Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Raw screen si o sa te creada toata linkmania ...otherwise..NOT :) ..

P.S What a sig :blink: :blink: ...

Iverson mare noroc mai ai :( ....

Icarus e vreounul JefersonXdR pe hopzone ?? M`am logat azi pe legends si dau de unul cu nick`ul asta care tot abera aiurea....ca pe 1x el dadea 6k crit cu aw`ul pe un glad in S :lol: :lol: :lol:

Posted

Raw screen si o sa te creada toata linkmania ...otherwise..NOT :) ..

P.S What a sig :blink: :blink: ...

Iverson mare noroc mai ai :( ....

Icarus e vreounul JefersonXdR pe hopzone ?? M`am logat azi pe legends si dau de unul cu nick`ul asta care tot abera aiurea....ca pe 1x el dadea 6k crit cu aw`ul pe un glad in S :lol: :lol: :lol:

crezi ca stau sa fac print la fiecare lucru ce il fac? :)

daca vrei iti fac print cu toate 3 in inventar

Posted

Pe hopzone nu am cont. De fapt am dar nu il folosesc.

6k crit cu aun gh pe un glad in S nu e incredibil. Daca arzi un dw, dof + cov/powi, daca el are hex si critical wound e chiar foarte posibil.

Cel mai urat crit pe care l-am dat a fost pe retail intr-un clan war pe un sps. Avea critical wound si hex pe el, si aveam aq + baium imprumutate de lider. Eram in max crt damage daca tin bine minte... As cd, aq, baium, death whisper, dance of fire, powi si queen cat. Am dat in saracul 16.3k. Cu lethal blow.

Gladul nu are defence prea mare. Se bazeaza mai mult pe hp+cp. Deci nu te mira daca dai in el damage mare.

Posted

da .... se bazeaza pe hp+cp da asta nu inseamna ca nu are mastery de heavy , IC si la randul lui buffe de defense.Nici un caracter nu da in glad cu 6k indiferent de situatie... poate doar un arcas cu arc la +10 si fullbuff si gladu sa fie in fesele goale(ce exprimare academica :)) ).

Posted

Glad @ full buff + ic +6 ( danieldefo din redzerk )...6k pe asta ?? i don't think so ...

Si chiar de era unu mai varza...cu ic pe el...nu dai 6k decat daca dai criticala criticalei ...

Posted

Nici un caracter nu da in glad cu 6k indiferent de situatie

Asta s-o crezi tu. :) Ia un gh (79+) in full buff si baga un crit backstab cat gladul are hex + crt wound. Crezi ca shield + gshield + pof va absorbi prea mult din dmg-ul ala?

Posted

Stii cum strigau suporterii romani la piti ?? ....

LASA`NEEE LASA`NEE

We don't need pro uber imba players care se cred cei mai tari din parcare, da ?? Daca vrei sa zici ceva argumenteaza fara a te da mare si tare ...

+11111 on that :)

@inge ia`ma si pe mine la un power lvl pleasee :)

am sa te iau eu la delevel daca nu te ia inge la level

Posted

da .... se bazeaza pe hp+cp da asta nu inseamna ca nu are mastery de heavy , IC si la randul lui buffe de defense.Nici un caracter nu da in glad cu 6k indiferent de situatie... poate doar un arcas cu arc la +10 si fullbuff si gladu sa fie in fesele goale(ce exprimare academica :)) ).

titan in frnezy si zealot cu niste epice acolo da 6k :P

Posted

OMG ...I ADMIT IT !! RAW IS RIGHT .....For the first time in his life....he say something good :blink:

am sa te iau eu la delevel daca nu te ia inge la level

Nick in game : ratonu & andix

clan : no clan

lvl : low

Hours in game /week = 2

Bre dar tu stii bancul cu visinele ?? ;;) Ca la comentat vad ca te pricepi ....NOT :P

Ia un gh (79+) in full buff si baga un crit backstab cat gladul are hex + crt wound.

Si fara debuffs ?? Nu imi zi ca in mijlocul warului tu ca cutitar stai si dai hex + crt wound aiurea ...in loc sa dai cu backstab si deadly......Crit wound in ce consta ?

P.S I was talking about interlude :happy1: ....

Nici un caracter nu da in glad cu 6k indiferent de situatie

Nukers Do ...critcala de sh doare :crazy:

Posted

De ce war? A zis orice situatie. :>

Crit wound e un fel de hex, doar ca se aplica pentru critical damage. Practic toti care dau in el crituri dau mai tare.

Nu am vazut pana acum expose weak point in actiune. Cam cat pdef scade oare?

Posted

A fost greseala mea cand am spus in orice situatie nu mi-am dat seama de titan si magic critul magilor.Dar totusi raman la parerea ca un AW nu poate izbuti asta :) (in glad cu IC)

Posted

LoL destro ala sux, dupa ce fr off nu era bun de nimik. Destro are si niste skills de overhit, hammer crush etc, nu numa fr si guts plus targetingul sau sux hard. Plus un he mai slab la targeting ca el nu am vazut, nici ca he nu folosea skills, stun pe healer, double shot era pt overhit si lethal shot e pt ce ii zice numele , nimic nu stie. :))

Plus la ca tot timpul erau cu gang party against pvp groups. Daca astia sunt cei care au owned dex atat timp eu numai zic nimic.

Posted

LoL destro ala sux, dupa ce fr off nu era bun de nimik. Destro are si niste skills de overhit, hammer crush etc, nu numa fr si guts plus targetingul sau sux hard. Plus un he mai slab la targeting ca el nu am vazut, nici ca he nu folosea skills, stun pe healer, double shot era pt overhit si lethal shot e pt ce ii zice numele , nimic nu stie. :))

Plus la ca tot timpul erau cu gang party against pvp groups. Daca astia sunt cei care au owned dex atat timp eu numai zic nimic.

cand ii sa terminat frenzy era gata si pvp-u si aia erau toti morti :)

cam asta e pvp-u cu titan... daca nu reuseste sa-i bate cat timp are frenzy pe urma slabe sanse sa mai faca ceva

tine cont ca HE-u si titanu nu sunt caracterele lui :)

Posted

when i left C4 i had this on main.

http://img134.imageshack.us/my.php?image=statussv4.jpg

now i have this.

http://img65.imageshack.us/my.php?image=status1su3.jpg

pe C4 arma era clean [+0 adica]

best decision so far ? /leave tracii :tiphat:

Posted

pai cand am iesit din tracii am iesit cu dc robe set/homu+10/maj jwl set+3/kesh*kesh+4/tallum heavy si cu bd lvl 76 si wk lvl 58

acum am 79 pe nuker, 78 pe bd, 75 pe wk si 65 pe he [n-am mai jucat decat pe nuker/rareori bd]

si gear pt fiecare clasa in parte, full a

si pe nuker/bd s ce se vede.

Posted

pai cand am iesit din tracii am iesit cu dc robe set/homu+10/maj jwl set+3/kesh*kesh+4/tallum heavy si cu bd lvl 76 si wk lvl 58

acum am 79 pe nuker, 78 pe bd, 75 pe wk si 65 pe he [n-am mai jucat decat pe nuker/rareori bd]

si gear pt fiecare clasa in parte, full a

si pe nuker/bd s ce se vede.

irelevant...

si eu am 3 arme de S si 3 seturi de A tts set si sunt in tracii si tot eu le-am facut :)

Posted

A fost greseala mea cand am spus in orice situatie nu mi-am dat seama de titan si magic critul magilor.Dar totusi raman la parerea ca un AW nu poate izbuti asta :) (in glad cu IC)

Frate e totusi +200% total crt damage from behind. E totusi hex si critical wound. ;)

Crynow, esti o minune. :)

Posted

irelevant...

si eu am 3 arme de S si 3 seturi de A tts set si sunt in tracii si tot eu le-am facut :)

aia e, una e cand vi clan in clan, si alta e cand vi non-factor in clan. asta nu pricepi bag de seama!

asta e, eu am luat fail la 2 db, deci -1.5kkk din start + draco gloves/boots alte -2kkk. probabil as fi avut si aq daca nu luam fail.

deci /leave trace best decision.

cea mai buna decizie pt mine, dar impotriva mea, cand a zis gokuz ca nu ma vrea clanu ^_^.

hehe icarus :lol:

Posted

aia e, una e cand vi clan in clan, si alta e cand vi non-factor in clan. asta nu pricepi bag de seama!

asta e, eu am luat fail la 2 db, deci -1.5kkk din start + draco gloves/boots alte -2kkk. probabil as fi avut si aq daca nu luam fail.

deci /leave trace best decision.

cea mai buna decizie pt mine, dar impotriva mea, cand a zis gokuz ca nu ma vrea clanu ^_^.

hehe icarus :lol:

"/leave traci best decision" my ass

ai iesit si tu ca vezi doamne ET nu mai era ce o fost si ai vrut si tu la goguz :)

Posted

"/leave traci best decision" my ass

ai iesit si tu ca vezi doamne ET nu mai era ce o fost si ai vrut si tu la goguz :)

rofl, niciodata n-am agreat et.

nu-mi placea ca magicr'u facea party'uri cu ex-magicr clan members.

la epici nu misca nimeni un deget, la ultimu epic party, le-a luat 20 min sa ajunga din giran in gludio.

is sictiriti de joc, si eu de ei. nu ma intereseaza ally stakata, ma intereseaza ally ce lupta sa fie stakata, capisi ?

n-am vrut la goguz, am vrut la relax, si am ajuns la carlsberg in clan. c'est la vie

jimmy, e cel mai frumos accesoriu imo. not for sale ^_^

btw: augment pe arcana mace

chance: block all physical/magical skill on magic critical. e ok augmentul, e de mag anyway :)