Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mda, verificat pe dex.

dmg pe mortal blow cu str normal ~505 media

dmg pe mortal blow cu -10 str ~505.

deci -8str+4con+4dex

si +4wit-5int mi se par cele mai geniale dye.

thx icarus

Posted

pt pica doar la raizi ?

iar ma enervezi.

se pare ca e greu daca vorbesc cu subinteles. daca ai mentalitatea asta de 60%, atunci n-ar trebui sa craftezi nimic, si sa astepti sa iti pice mura-ngura tot, nu ?

e grele frateh ... e grele tare

Posted

iar ma enervezi.

se pare ca e greu daca vorbesc cu subinteles. daca ai mentalitatea asta de 60%, atunci n-ar trebui sa craftezi nimic, si sa astepti sa iti pice mura-ngura tot, nu ?

e grele frateh ... e grele tare

nu chiar dar... nu farmezi pt A cat farmezi pt un S :)

Posted

da dar avand in vedere ca +4 witu ala nu prea il folosesti... mai usefull e +1dex-1 str :D

deja mi-am pus dyes, nu mai schimb nimic :D

+4int-5wit

+4con-4str

+4dex-4str

si mi-am completat si setu de dc light :D

raw te contrazici singur, esti ... beton.

Posted

Cry eu eram cel cu 60% chance ....Insa ai inteles co totul gresit ...in primul rand dc upper sau down care o fi e usor de craftat ,insa decat sa dai banii pe mats mai bine o cumperi craftata ....te ajunge undeva la 13kk ...in fine fiecare cum crede ca e mai bine ...

Cu S `ul e altceva , alea nu le gasesti la orice colt din giran cu 15kk

btw, plm oameni suntem

Eu sunt om , you are a freking gamer ....with some uber balls :)) ...Poti sa mi`o dai si mie sa fac un power lvl ? :>

Posted

mda, verificat pe dex.

dmg pe mortal blow cu str normal ~505 media

dmg pe mortal blow cu -10 str ~505.

deci -8str+4con+4dex

si +4wit-5int mi se par cele mai geniale dye.

thx icarus

Eu te sfatuiesc sa scazi doar 4/5 str. -8 str ar insemna ~-8% skill crit. Cum doresti tu, depinde si de playstyle... Anytime. M-ai ajutat si tu la randul tau. :)

Posted

Eu te sfatuiesc sa scazi doar 4/5 str. -8 str ar insemna ~-8% skill crit. Cum doresti tu, depinde si de playstyle... Anytime. M-ai ajutat si tu la randul tau. :)

nah, nu uita, crystal dager are 44% sansa in +, considerand ca as avea demon dager ajung la acelasi str, adica 4

Posted

nah, nu uita, crystal dager are 44% sansa in +, considerand ca as avea demon dager ajung la acelasi str, adica 4

Nu skill land rate. Skill crit (2x damage).

Despre skill land rate-ul la th, nu prea ai ce face. Intr-un pvp singura ta sansa substantiala este critical blow, un mortal strike effect de 10 secunde. Dupa ala noroc sa ai. Dar avand in vedere ca ai ms pe dagger, e ok.

Daca erau aw sau pw nici nu aveai nevoie de ms dagger. Focus death + mortal strike in sine asigura 90%+ blow land. Daca punem la socoteala si assassination care da +5% din estimari iese 95. Tu vei avea un land de ~70%, care e bun pt un th.

Posted (edited)

Nu skill land rate. Skill crit (2x damage).

Despre skill land rate-ul la th, nu prea ai ce face. Intr-un pvp singura ta sansa substantiala este critical blow, un mortal strike effect de 10 secunde. Dupa ala noroc sa ai. Dar avand in vedere ca ai ms pe dagger, e ok.

Daca erau aw sau pw nici nu aveai nevoie de ms dagger. Focus death + mortal strike in sine asigura 90%+ blow land. Daca punem la socoteala si assassination care da +5% din estimari iese 95. Tu vei avea un land de ~70%, care e bun pt un th.

:tiphat: sa traiti bine !

le: Your +11 Berseker Blade has been succsesfully enchanted. :)

Edited by CryNow
Posted

http://img147.imageshack.us/my.php?image=piratevsninjabysanariljpf1.jpg

ati vazut asta ?=))))))))))))))))) am innebunit de raaaaaaaasssssss

degeaba,, ca nu cred ca ii stiu care cine sunt :D

icarus dex ftw

andi, am cumparat ewc

Posted

da :D

Dumnezeu ii bate pe toti ?? Si gokuz se da pe sfoara?Si ce cauta Babarminator intre 2 wf / 2 et ? :)) ..Relax cu capul lui PhatRabbit ? :))

Lol @ caracalac & pint3a /darielle & vanesa =))=))

Mistake at comanacu : Tracii = Allyless :))

Posted

Dumnezeu ii bate pe toti ?? Si gokuz se da pe sfoara?Si ce cauta Babarminator intre 2 wf / 2 et ? :)) ..Relax cu capul lui PhatRabbit ? :))

Lol @ caracalac & pint3a /darielle & vanesa =))=))

Mistake at comanacu : Tracii = Allyless :))

oricum e prea belea poza :))) ...look at biua =))) sau kyrey :)))))

Posted

Hahaha.

Foarte fain. :lol: Cine a facut-o?