kBm Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 EE>Bish la pvp => mana burn ptr ca are cast mult mai mare(oly style) imo Quote
jimmy89 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 @bullet: wb manparerea mea: oli/pvp/heal: bish ftw...ee e bun pt farm, are noroc cu clarity, si cu powa... Quote
CryNow Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ba! eu vreau sa cumpar som+5/6. care imi vindeti ? :> Quote
icemoartea Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 @bullet: wb manparerea mea: oli/pvp/heal: bish ftw...ee e bun pt farm, are noroc cu clarity, si cu powa... ee`u e mai bun,ba nu,bishopu e, EE`u e, ba nu,bishopu :violent: Quote
icemoartea Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oppinions vary but the one that matters, is mine ! so ee is better,no,bish is better!NO EE IS BETTER!!!! BISH MAN BISH IS BETTER NO EE IS :violent: :violent: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ce imi plac oamenii astia care se cred ei buricu pamantului ....NOT <_< ps: 2 ture de buffe in fog ...cu spoiler si wk dual ^^ ..si inca un ews :-" Quote
CryNow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :comp1: inca 120kk wasted :comp1: http://img514.imageshack.us/my.php?image=fmmfr4.jpg aveam de gand sa merg pana pe la +12/13 da s-a dus la +10 wtb som+6+acumen = 2.4kkk daca stiti pe cineva just give me his name, nu de alta da pana gasesc raman fara bani [oe sux :( ] Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wts som acu +3 :) ..daca vrei :D cunosc pe cineva...lasa ca si eu am rupt ieri ...120kk pe enchanturi si 2 dc robe :) ..au mers aman2 +5 ..si dupa poc :( Quote
CryNow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wts som acu +3 :) ..daca vrei :D cunosc pe cineva...lasa ca si eu am rupt ieri ...120kk pe enchanturi si 2 dc robe :) ..au mers aman2 +5 ..si dupa poc :(huh ? pai cu cat ai luat dc robe ? si 12 eaa de ai dat 120kk ?am si eu som+3+acu, vreau som+6, nu vreau nici arcana mace, bsss is butthurting so bad <_< Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 huh ? pai cu cat ai luat dc robe ? si 12 eaa de ai dat 120kk ? am si eu som+3+acu, vreau som+6, nu vreau nici arcana mace, bsss is butthurting so bad <_< baga un OE de tts..sa iti faci set mare :) ..si o sa ai si cry s de bsss destule pai dc robe le-am craftat..am spoilat cu aia mica in vos 2 recs..si au iesit aman2 :D ...si..10kk eaa ~ am luai si cateva cu 9 ...ce am mai gasit...12 eaa = 120kk ... :( acu o sapt am spart 3 boots si 1 helm ..toate de la 5-6 ..nu am deloc noroc spre 6 :( Quote
CryNow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 esti indeajuns de norocoasa ca ai gloves+6 ... daca le ai ..oe pe tts nu fac, nu sunt agricultor, deci nu am chef/timp/rabdare sa cumpar/craftez mats. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 esti indeajuns de norocoasa ca ai gloves+6 ... daca le ai ..oe pe tts nu fac, nu sunt agricultor, deci nu am chef/timp/rabdare sa cumpar/craftez mats.nu...nu am nimic de dc +6 :( ... tts +4 set doar OE :D si un elysian +5 pe spoier....doar atat OE :( Quote
xIcarus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oppinions vary but the one that matters, is mine ! so ee is better,no,bish is better!NO EE IS BETTER!!!! BISH MAN BISH IS BETTER NO EE IS :violent: :violent:Bai esti atat de tare incat cad de pe scaun. :> Quote
andix3x Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oppinions vary but the one that matters, is mine ! so ee is better,no,bish is better!NO EE IS BETTER!!!! BISH MAN BISH IS BETTER NO EE IS :violent: :violent:Stii cum strigau suporterii romani la piti ?? ....LASA`NEEE LASA`NEE We don't need pro uber imba players care se cred cei mai tari din parcare, da ?? Daca vrei sa zici ceva argumenteaza fara a te da mare si tare ...Ce imi plac oamenii astia care se cred ei buricu pamantului ....NOT +11111 on that :) @inge ia`ma si pe mine la un power lvl pleasee :) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Stii cum strigau suporterii romani la piti ?? ....LASA`NEEE LASA`NEE We don't need pro uber imba players care se cred cei mai tari din parcare, da ?? Daca vrei sa zici ceva argumenteaza fara a te da mare si tare ...+11111 on that :) @inge ia`ma si pe mine la un power lvl pleasee :)cica nu ne lasa darielle sa farmam :D ..... neah ...doar..nu prea mai farmez pt xp in ultima vreme :) ..doar poate la ceva unde am nevoie de un drop/spoil ..si cu clanu ..in rest nimic ... Quote
CryNow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 cica nu ne lasa darielle sa farmam :D ..... neah ...doar..nu prea mai farmez pt xp in ultima vreme :) ..doar poate la ceva unde am nevoie de un drop/spoil ..si cu clanu ..in rest nimic ...si ce faceti ? pvp all day ? Quote
CryNow Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 LOLaugment: chance: mana burn pe criticala [ pe mage weapon ] Quote
xIcarus Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Daca as avea un asemenea augment... Cel mai bun pe care l-am avut pe dex a fost +62 crt rate in total. +30 +32. Bun pt farming. Ma rog a trebuit din pacate sa il rad cand mi-am luat ss. Cel mai bun augment pe care l-am avut vreodata a fost lesser celestial shield. Aveam gh pe un lolserver. LOLaugment: chance: mana burn pe criticala [ pe mage weapon ] Fa-ti sk. :> Quote
Razvan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 LOLAugment:bsoe activ da.. ar fi ceva Fa-ti sk. :> +1 cel mai tare aug al meu: wild magic pe db focus <lolserver> Quote
xIcarus Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cel mai tare augment pe care l-am avut de fapt pe un lolserver era cp +~1500 intr-un singur efect. *note: max cp pe fiecare augment effect e ~+300. Quote
andix3x Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cel mai tare augment pe care l-am avut de fapt pe un lolserver era cp +~1500 intr-un singur efect. :blink: ....C`am nesimtit serverul .... LOLaugment : Valakas attack sau un Bsoe passive ( cand mai ai 100 hp sa te trimita in village ) ... Ce fain ar fi :) ... Stie careva ceva de pyro ?? nu am mai auzit nimic de el de o saptamana ... Quote