InGeLiTzA*LeA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 yeah ...fac si eu 80 pana faceti voi kings O_O Quote
jimmy89 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mie imi tre doar lvl... ca sb am :D si momentan fac 65 pe wk Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mie imi tre doar lvl... ca sb am :D si momentan fac 65 pe wk baga farm in toi :P. ..daca ai si un se pt vr e belea...rupi la ingeri ..sau mai jos...dar e xp super bun Quote
jimmy89 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 da... asta e... momentan nu am se... dar cand o sa fac rost, o sa bag lvl si o sa cresc mai repede... sper sa fie cat mai curand :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 da... asta e... momentan nu am se... dar cand o sa fac rost, o sa bag lvl si o sa cresc mai repede... sper sa fie cat mai curand :D pfff...e o placere sa farmezi cu pisicaru :) ...app ai 65? ..du-te tati in vos :D rupi vosu + recipe :X ..si xp super bun pt lvl tau sunt atatea locuri frumoase unde poti farma pe pisicar :D ..adica..poti farma ORIUNDE !!!! ...eu cu al meu farmam pana si in PI cu se/pp dual ..si ocazional bd ...cea mai frumoasa clasa posibila e wku :wub: :wub: :wub: Quote
jimmy89 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 o sa ma duc... dar dupa ce fac rost de SE :P momentan am facut cam 65 si vro 40% in IT... acum am trecut pe se in rift :P Quote
Burne Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 baga farm in toi :P. ..daca ai si un se pt vr e belea...rupi la ingeri ..sau mai jos...dar e xp super bun la ce etaj ? am farmat putin cu raw la 10 paremise si trebuie sa ii omori de 2 ori pentru 200k xp pfff...e o placere sa farmezi cu pisicaru :) ...app ai 65? ..du-te tati in vos :D rupi vosu + recipe :X ..si xp super bun pt lvl tau sunt atatea locuri frumoase unde poti farma pe pisicar :D ..adica..poti farma ORIUNDE !!!! ...eu cu al meu farmam pana si in PI cu se/pp dual ..si ocazional bd ...cea mai frumoasa clasa posibila e wku :wub: :wub: :wub: +1 iubesc WK Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 la ce etaj ? am farmat putin cu raw la 10 paremise si trebuie sa ii omori de 2 ori pentru 200k xp +1 iubesc WK pai..la lvl mare...eu de obicei farmez in 12/11 ... :) si xp cam asa e la ingeri ..250 + / mob ..si ceilalti 100 + ....mai iau si reagents..si niste cutii ..si manor :) Quote
Burne Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 thanks again kind lady :D Vladutz azi ma summon la 11 have to try this :beer: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 thanks again kind lady :D Vladutz azi ma summon la 11 have to try this :beer:use cubics la greu ..pe cubicu de para te bazezi cel mai mult...sa iti iei pots de haste :P si sa nu intrii in gramada, iei si tu cate unu dintr o margine :nanana: ...pacat ca azi stau toata ziua la facultate, ca as veni cu tine..n'am mai farmat de ceva timp acolo :yum: Quote
CryNow Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 fac wk homies :cool2: iti treb nervi de otel, chiar si cu cov ^_^ . sh pe departe cel mai frumos char Quote
Burne Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 use cubics la greu ..pe cubicu de para te bazezi cel mai mult...sa iti iei pots de haste :P si sa nu intrii in gramada, iei si tu cate unu dintr o margine :nanana: ...pacat ca azi stau toata ziua la facultate, ca as veni cu tine..n'am mai farmat de ceva timp acolo :yum:cand ai chef da un pm si putem merge, am PP si SE in dual box cred ca ne descurcam :Dsunt la servici pana deseara, poate incercam atunci :right: Quote
Iverson Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tu... ce happy happy joy joy esti ca ai ajuns EK ... partea proasta e ca ai ajuns EK cand multi dintre ei intra doar pt siege .../dramaah btw... poti sa astepti de la Paul pt jewels ca astepti degeaba ek numai merge la aq/orfen/zaken , sunt stakati :)P.S. sa copii semnatura lui Messina din EK , "if you are ek , you should act like one " ceva de genu .. asa ca schimba semnatura cu Evictis , desi eu apreciez clanul lui Shea comporta`te ca un ek honey :) Quote
xIcarus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 sh pe departe cel mai frumos char In pve e un imba class. 2 hit kill. Motivul principal pentru care iubesc clasa asta este ca imi bat joc de necro cu ea. :D Best anti-mage dupa dagger imo. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tu... ce happy happy joy joy esti ca ai ajuns EK ... partea proasta e ca ai ajuns EK cand multi dintre ei intra doar pt siege ... /drama ah btw... poti sa astepti de la Paul pt jewels ca astepti degeaba ek numai merge la aq/orfen/zaken , sunt stakati :) P.S. sa copii semnatura lui Messina din EK , "if you are ek , you should act like one " ceva de genu .. asa ca schimba semnatura cu Evictis , desi eu apreciez clanul lui Shea comporta`te ca un ek honey :) 1. am intrat in ek pt ca am ceva prieteni cu care vreau sa joc ... 2. nu astept nimic de la clan ;) ..sunt in stare sa imi fac singura tot ce vreau 3. semnatura..am mai zis ... nu stau sa fac alta acum doar pt un colt cu "evi" ...si asa mai intru pe forumul asta doar ca sa mai postez din cand in cand aici ... 4. ce inseamna sa te comporti ca un ek ? ..ek nu sunt tot oameni ? au un comportament mai nu stiu cum iesit din comun ??? ..nu cred...sunt un simplu player ...doar nu imi pun coarne acum ca sunt in ek si gata..tre sa fiu cu nasu pe sus ...daca asta consideru tu comportament ek Burne, ce nick ai ingame ? :P ...daca am timp deseara vb si mergem ^^ ...nasol ca am vre'o 100 pagini de invatat pt maine la un seminar ... :( ..si prefer sa stau wk leech cand e de invatat Quote
CryNow Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 4. ce inseamna sa te comporti ca un ek ? ..ek nu sunt tot oameni ? au un comportament mai nu stiu cum iesit din comun ??? ..nu cred...sunt un simplu player ...doar nu imi pun coarne acum ca sunt in ek si gata..tre sa fiu hohohohoho si in/CA CATe. nasu pe sus ar fi nr1, restu se stiu, nu toti, 95%iar trec printr-o perioada tampita:( intru 10 min, ies ... ma jooc cs cu boti :rofl1: .icemoartea ia uimeste-ne mezule, cu ce te lauzi ? ca anturaj vad CA CAuti Quote
andix3x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 sh pe departe cel mai frumos char La pve da , la pvp c`am pica vs arcasi cu epic . Sigurul char cu care as farma fara buffs ar fi summoner`ul ....merge miez in stakato ....200k + pe mob....si un mob pica relativ repede :) .... Si sh`ul ar merge....insa e c`am greu ......daca joci la cdl la mobi cu hp mare ai sansa sa mori .... ce farmeri frate Now we aren't noob anymore ? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ne pare rau, pagini dinamice in tag-urile nu sunt permise wtf >< ...incercai sa pun poza la semnatura ..cu **** ca si pana acum...si nu ma lasa o stricai de tot ..pff Quote
xIcarus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 La pve da , la pvp c`am pica vs arcasi cu epic . Sigurul char cu care as farma fara buffs ar fi summoner`ul ....merge miez in stakato ....200k + pe mob....si un mob pica relativ repede :) .... Si sh`ul ar merge....insa e c`am greu ......daca joci la cdl la mobi cu hp mare ai sansa sa mori .... La pvp vs arcasi in epics si buffati serios multe clase pica. Si sh-ul nu pica neaparat. Nu si din ct1. Are vortex slug, are empowering echo. In oly faci multe clase leguma din simplul surrender + vortex + slug. Imo categoria in care pica este vs daggeri. Singura sansa este slow, iar daca nu pica ai luat carasul. Nu e niciunul above all. Sps de exemplu nu are probleme cu daggerii, acolo unde sh fails. Dar sh spala pe jos cu sps-ul daca ii prinde wind vortex. Sps are casting speed, iar sh are exact debufful pentru casting speed. Sa nu mentionez silence cu un asemenea matk. Quote
Buugy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cel mai bun char e EE, so stfu. :D EE cu active magic ca augment oly farmer.pS: Cat noroc sa ai ca sa pui pe deamon dagger augment cu restore cp from dmg. Oly farmer, aw cu acel dagger :) Quote
xIcarus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cel mai bun char e EE, so stfu. :D EE cu active magic ca augment oly farmer.pS: Cat noroc sa ai ca sa pui pe deamon dagger augment cu restore cp from dmg. Oly farmer, aw cu acel dagger :)Iubesc ee. Pagans + clarity = imba xp. Quote
Buugy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nu numa clarity mai iei si +10 lvl malaria atuncea e imba xp, plus folosesti si soulshot pt 1 hit cu arma, si bati fara invocation 1 ora, iti zic eu :P Quote
CryNow Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 La pve da , la pvp c`am pica vs arcasi cu epic . Sigurul char cu care as farma fara buffs ar fi summoner`ul ....merge miez in stakato ....200k + pe mob....si un mob pica relativ repede :) .... Si sh`ul ar merge....insa e c`am greu ......daca joci la cdl la mobi cu hp mare ai sansa sa mori .... Now we aren't noob anymore ? nu se exista arcas fara epice care sa ma faca de 3 ori in 5 pvp'uri [ exclud db +14123123 ], db+3+focus sa zic. bine inteles, imi treb buff de shield [ toate :P ] Quote
xIcarus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cu shield, gshield, bshield si ablock serios ca nu iti da dmg asa mare. Arzi un arcana robe si esti facut. Quote