Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cateodata esti mai retoric decat un cocalar.

:rofl1: lovitura sub centura

raw parca ne paraseai 2 saptamani, inca mai bazai vad ...

hellou pasarel :)) cum merje treaba ?

Posted

Dex - Whistler Arcana Lord 79 / Spellhowler leveling

gg ai feline?:P

nu am SP :)) mai imi tre 6kk stai linistit ca nu ratez ocazia sa ma laud cand iau skillu :P

unde pleci 2 saptamani ? boot camp ?

Posted

moartea18 desi nu cred.

Ala n-a avut hero luna trecuta?

moartea18 de pe dex e andrei, deci nu e tipul asta..

as vrea sa ma apuc de Lineage si as vrea sa stiu cam ce rasa imi recomandatzi si cam ce clasa. si dak vretzi sa imi spunetzi pe ce server jucatzi ca sa intru shi io pe el.

Merci anticipat :D

eu ti-as recomanda un nuker.. in special sh/sorc sau un arcas, in special sr/he

nu am SP :)) mai imi tre 6kk stai linistit ca nu ratez ocazia sa ma laud cand iau skillu :P

unde pleci 2 saptamani ? boot camp ?

farmeaza omule in catacombe si ia-ti 60 de scrooluri de sp :P

doamneee nu te inteleg :))

Posted

da, dar macar ai ews :D

ah, si inca ceva: cand te mai duci la am heads, sa ma anunti si pe mine :P

le-am terminat..tre sa dau craftul azi :D ..astept sa intre danax ...

aa..si ...inca odata "bulan /on" ... farmam cu un necro si eu spoiler..dupa 1 tura de buffe..la un mob..spoil pac ews..se duce la necro ala...damn :D ...urmatoru mob..spoil iar..ews ..la mine O_O ...daaaaaamn :D ...le-am pus shop azinoapte la shto 220 =)) si s-au dat ...deja am trecut peste limita de $ :( ..tre sa ma impart pe 2 charuri ... :kar:

Posted

neah nu merita stricat atata bunatate de AA si in afara de asta mai fac % pe wk

doamne ce zgracit esti :P

in fine.. mai ai vreun buffer/healear/suport ceva?

aa..si ...inca odata "bulan /on" ... farmam cu un necro si eu spoiler..dupa 1 tura de buffe..la un mob..spoil pac ews..se duce la necro ala...damn :D ...urmatoru mob..spoil iar..ews ..la mine O_O ...daaaaaamn :D ...le-am pus shop azinoapte la shto 220 =)) si s-au dat ...deja am trecut peste limita de $ :( ..tre sa ma impart pe 2 charuri ... :kar:

cum ma!?.. in 20 de minute 2ews? deci.. eu care am stat la questu pentru 3rd la necro o sap si vreo 4zile si tu zici ca ai stat 20 de min pentru 2ews? nu am mai jucat eu de mult pe dex <doar atunci putin cu sk-ul ala pe care am jucat doar asa la caterinca si la cersit pe la prieteni.. insa daca e asa inseamna ca e abureala rau acum..

Posted

ice...schimba avataru..sau dute la wow forum...poate te bagam in seama....punct DND

cry...poate ma inveti si pe mine sa fac ceva bani :D

xIcarus...ce alianta a venit de pe dex pe wrath?

Joc wrath de 2 sapt. Stiu doar ca ldf s-a aliat cu liquid, restul habar n-am.

Aka n-am nicio idee ce alianta s-a mutat pe wrath.

Dar daca tot ai adus vorba, m-ai facut curios. Ce alianta s-a mutat?

Posted

auzi ... pentru ce mai joci l2 ? pvp nu faci, bani vad ca strangi, dar nu investesti ... i don`t get the point ;)

eu de cand am revenit pe dex am facut peste 6kkk si am cumparat enchanturi de peste 2kkk ... macar ma simt bine :D si n-am farmat in ketra decat 4 recipe ... dar tu ? iti iei aq pt st ? :))))

Posted

auzi ... pentru ce mai joci l2 ? pvp nu faci, bani vad ca strangi, dar nu investesti ... i don`t get the point ;)

pvp fac...dar momentan am pc rupt ..daca apar 2 party de enemy deja nu mai pot misca.... si chiar si asa ma duc..dar pe wk :) unde dau 2-3 debuffe si queen...

hmm..banii initial vroiam sa ii strang pt aq...dar nu mai vreau..cred ca o sa dau delete la he...iar pt mag, sunt prea scumpe epicele care'mi trebuie :) ...cred ca o sa ma apuc de OE pe AM

joc l2 pt ca sunt inca multe ...f multe lucruri care nu le stiu si e interesant sa aflu :D

SilenR , nu in 20 min ...unul dupa altul ..la spoil 2 mobi la rand....nu mai tin minte daca erau diferiti mobii ...ca acolo mai multi dau ews :)

Posted

pvp fac...dar momentan am pc rupt ..daca apar 2 party de enemy deja nu mai pot misca.... si chiar si asa ma duc..dar pe wk :) unde dau 2-3 debuffe si queen...

hmm..banii initial vroiam sa ii strang pt aq...dar nu mai vreau..cred ca o sa dau delete la he...iar pt mag, sunt prea scumpe epicele care'mi trebuie :) ...cred ca o sa ma apuc de OE pe AM

joc l2 pt ca sunt inca multe ...f multe lucruri care nu le stiu si e interesant sa aflu :D

SilenR , nu in 20 min ...unul dupa altul ..la spoil 2 mobi la rand....nu mai tin minte daca erau diferiti mobii ...ca acolo mai multi dau ews :)

omfg dar chiar ca ai noroc.. hai sa-ti zic eu ce inseamna bulan de al meu.. deci bulan ca asta nu mai vezi, la raid sa pice eaa, ewb, tallum full drop, si sageti de a, iar la mine sa vina sagetile.. :D

Posted

@icemoartea Ai auzit de sarcasm ?? Ti`am raspund pe limba ta , ca sa intelegi :) .

omfg dar chiar ca ai noroc.. hai sa-ti zic eu ce inseamna bulan de al meu.. deci bulan ca asta nu mai vezi, la raid sa pice eaa, ewb, tallum full drop, si sageti de a, iar la mine sa vina sagetile..

Dar un bulan de genul....cu clanul la baium....da liderul pick up si pica la un buffer din party care nu avea clan....scrie ala " :OOOO " pe all chat si dupa da soe =)) .

am facut peste 6kkk si am cumparat enchanturi de peste 2kkk

I want an draconic bow with focus , an aq and an baium on my birthday...pm whenever you can ...my birthday can be anytime :) .

Cateodata esti mai retoric decat un cocalar.

Cateodata scoti niste fraze de nota 10 :right: .

Posted

pai asta vroiam sa-ti zic, nici dracu nu o sa te ia la mass pvp pe he in ek :)) acolo fara baium/zaken/aq n-ai ce cauta pe arcas.

parerea ema e ca, un orfen e ok pt orice clasa [ increase amount of heal ]. so poti incepe printr-un orfen.

ps: secrets are secrets.

ps2: i'm about to take best OE mage weapon on server [ talking about a/s grade ]

ps3: cred ca si eu dau cancel la he, fac lol destro ^_^ imi place clanul, a intrat un om super de treaba, ma stiu cu el de pe cand farmam cu sov si avadon set in ketra :D

ps4: andi iti dau soul bow'u daca te vad mai activ, daca nu, tcius :D

ps5: razvane, ala e nimic tata, am facut cand eram in tracii 5 raizi, au picat soul bow/bewa/life stones/ books 22 buff slot/eaa vreo 3 si eas si eu n-am luat decat tomb stone. deci se paote si mai rau

Posted

in ce clan ai intrat ? ...destro cica pe hellbound..sau ce baga astia pe dex acum next, e destul de nasol :( ... Eu momentan raman la astea 2 clase :) ..am si 2 spoileri .. la unul din ei incep subclass q apoil sa ii fac nobless cred ...mai am destule de facut :D nu stau sa cresc iar subclase pe inge. .. + ca nu ne mai lasa darielle sa farmam :))

Posted

inge, tu ai furat din norocul meu si l-ai bagat la tine ?! din cauza asta stateam eu atata la recipe si sb-uri ?! :))

gratz pt am !!! tre sa mai strang si eu niste headuri si sa imi incerc norocu :P

Posted

ps5: razvane, ala e nimic tata, am facut cand eram in tracii 5 raizi, au picat soul bow/bewa/life stones/ books 22 buff slot/eaa vreo 3 si eas si eu n-am luat decat tomb stone. deci se paote si mai rau

neah... eu am facut intr-o dimineata tot toiu fara galaxia, raizii de crp, giran 2-3-4, bs tot fara flamestone si am luat sagetiile de la minioni :))

dar amm mai luat odata la un party random in ally de rb beas/22nd buff slot/maj plate

Posted

inge, tu ai furat din norocul meu si l-ai bagat la tine ?! din cauza asta stateam eu atata la recipe si sb-uri ?! :))

gratz pt am !!! tre sa mai strang si eu niste headuri si sa imi incerc norocu :P

daca vrei te ajut sa spoilam :) ...dar sa vi sa bati cu ceva char ...si eu pe spoiler.. exact langa port in lower fog ....as putea sta dual cu inge pe wk , dar mishuna enemy intruna acolo :(

Posted

gg inge!

mai sa vezi =)) m-am apucat de rappelz.. si tocmai mi-am spart armura la +7 si nu mai am cu ce sa ma imbrac =)))))))) sa-mi fut una

ies in parc ca imi fac draci ca bou degeaba!

ps: mai am un cub.. bag si in arc.. daca se sparge se sparge, daca nu incerc sa bat fara armura =))

le: tu-i mama masii! am spart si arcu.. ma duc pana in parc.. bb!

Posted

daca vrei te ajut sa spoilam :) ...dar sa vi sa bati cu ceva char ...si eu pe spoiler.. exact langa port in lower fog ....as putea sta dual cu inge pe wk , dar mishuna enemy intruna acolo :(

vin cu Dj, inge :)) cu ce sa vin... am doar se78 (aproape 79 :)) ) si wk 64... las' ca mai gasesc eu party-uri de aden :P ms oricume ;) :*

Posted

vin cu Dj, inge :)) cu ce sa vin... am doar se78 (aproape 79 :)) ) si wk 64... las' ca mai gasesc eu party-uri de aden :P ms oricume ;) :*

ori eu cu inge..ori tu cu dj ..mi-e acelasi drac :( tot jumate de server enemy ....

fa king fast :P ..bate de rupe kingu acolo chiar si la self buffs :D