Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

playeri -> plural

bun -> singural

magyar ?

anyways, singurul mid pe care am jucat a fost l2gold, si ala plin de donatori :-s

pvp intre playeri mergea, dar pvp vs donator ... tu ii dadeai 300 dmg, el 3 mii :-s, so low rate = real pvp

Posted

Spre uimirea ta joc si eu pe dex 4x ( ocazional )

So nu fi timid si zi nick`ul

era cronica playeri bun

da maaa :)) .... =))))))) ia uite frate cum mi se indeplinesc dorintele....chiar imi lipsea unul ca asta

Answer this question !!

am vazut omultime de playeri bun pe high rate

Si atunci de ce vii aici ca un " uber pr0 " zicand ca 41 % din cei care posteaza sunt noobi ?? Ii cunosti personal pe toti ?? stii tu ca`s noobi a ??

Posted

just for ur knowledge, im playing on dex for 4 years + so stfu

No shit! :)) Ia zi, ce clanuri erau la putere atunci?

Eu joc de trei ani si nu imi pot da seama cum poti sta atat pe un singur server. Bai baieti, ce are asta pe dex? Db +15? :))))

Posted

wts brand new ews, hero rift spoiled :D

mda..cica ma dusai si eu lower fog ...kamikaze cu inge si cu spoileru in dual...sa fac niste am heads :blink: ..dupa al 3 lea mob...ews :blink: :blink: .... si dupa incepura lr sa ma campeze :sef:

Posted

in primu rand, ANDIX3X, nu vin aici, nobule

in al 2-lea rand, sunt pe forum aici ca sa dau de no`liferi ca tine care dau reply`uri doar ca sa faca +1 msg

si`n ultimu rand invata frate limba romana

Posted

in al 2-lea rand, sunt pe forum aici ca sa dau de no`liferi ca tine care dau reply`uri doar ca sa faca +1 msg

Za magyar become agressive ?? =))=))

ai invatat sa folosesti google translate a ??

Iara vorbesti aiurea , daca tu crezi ca eu fac asta pentru posturi te inseli amarnic , pot sa imi fac un cont nou oricand si sa vin aici sa postez .

Si de cand ma stii tu asa de bine incat stii ca sunt no lifer ?? stii tu cat stau in fata pc`ului ?? esti taicamiu cumva ?? sau maicamia undercover ?? haipadutitari

Eu trebuie sa invat limba romana ? :blink:

1. Nobule e de fapt noobule ...pentru ca vine de la NOOB ...cuvant caruia ii gasesti definitia pe gugal ...

2. ultimul nu ultimu...sau daca folosesti ultimul pune "`"

/flame over

Ingelitza that's the power of the bulan !!

Posted

ba da, acu e clanless daca n-am vazut bine, desi nu acord importanta ^_^

i want to buy my first anakazel with mage party :((( damn it

la 20:06 imi cade netu, SASE SECUNDE FRATE, SASE. nu! e a picat, normal ca am ratat manoru, am 2 fructe de pe cand farmam cu wk in hs, si imi ocupa slot in wh.

DAAAAAAAAAAAAMN today was not a good day

Posted

/fail ^_^

Andi ia uite ba la asta. :)))

Omule poate esti tu ce esti, dar atat timp cat nu poti sa ai o discutie normala fara sa te crezi superior nu ai ce cauta printre noi. ^_^ Nu mai subestima, pentru ca fiecare player regulat din acest topic este capabil de fapte memorabile in cate un domeniu al jocului. De exemplu crynow face bani in nestire. Eu fac 100kk el face 1kkk. :)) De la el am invatat cum sa joc piata si ii multumesc. :tiphat: Si are o rabdare mama mama.

Posted

ice...schimba avataru..sau dute la wow forum...poate te bagam in seama....punct DND

cry...poate ma inveti si pe mine sa fac ceva bani :D

xIcarus...ce alianta a venit de pe dex pe wrath?

dute tu :right:

Posted

De exemplu crynow face bani in nestire. Eu fac 100kk el face 1kkk. 21.gif De la el am invatat cum sa joc piata si ii multumesc. tiphat.gif Si are o rabdare mama mama.

tici miii

[teach me]

Posted

mda..cica ma dusai si eu lower fog ...kamikaze cu inge si cu spoileru in dual...sa fac niste am heads :blink: ..dupa al 3 lea mob...ews :blink: :blink: .... si dupa incepura lr sa ma campeze :sef:

da, dar macar ai ews :D

ah, si inca ceva: cand te mai duci la am heads, sa ma anunti si pe mine :P

Posted

as vrea sa ma apuc de Lineage si as vrea sa stiu cam ce rasa imi recomandatzi si cam ce clasa. si dak vretzi sa imi spunetzi pe ce server jucatzi ca sa intru shi io pe el.

Merci anticipat :D