)nah, nu uita, crystal dager are 44% sansa in +, considerand ca as avea demon dager ajung la acelasi str, adica 4 Quote
jimmy89 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hai ma... chiar nimeni nu are nevoie de green 13 ? :Pdau green 13 + ews pe 2 cry 12 :D Quote
xIcarus Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 nah, nu uita, crystal dager are 44% sansa in +, considerand ca as avea demon dager ajung la acelasi str, adica 4Nu skill land rate. Skill crit (2x damage). Despre skill land rate-ul la th, nu prea ai ce face. Intr-un pvp singura ta sansa substantiala este critical blow, un mortal strike effect de 10 secunde. Dupa ala noroc sa ai. Dar avand in vedere ca ai ms pe dagger, e ok. Daca erau aw sau pw nici nu aveai nevoie de ms dagger. Focus death + mortal strike in sine asigura 90%+ blow land. Daca punem la socoteala si assassination care da +5% din estimari iese 95. Tu vei avea un land de ~70%, care e bun pt un th. Quote
CryNow Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 (edited) Nu skill land rate. Skill crit (2x damage). Despre skill land rate-ul la th, nu prea ai ce face. Intr-un pvp singura ta sansa substantiala este critical blow, un mortal strike effect de 10 secunde. Dupa ala noroc sa ai. Dar avand in vedere ca ai ms pe dagger, e ok. Daca erau aw sau pw nici nu aveai nevoie de ms dagger. Focus death + mortal strike in sine asigura 90%+ blow land. Daca punem la socoteala si assassination care da +5% din estimari iese 95. Tu vei avea un land de ~70%, care e bun pt un th. :tiphat: sa traiti bine !le: Your +11 Berseker Blade has been succsesfully enchanted. :) Edited November 8, 2008 by CryNow Quote
xIcarus Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 le: Your +11 Berseker Blade has been succsesfully enchanted. :)Ce server? :) Quote
andix3x Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cry la urmatorul enchant se sparge , so abtinete :) ....Mai ai ewc`uri ?? cumpar si eu vreo 3 :) Icarus Dex normal , il stii pe crynow sa joace pe alt server ? :> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Inge, still on dex? da :D http://img147.imageshack.us/my.php?image=piratevsninjabysanariljpf1.jpg ati vazut asta ?))))))))))))))) am innebunit de raaaaaaaasssssss Quote
CryNow Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://img147.imageshack.us/my.php?image=piratevsninjabysanariljpf1.jpg ati vazut asta ?))))))))))))))) am innebunit de raaaaaaaasssssss degeaba,, ca nu cred ca ii stiu care cine sunt :D icarus dex ftw andi, am cumparat ewc Quote
andix3x Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 da :D http://img147.imageshack.us/my.php?image=piratevsninjabysanariljpf1.jpg ati vazut asta ?))))))))))))))) am innebunit de raaaaaaaasssssss Dumnezeu ii bate pe toti ?? Si gokuz se da pe sfoara?Si ce cauta Babarminator intre 2 wf / 2 et ? ..Relax cu capul lui PhatRabbit ? Lol @ caracalac & pint3a /darielle & vanesa Mistake at comanacu : Tracii = Allyless Quote
InGeLiTzA*LeA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dumnezeu ii bate pe toti ?? Si gokuz se da pe sfoara?Si ce cauta Babarminator intre 2 wf / 2 et ? ..Relax cu capul lui PhatRabbit ? Lol @ caracalac & pint3a /darielle & vanesa Mistake at comanacu : Tracii = Allyless oricum e prea belea poza ) ...look at biua ) sau kyrey ))) Quote
mihai22 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 WTS maj plate rec, nightmare plate rec, maj circle , mss Quote
CryNow Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 pr mine 1. shea 2. luci23 restu ... sunt ok, dar astia 2 sunt bestiali )) ce faci mihai ?ti-a fost dor de noi ? :) Quote
xIcarus Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://img147.imageshack.us/my.php?image=piratevsninjabysanariljpf1.jpg ati vazut asta ?))))))))))))))) am innebunit de raaaaaaaasssssss Hahaha. Foarte fain. :lol: Cine a facut-o? Quote