Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

:comp1:

inca 120kk wasted :comp1:

http://img514.imageshack.us/my.php?image=fmmfr4.jpg

aveam de gand sa merg pana pe la +12/13 da s-a dus la +10 :banghead:

wtb som+6+acumen = 2.4kkk

daca stiti pe cineva just give me his name, nu de alta da pana gasesc raman fara bani [oe sux :( ]

Posted

wts som acu +3 :) ..daca vrei :D cunosc pe cineva...

lasa ca si eu am rupt ieri ...120kk pe enchanturi si 2 dc robe :) ..au mers aman2 +5 ..si dupa poc :(

huh ? pai cu cat ai luat dc robe ? si 12 eaa de ai dat 120kk ?

am si eu som+3+acu, vreau som+6, nu vreau nici arcana mace, bsss is butthurting so bad <_<

Posted

huh ? pai cu cat ai luat dc robe ? si 12 eaa de ai dat 120kk ?

am si eu som+3+acu, vreau som+6, nu vreau nici arcana mace, bsss is butthurting so bad <_<

baga un OE de tts..sa iti faci set mare :) ..si o sa ai si cry s de bsss destule

pai dc robe le-am craftat..am spoilat cu aia mica in vos 2 recs..si au iesit aman2 :D ...si..10kk eaa ~ am luai si cateva cu 9 ...ce am mai gasit...12 eaa = 120kk ... :(

acu o sapt am spart 3 boots si 1 helm ..toate de la 5-6 :| ..nu am deloc noroc spre 6 :(

Posted

esti indeajuns de norocoasa ca ai gloves+6 ... daca le ai ..

oe pe tts nu fac, nu sunt agricultor, deci nu am chef/timp/rabdare sa cumpar/craftez mats.

nu...nu am nimic de dc +6 :( ... tts +4 set doar OE :D si un elysian +5 pe spoier....doar atat OE :(

Posted

oppinions vary but the one that matters, is mine ! so ee is better,no,bish is better!NO EE IS BETTER!!!! BISH MAN BISH IS BETTER NO EE IS :violent: :violent:

Bai esti atat de tare incat cad de pe scaun. :>

Posted

oppinions vary but the one that matters, is mine ! so ee is better,no,bish is better!NO EE IS BETTER!!!! BISH MAN BISH IS BETTER NO EE IS :violent: :violent:

Stii cum strigau suporterii romani la piti ?? ....

LASA`NEEE LASA`NEE

We don't need pro uber imba players care se cred cei mai tari din parcare, da ?? Daca vrei sa zici ceva argumenteaza fara a te da mare si tare ...

Ce imi plac oamenii astia care se cred ei buricu pamantului ....NOT

+11111 on that :)

@inge ia`ma si pe mine la un power lvl pleasee :)

Posted

Stii cum strigau suporterii romani la piti ?? ....

LASA`NEEE LASA`NEE

We don't need pro uber imba players care se cred cei mai tari din parcare, da ?? Daca vrei sa zici ceva argumenteaza fara a te da mare si tare ...

+11111 on that :)

@inge ia`ma si pe mine la un power lvl pleasee :)

cica nu ne lasa darielle sa farmam :D ..... neah ...doar..nu prea mai farmez pt xp in ultima vreme :) ..doar poate la ceva unde am nevoie de un drop/spoil ..si cu clanu ..in rest nimic ...

Posted

cica nu ne lasa darielle sa farmam :D ..... neah ...doar..nu prea mai farmez pt xp in ultima vreme :) ..doar poate la ceva unde am nevoie de un drop/spoil ..si cu clanu ..in rest nimic ...

si ce faceti ? pvp all day ?

Posted

Daca as avea un asemenea augment... Cel mai bun pe care l-am avut pe dex a fost +62 crt rate in total. +30 +32. Bun pt farming. Ma rog a trebuit din pacate sa il rad cand mi-am luat ss.

Cel mai bun augment pe care l-am avut vreodata a fost lesser celestial shield. Aveam gh pe un lolserver.

LOLaugment:

chance: mana burn pe criticala [ pe mage weapon :banghead: ]

Fa-ti sk. :>

Posted

Cel mai tare augment pe care l-am avut de fapt pe un lolserver era cp +~1500 intr-un singur efect.

:blink: ....C`am nesimtit serverul ....

LOLaugment : Valakas attack :)) sau un Bsoe passive ( cand mai ai 100 hp sa te trimita in village ) :)):)):)) ...

Ce fain ar fi :) ...

Stie careva ceva de pyro ?? nu am mai auzit nimic de el de o saptamana ...