Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sa te vad cum ai sa farmezi cu cutitul ala :P

pt farm cumpar ss, ala pt pvp

ms kbm & buugy

eu nu o sa scad str, pt ca o sa folosesc cry dagger in pvp, si are p atk mic. deci cred ca voi merge un un +3str-3con [ eventual un +3des-3str daca nu e irelevant bonusul ]

Posted

pve/pvp setup for th pls ?

maj light set.

Nu pune maj. Nu se merita pe th.

Seturile propice pe th sunt dc (A) si draconic (S).

Ca arma, baga ss cd sau as haste. Nu merge pe as crt damage, nu se merita pe th. Ai o pasiva asa frumoasa de boost attack speed.

Pentru pve, dc light/nm light. Bloody orchid focus daca nu ai bani. Eventual vei merge pe as.

Crynow, asculta aici. Este foarte important sa iti dai seama de diferenta haste/cd. Cd pe as nu se merita, si m-am convins. Nu fa aceeasi greseala pe care am facut-o eu. Puneam cd, nici macar nu incercasem haste. +265 patk/crit pur si simplu nu este destul.

Dye setup. Sa nu cumva sa faci greseala +dex -str. Daca vrei ceva, maximizeaza statul pe care il ai din plin. Adica con. +5 con -5 str +4 wit -5 int. Chiar daca nu folosesti magie, +wit helps for root resist. Nu e niciodata rau. Atentie: +4 wit -5 int. Nu are sens sa mergi pe balanced dyes, int nu te ajuta cu ABSOLUT nimic pe th.

APROPO: o dati in gropi, in special buggy. Str -> patk. Vrei sa stii cat influienteaza patk blow damage? Tested @ dex: soul separator vs throwing knife (PE MOB). Diferenta de dmg a fost de aproape 20. Da! 20! Si e diferenta incredibila de patk. Retail interlude, tested exact la fel, throwing knife vs soul separator. Diferenta de dmg a fost relativ aceeasi.

SINGURA chestie pentru care sa te ingrijorezi cand scazi str este skill crt rate. Eu de-asta nu scad str pe aw.

Posted

Nu pune maj. Nu se merita pe th.

Seturile propice pe th sunt dc (A) si draconic (S).

Ca arma, baga ss cd sau as haste. Nu merge pe as crt damage, nu se merita pe th. Ai o pasiva asa frumoasa de boost attack speed.

Pentru pve, dc light/nm light. Bloody orchid focus daca nu ai bani. Eventual vei merge pe as.

Dye setup. Sa nu cumva sa faci greseala +dex -str. Daca vrei ceva, maximizeaza statul pe care il ai din plin. Adica con. +5 con -5 str +4 wit -5 int. Chiar daca nu folosesti magie, +wit helps for root resist. Nu e niciodata rau. Atentie: +4 wit -5 int. Nu are sens sa mergi pe balanced dyes, int nu te ajuta cu ABSOLUT nimic pe th.

am cutit cu mortal strike pt pvp !!! [ zi-mi pvp pt mortal strike ]

la farm bo simplu ca nu stric banii pe focus :D

si set ... it`s all about looking, so i'll go with maj light. :D [ n-am bani de dc light ... ]

Posted

pve/pvp setup for th pls ?

maj light set.

Ce mah ? ala e useless in pvp/pve ...mai bine da`l la mine :> ..

kidding ofc :-j

Cumpara bre un dc acolo , cat e 240kk la un farmer ca tine ?? 2 zile ??

@jimmy89 L`ai vazut pe a lui Nyuu ? :))

Posted

am cutit cu mortal strike pt pvp !!! [ zi-mi pvp pt mortal strike ]

la farm bo simplu ca nu stric banii pe focus :D

si set ... it`s all about looking, so i'll go with maj light. :D [ n-am bani de dc light ... ]

Ai mortal strike pt pvp? Esti bazat!

Hai frate. Arde un dc. Cat e, 160kk? Eu pot sa fac banii astia in 2 zile, tu poti sa-i faci in 2 ore. :D

Posted

Ai mortal strike pt pvp? Esti bazat!

Hai frate. Arde un dc. Cat e, 160kk? Eu pot sa fac banii astia in 2 zile, tu poti sa-i faci in 2 ore. :D

da de unde :D

o sa vad, doar daca gasesc maje light for dc light, altfel nu.

azi am facut 40-61 :D, aoe fog ftw, si maine mai bag o tura. pana duminca fac 7x

in maxim duminica viitoare ... daca totu merge ok, ma apuc de 3rd si apoi farm. but till then, i hope i'll get some good drops :D

sa bag un +3con-3str ? :-s

Posted

azi am facut 40-61 :D, aoe fog ftw, si maine mai bag o tura. pana duminca fac 7x

in maxim duminica viitoare ... daca totu merge ok, ma apuc de 3rd si apoi farm. but till then, i hope i'll get some good drops :D

Pentru pve? -10 con FTW! :D Folosesc setupul ala de cand mi-a dat daedalus contul si sincer, it rocks. :)

Btw: mj light for dc light? Am plecat acum 2 luni de pe dex, iar dc light era putin mai scump decat nm light. Mj era destul de scump. 240kk cumva?

Posted

"crescut in fog" :)) ...nasol cand o sa iesi singurel pe harta....esti pamant cu charu ^^ ( in cel mai bun caz..sper ca ai mai jucat cu asa ceva pe alte servere macar :D )

Posted

:D:D yeah..stiu cum e ... eu l-am dat unui prieten sa isi puna pe arma sapt asta..si mi-a dat red 12 inapoi, am ce creste :P

wts beas :>

in sfarsiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttt..... DC ROBE +6 :X:X:X ...helm/boots/gloves left <_<

Posted

"crescut in fog" :)) ...nasol cand o sa iesi singurel pe harta....esti pamant cu charu ^^ ( in cel mai bun caz..sper ca ai mai jucat cu asa ceva pe alte servere macar :D )

:))) do i look like i never played on dagger ?

problema e ca m-am saturat sa stau singur la lvl, si daca tot s-a ivit o atfel de oportunitate de ce nu as profita ? [sanse mai mari de drop, exp + sp mai bun, nu gasesc retardati in party, nu se strica party'u dupa ce am ajuns la mama dracu pe spot and things like this]

jimi, faza e ca orcu 2 facut la comun, si cu asta din clan ar fi ok, insa daca o sa fie si ala, nu cred ca o sa vrea ... pentru ca vrea nobless. oricum o sa vorbesc, dar dupa 14.00 intra.

bv ingelitza

ps: dc helm - 100kk + gloves 100kk + boots 25k + up+low 20kk - 250kk

maj light e 250kk.

am dc robe set, vand un dc helm :D. think smart :D

o sa mai scot o recipa in ketra, daca iau draco si iese la craft ma apuc de drac set, daca nu ... bafta

Posted

:))) do i look like i never played on dagger ?

problema e ca m-am saturat sa stau singur la lvl, si daca tot s-a ivit o atfel de oportunitate de ce nu as profita ? [sanse mai mari de drop, exp + sp mai bun, nu gasesc retardati in party, nu se strica party'u dupa ce am ajuns la mama dracu pe spot and things like this]

jimi, faza e ca orcu 2 facut la comun, si cu asta din clan ar fi ok, insa daca o sa fie si ala, nu cred ca o sa vrea ... pentru ca vrea nobless. oricum o sa vorbesc, dar dupa 14.00 intra.

bv ingelitza

ps: dc helm - 100kk + gloves 100kk + boots 25k + up+low 20kk - 250kk

maj light e 250kk.

am dc robe set, vand un dc helm :D. think smart :D

o sa mai scot o recipa in ketra, daca iau draco si iese la craft ma apuc de drac set, daca nu ... bafta

casca deja o ai de la dc robe set :)

Posted

dye de sr? XD pvp/pve

-10 con pve. Nu mai intrebati pt pve. Orice char in afara de tank merge pe -10 con, respectiv -10 men.

Pt pvp, +4 wit si atat imo. Sau poti da un +5 con, dar meh. Niciodata nu fac asta. Chiar daca sr-ul are str mic, tot nu are sens sa-l scazi. E totusi arc.

Posted

do i look like i never played on dagger ?

Yap .

cum sa craftezi asa ceva?

mai rpd pica la full drop

Inca odata are dreptate :)) ...Mah incepi sa ma uimesti :blink: .....

daca am facut rost de recipa+parti in 10 minute de ce n-as fi incercat ?

Because its 60% chance ??

-10 con pve. Nu mai intrebati pt pve. Orice char in afara de tank merge pe -10 con, respectiv -10 men.

Nu prea imi surade ideea ......Daca scazi Con in prostie ai sansa mare sa ei stun ( de la mobi ) ...

Plus ca iti scade si din viata ....si un aw cu 1,3k la viata pe la lvl 61 ....sounds nice huh ? :happy1: ...more like hp pots waster ... :>

Posted (edited)

nah frate:

+3str-3con/+3con-3str

+4dex-4str

+4wit-5int

cd+ms

dc light set

th

----------------

sux or rox ? :D

btw, http://img407.imageshack.us/my.php?image=shot00386kc7.jpg

edit: sa nu uit