jimmy89 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 aproape cel mai frumos*the best of the best: demon horns :Dmmmm.... curse of doom... sooper Quote
icemoartea Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 OMG ...I ADMIT IT !! RAW IS RIGHT .....For the first time in his life....he say something good :blink: Nick in game : ratonu & andix clan : no clan lvl : low Hours in game /week = 2 Bre dar tu stii bancul cu visinele ?? Ca la comentat vad ca te pricepi ....NOT :P Si fara debuffs ?? Nu imi zi ca in mijlocul warului tu ca cutitar stai si dai hex + crt wound aiurea ...in loc sa dai cu backstab si deadly......Crit wound in ce consta ? P.S I was talking about interlude .... Nukers Do ...critcala de sh doare :crazy: da tu sti bancul cu bufnita ? Quote
CryNow Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 sa inchei seara in stil mare.primii adena din varka ...demon horns ? be serious Quote
kBm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 icemoartea ai trecut de stadiu de copil bagator de seama care nu aduce argumente la ce porcarii spune.Ai dat-o in dizabilitati mentale... Ontopic:Cel mai marfa accesoriu pe SH e Pirate's Hat.Cu DC Robe zici ca e Amiral Quote
xIcarus Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 da tu sti bancul cu bufnita ?Tu stii bancul cu moartea? :> Quote
andix3x Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Neatza ... da tu sti bancul cu bufnita ? Dar tu il stii pe ala care incepe cu " sa " si se termina cu " ma sugi " ??? waiting for +10% :> Ontopic:Cel mai marfa accesoriu pe SH e Pirate's Hat.Cu DC Robe zici ca e Amiral Sau cu nm robe + basca de clovn...e clovn 100 % :lol: log in down pe dex ? Mda :( ..cand sa intru si eu ....login down ... pfff... de la ce ai tu, vreau doar mask Eu vreau un autograf ..... Quote
icemoartea Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Neatza ... Dar tu il stii pe ala care incepe cu " sa " si se termina cu " ma sugi " ??? waiting for +10% :> Sau cu nm robe + basca de clovn...e clovn 100 % :lol: Mda :( ..cand sa intru si eu ....login down ... Eu vreau un autograf ..... andi, da tu sti bancul cu no liferi? ar trebui sa`l sti ptr ca FACI PARTE DIN EL :bananadance2: Quote
andix3x Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ^ | | Ce`mi place tipu ...( i know it sounds gay ) esti al 2 lea care m`a facut sa rad astazi...dupa fluierici ... Poti sa crezi ce vrei , nu sunt no lifer .....i have an life....do you have ?? guess not ... Dupa cum vorbesti cred ca ai 11 ani , mamica nu te lasa in joc deoarece se teme sa nu ajungi dependent asa ca tu iti versi nervii pe un forum le : @raw de fapt e unul din cei mai slabi flameri :) Quote
raw^ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 andi, da tu sti bancul cu no liferi? ar trebui sa`l sti ptr ca FACI PARTE DIN EL :bananadance2: asta cred ca chiar a durut. Quote
CryNow Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bah nu transformati un topic legat de l2, intr-un emol2 topic.ce clasa se renteaza sa faci ? cus he .. i got boored, dupa ce am luat aseara adena de la 800 molari, mi-a pierit chefu de farmat :-< Quote
andix3x Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bah nu transformati un topic legat de l2, intr-un emol2 topic.Sorry cry , nu ma pot abtine cand vad asemenea persoane ....ce clasa se renteaza sa faci ? cus he .. i got boored, dupa ce am luat aseara adena de la 800 molari, mi-a pierit chefu de farmat :-<Vrei pr`ul meu ? :) I mean..facem schimb ?:D Quote
kBm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mie dagger/tyrant mi se par cei mai entertaining. Quote
xIcarus Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cei mai entertaining? Dagger, sk si destro. Dagger pt ca faci killuri jegoase. Sk pentru strategie. Destro pt killuri nesimtite. Quote
dievdash Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mie pr/he/sorc/sh in special mi se par cei mai entertaining.. Quote
andix3x Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 LH no more ?? What the f*ck ?? De ce nu mai e LH hero ?Cel mai entertaining ?? sk - strategy rulz ....sh - farm in continuu ..si tyrant :> ...ador criticalele de fist`uri :) Quote
raw^ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 LH no more ?? What the f*ck ?? De ce nu mai e LH hero ?Cel mai entertaining ?? sk - strategy rulz ....sh - farm in continuu ..si tyrant :> ...ador criticalele de fist`uri :)el e hero butule :) Quote
dievdash Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bai raw dar tu esti in tracii? daca da iti recomand sa iesi cat mai repede.. am fost si eu cu infernal acum vreun an si jumatate.. cauta-ti clan calumea daca ai iteme dude! Quote
CryNow Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 bai raw dar tu esti in tracii? daca da iti recomand sa iesi cat mai repede.. am fost si eu cu infernal acum vreun an si jumatate.. cauta-ti clan calumea daca ai iteme dude!ce intelegi prin iteme calumea ? Quote
dievdash Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 inteleg asa:at least 1epic+ttsset de aarma de s+sa+aug oe Quote
jimmy89 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 inseamna ca, cu ce am avut eu pe SH cand am renuntat la el, faceam clan :D Quote
dievdash Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 inseamna ca, cu ce am avut eu pe SH cand am renuntat la el, faceam clan :Dserios? si ce ai avut? ia lauda-te zmeule cate arme de s cu aug si sa oe ai/aveai.. cate seturi de a/s si cate epice.. acum serios.. cand m-am lasat eu de lineage pai daca aveai aq erai stalp..i-am zis sa intre intr-un clan calumea ca e altceva tvtul in unele clanuri din vsall si altfel in clanurile din allien nations Quote
jimmy89 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 1 epic poate sa fie si 1 core... arma oe de S nu am avut, si nu ma "laud" dar ce ai zis tu acolo poti sa iti faci cat de cat usor... anyway: poate omu sta acolo ca are prieteni, si vrea sa joace cu prietenii... Quote
dievdash Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 1 epic poate sa fie si 1 core... arma oe de S nu am avut, si nu ma "laud" dar ce ai zis tu acolo poti sa iti faci usor... anyway: poate omu sta acolo ca are prieteni, si vrea sa joace cu prietenii...hai ma scuze ca am fost asa "agresiv" ;))sunt SilenRoricum vorba aia "pe vremea mea" sa-ti faci frate arma de s oe trebuia sa fii ceva pe dex.. <asta inainte sa-mi fac vreo 10charuri si sa o iau cu fiecare pana pe la lvl 50-60>defapt nici nu exista notiunea de aug pe atunci ;)) Quote
jimmy89 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 deci e vorba de cel mult c4 :P oricum, eu cand m-am alaturat comunitatii de pe dex, c4 era... si ce sa zic... pe c4 epicele pana la baium erau chiar ieftine, pe langa preturile de acum... despre arme de S... da, era la inceput si se facea mai greu. dar acum ?! gasesti party de IT imediat, scoti recipa, spoil fog... ai arma de S... sau bagi RB si daca ai norocu lu inge te-ai scos :Ddespre limbaj, stai linistit ca nu sunt genu care ma supar usor si din orice vorba... ca deh... mai bea si omu sau ii fac vecinii draci, si zice repede ceva ce nu vrea cu adevarat :P Quote